Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1026. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.555
Cevap
197
Favori
924.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10241025102610271028
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Kılıçlara hos ek paketiyle gelen pyerog rün taşını yaptırıp takıyorum. (zayıf rün taşı + meyveli börek ile imal ediliyor) %100 hasar direnci sağlıyor, yani silahı hiç tamir etmeye gerek kalmıyor. Diğer 2 slota da yanma kanama vb duruma göre takıyorum.
    Efsunlama kullanmıyorum kılıçlar için , en azından witcher kılıçları için. Bir keresinde sadece şu anafor ile yarmanın menzilini arttıran efsunu yazdırmıştım.

    Zırhlar için de %100 hasar direnci sağlayan glifleri yazdırıyorum. Ek olarak ayı okulu setine de denge isimli efsunu yazdırıyorum. Ağır zırh setini orta ağırlığa çeviriyor - hep orta ağırlık tercih ederim tarzıma uygun.
  • Kızılgözle Toussaint te yine bir kontrat çözüyoruz



    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]


    aslında idarelik kullanıyorum bu seti, 93 level olmaya çalışıyorum hazırladığım Grandmaster Legendary Ursine armor beni bekliyor, şimdilik depodakilerle idare :D

    fena hakkını yiyemem sağlam can emiyor , mezar bekçisinin küreği ve mutant vampir seti , kaynatılmış ekimmara özü birlikte 2 3 kat can emiyor, 2 3 vuruş sonrası can fulleniyor


    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]



    edit : şimdiden söyleyeyim attaki heybe gaunter o dimin verdiğinden(düşmanları sersemletir at yanından geçtiğinde bilmeyen varsa) fakat görünümünü değiştiren bir mod yüklü,
    birde madalyon fazla sönüktü yakışmıyordu gözlerini kırmızıya çeviren ek bir madalyon görünümü modu yüklü,
    ek olarak işimi kolaylaştırsın diye minimap zoom var, sürekli harita açmak sıkıntı
    onun dışında başka bir mod vs. kurulu değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 4 Ağustos 2018; 7:28:17 >




  • xbox one s kolu ile bluetooth ile pcye bağlayıp oynuyorum ama her 20dkda bir kolun ortasındaki xbox sembolü olan düğme yanıp sönmeye başlıyor kol çalışmıyor. bilgisayarı yeniden başlatmadan da düzelmiyor bunun sebebi ne olabilir.
  • Beyler yetenekler kısmında Açtığımız yeteneği kutulara yerleştirmesek bi işe yaramaz mı? İlla kutuya mı yerleştirmemiz Lazım kutu sayısı baya az cünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aliuzm

    Beyler yetenekler kısmında Açtığımız yeteneği kutulara yerleştirmesek bi işe yaramaz mı? İlla kutuya mı yerleştirmemiz Lazım kutu sayısı baya az cünkü
    Evet kutuya yerleştirmen gerekiyor ve maalesef kısıtlı. Ancak bunu isteğine bağlı modlarla değiştirebilirsin.

    Extra skill slotları için :

    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/496

    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2621


    Bir de açtığın yeteneği slotlara koymadan aktif hale getiren mod var, abartmadığın sürece kullanışlı olur.

    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/424




  • 2. Kitabı bitirdim. Şimdi bazı şeyler kafamda daha iyi oturdu. Kesinlikle okumalısınız
  • Radovid ile ilgili


    Adamı öldürdükten sonra oyunda hiç bir şeyin değişmemesi aşırı sinirimi bozdu ya.. Hala npcler çok yaşa radovid falan diyor kimse ölümü hakkında yorum yapmıyor.. Çok zor olmazdı şehirdeki bayrakların ve askerlerin rengini değiştirip bir iki satır cümle ekleyip çıkarmak


    dijkstra ile ilgili


    bu adam hani witcher evreninin en zeki en komplocu adamlarından biriydi. Geraltın roche ve wes in öldürülmesine göz yummayacağnı düşünememiş mi? Görevin başında ben savaşmayı dövüşmeyi bilmem diyip görevin sonunda eline kılıç alıp geraldı öldürmeye çalışması da aşırı saçma geldi.. Ayrıca dijkstranın ölümünden sonra da kimse bu konuyla ilgili bir cümle söylemedi philippa bile...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nTaG



    Artık bu sefer şu gwent görevini bitircem. Skellige'ye geldim ama gezip basit gwent oyuncusu bulmak için ana göreve daha hiç gitmedim. Bu oyunda da bitiremezsem eğer fena söverim
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]


    Evet arkadaşlar. Uzun bir görevin sonuna gelmiş bulunuyorum. Baya uğraştırdı ama sonunda bu görevi 'Tamamlananlar' sekmesinde görmek ayrı bir mutlu edici.




  • Alina Gingertail ne yetenekli bir hatun yahu çalmadığı enstruman yok, seside ayrı bir güzel
  • 200 saatin sonunda oyunu bitirmiş bulunuyorum dlcler dahil. hala skelligede bir sürü soru işareti var. gwent ve at yarişi gorevlerinde de baya duran var. belki arafa girer biraz takilirim bunlarla. mükemmel bi deneyimdi gerçekten. hala oynamayan varsa çok şey kaçırıyor.



    witcher sonrasi başka oyun sarmiyorsa dark souls 3 öneririm bu arada. ayrıca dark souls sonrasi witcher oynayınca ölüm marşı zorluğu bile çok kolay geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 Mayis'da yukledim. Bitmesin ve tadi kacmasin diye ara sira giriyordum. Lakin Eylul'de yurtdisina gececegim ve masaustumu burda birakacagim icin son 2 haftada 8.5 saat oynadim. Dun gece tamamladim oyunu. Ana hikayeyi ve ek paketleri good ending (lesser evil) ile bitirdim. Yan gorevler tamam, Toussaint kontratlarindan sadece 1-2 tanesini bitirdim. Bir daha bu oyuna girecegimi ya da baska bir oyuna baslayacagimi sanmiyorum. Bu kadar sure oynayinca bittigine ve yillarin gectigine uzuldum. Yer yer gulduren, yer yer huzunlendiren kisaca her duyguya sokan bu oyunu kesinlikle oynamalisiniz.

