Şimdi Ara

The Witcher 3 yeni nesil oynanış videosu geldi: Kapsamlı güncelleme yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • The Witcher 3 yeni nesil oynanış videosu geldi: Kapsamlı güncelleme yolda
    CD Projekt Red, The Witcher 3: Wild Hunt oyununa gelecek ücretsiz yeni nesil güncelleme hakkında daha fazla detay paylaştı. Witcher 3 yeni nesil güncellemesi neler getirecek bakalım.



    The Witcher 3 yeni nesil güncellemesi ile gelecek yenilikler



    The Witcher: Wild Hunt yeni nesil güncellemesi, bu yıl en çok beklenen güncellemelerden biri. 14 Aralık 2022’de yayınlanması planlanan güncelleme, ücretsiz olarak çıkacak. CD Projekt Red, yakında çıkacak güncelleme için ilk oynanış fragmanını ve gelecek yenilikleri detaylandıran bir video yayınladı.



    Witcher 3 yeni nesil, ışın izleme (ray tracing), geliştirilmiş ekran alanı yansımaları, daha iyi bitki örtüsü ve dokularla görsel açından oldukça geliştirilmiş bir oyun olarak karşımıza çıkacak. FSR 2.1 ve DLSS 3 desteği de geliyor. Konsollarda 60FPS performans modu ile ışın izlemeli 30FPS grafik modu arasında geçiş yapılabilecek. Oyuna fotoğraf modu da ekleniyor. Fotoğraf modundan bahsetmişken, kamera, daha fazla yakınlaştırmaya izin verecek.



    Mücadeleye, özellikle de sihir sistemine bazı yaşam kalitesi güncellemeleri geliyor. Oyuncuları mücadeleye sokmak için tasarlanmış alternatif hızlı işaret atışı seçeneği sunuluyor. Oyuncuları oyuna daha fazla çekmek için haritalara işaretlenen soru işaretlerini gizlemelerine olanak tanıyan harita filtreleme sistemi geldi. Mini harita da güncellendi; oyuncular artık art sırtındayken veya savaş halindeyken mini haritayı gizleyebilecek.



    CD Projekt Red, topluluk tarafından hazırlanmış modların da yeni nesil sürüme dahil edileceğini söylüyor. Bu güncelleme, yeni bir görev ve birkaç yeni donanım sunan Netflix DLC’si içeriyor. Dizinin hayranlarının bu DLC’ye bayılacağı kesin. Bazı görevlerdeki hataların da bu güncellemeyle düzeltildiği belirtildi. Son olarak, Witcher 3’ün çapraz platform desteğine sahip olacağı söylendi. Bu, oyuncuların çeşitli platformlarda ilerlemelerinin aynı olacağı anlamına geliyor.











  • Sözde trailer ama hiç bir yenilik yok videoda. Eski videoları derlemişler.

  • fractal design kullanıcısına yanıt

    Dikkatlı izlemenizi tavsiye ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinematik video görüntüleri paylaşılmış. Nerede oynanış videosu? 3 saniye oynanış var videoda.

  • Beklentiler fazla yüksek anladığım kadarıyla.

    Bu gelecek olan sadece yeni nesil GÜNCELLEMESİ, REMAKE değil hatırlatayım istedim.

  • Dlss, fsr, raytracing, 4k texture, ışıklamdırma iyileştitmesi. Olabilcek herşey gelmiş. Baştan beklenti buydu benim açımdan. Fazlasını beklemek abesti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten remake değil güncelleme ve bedava.. 15 liraya aldığımız oyun yıllar sonra bir de güncelleme veriyor daha ne istiyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 24 Kasım 2022; 18:05:18 >
  • Güncelleme yayınlandıktan sonra bakarız. Bu arada şu Netflix çöpüyle ilgili şeyleri niye eklerler anlamadım. Diziyle evrenin içine ettiler, millet oyunu övüp diziye sövüyor. Bunlar sövülen şeyi övülen şeyin üzerine getiriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fractal design kullanıcısına yanıt

    Remake değil dostum bu. Basit bir next-gen güncellemesi sadece.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben zaten Witcher 3ü böyle hatırlıyorum...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.