Şimdi Ara

The Witness'ın Gelirleri Braid'in İlk Yıldaki Gelirlerine Şimdiden Yaklaştı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •       Braid yapımcısı Jonathan Blow'un yeni oyunu The Witness, bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde çıkışını yaptı. Oyun Steam'in çok satanlar listesinde üst sıralarda yer almaya devam ederken Blow, The Witness'ın satışları hakkında konuştu.
     
           Twitter üzerinden konuşan Jonathan Blow, The Witness'ın bir hafta getirdiği gelirlerin, Braid'in bir yılda getirdiği gelirlere neredeyse ulaştığını söyledi. Tabii ki bu karşılaştırma satan oyun adetine göre değil oyunlardan gelen gelirlere göre yapılıyor. Satılan adet göz önüne alındığında The Witness ilk haftasında, Braid'in ilk yılındaki satılan kopya sayısını geçemese de The Witness'ın ilk haftasında sattığı kopya sayısı Braid'in ilk haftasında sattığı kopya sayısından fazla.
     
          Braid'in çıkış yaptığı dönemde 15 dolardan satıldığını hatırlatalım. The Witness'ın satışlarının böyle başarılı gitmesi durumunda Jonathan Blow, bir sonraki projesi için The Witness'ta sahip olduğu bütçeye benzer bir bütçeye sahip olacağını belirtiyor. 









  • Gökhan Talha reyiz video serisine devam edecekler mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucuzdan fiyatdan güzel oyun yapılınca satılıyor

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İlerledikçe oyundaki bulmacalar iyice zorlaştı. Oflaya poflaya çözmeye çalışıyorum

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun çok güzel ama bir o kadar da zor.Oyunda yer,gök,sesler,ağaçlar kısacası oyun alanındaki her şey bir bulmaca ve diğer bir bulmaca için bir ipucu.Gerçekten emek verilmiş bir yapım çevre tasarımları gerçekten çok hoş,her bir bölge ayrı bir dünya resmen,renkler arası geçişler çok hoş.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yalnız yapımcının açıklamaları olmuştu korsan oyunlar hakkında. Korsanın kendilerini ağır şekilde vurduğunu, bundan kötü etkilendiklerini açıklamışlardı. Demek ki, korsana rağmen tatminkar bir satış rakamına ulaştılar...
  • The Talos Principle'e oranla zorluğu nasıl? Talostan çok ya da az zor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.