    Birkac ekran goruntusu:
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

    Begendigim birkac soundtrack:




    Kacabilen gorevler listesi(yeni baslayanlarin isine yarar):https://forums.cdprojektred.com/index.php?threads/missable-side-quests-list-and-guide.54774/




  • Hacılar bana kızmayın ama bir türlü ısınamadım şu oyuna deniyorum bir yerde patlak veriyor. 2. oyuna da çok benzetiyorum, 2. oyun da böyle karışıktı.

    Envanter sistemi karışık geldi tutorial bile yardımcı olamıyor. Bazı işlemeler var bunları nasıl scrap ederim bulamadım envanterden ediliyorsa nereden? Can yenilememizi sağlayan bir iksir vardı onu bir türlü bulamadım halbuki ben 2. oyunun kaydını aktardım bilmem gerekmiyor mu?

    Biraz karışık geliyor acaba başlarda olduğum için mi bilmiyorum? Gönüllü çeviri ile oynuyorum kaliteli olmuş konuşmalar akıcı anlaşılıyor. Yan hikayeler mükemmel ötesi de şu sıkıntılarımı halletsem iyi olacak.
  • Merhaba dostlar nexus mods ta populer lerde 1. sırada çıkan ''witcher 3 hd reworked'' modunu kullanan varmı acaba? Yabancı kullanıcılar modu kullanınca diyalogların yüklenmesinin çok uzun sürdüğünü yazmışlar doğrumudur acaba?
  • Hocam HDRP yi ben 4.6 sürümünden beri kullanırım. Burada da defalarca öneride bulundum, kullananlar çok memnun. Mod kendi başına sorunsuz ve güzel çalışıyor.

    Oyunda bir texture ve mod limiti var. Bunu aşmadığınız sürece diyaloglar yüklenmesinde falan en ufak sorun olmaz. O şikayet eden kullanıcılar bu anlattığım mevzuyu hiç bilmeden oyunu skyrim gibi sanıp bir sürü modu rastgele yükleyip uyumluluğunu ve açıklama kısmını araştırmayanlardır.
  • Teşekkürler cevabınız için o zaman modu yükleyip deneyeceğim. Ben zaten bir tek bu modu yükleyeceğim başka bir mod kullanmıyorum. Fotoğraflarına baktımda kaplamalarda falan çok iyileşme olmuş gerçekten merak ettim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Griffindoor G kullanıcısına yanıt
    Öncelikle oyununuz hayırlı olsun , güle güle oynayın.
    En kolay ve normalde oynuyorsanız 1 saat meditasyon yapınca canınız fullenir.

    Et vb yiyecek-içecekler envantere girince yiyecek içecek sekmesinde bulunuyor.
    Dilerseniz orada üzerine gelip ekranın en altında gösterdiği Tüket tuşuna basarak tüketebilir, isterseniz de ceplere koyup oyuna dönünce sol altta gösterdiği klavye tuşuyla ya da gamepad ile oynuyorsanız D-pad yukarı-aşağı tuşlarından biriyle oyun içinde de hızlıca tüketebilirsiniz. Aslında envantere ve sekmelere ilk kez girdiğinizde tutorial ekranı çıkıp size nasıl yapacağınızı göstermiş olması lazım. Oraları hızlıca geçtiyseniz kafanız karışabilir , normaldir.

    Yağ, iksir, bomba vb için rehber isterseniz yotuubeda rehberler mevcut. Oyun sürümleri tabi bugüne göre eski olacaktır, arayüz biraz farklı ama anlaması kolay.

    Başlangıç rehberi;

    https://www.youtube.com/watch?v=XFgx21d_ak8

    Bomba, iksir ve yağlarla ilgili rehber;

    https://www.youtube.com/watch?v=s2x33hagxgA

    The witcher 3 beginners tutorial ya da başlangıç rehberi şeklinde aratarak daha fazlasını bulmanız mümkün.

    Belli aralıklarla yayınlar yapıyorum. İmzamda bilgiler mevcut. Takıldığınız birşey olursa yayına da beklerim, orada canlı şekilde anlatması daha kolay olur.




  • Selamlar herkese, yeni başladım 10 saat sonunda kanlı baron'un eşi ve karısı ile ilgili olan kısımlara kadar geldim. 2.seviyede oynuyorum ama kombolarda falan zayıfım epey. Aynı anda 5-6 düşman ya da yaratıkla ilgili savaşmak zor oluyor. Tek seferde kesip geçemiyorum :) Etkili ve basit şeyler konusunda yardımcı olur musunuz? Mesela şu tab'la açtığımız yerdeki güçlerle ilgili kısmı tam çözemedim gibi, alev falan püskürtüyorum ama o kadar yani.
  • Oyun hd reworked modu ile apayrı güzel

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Griffindoor G kullanıcısına yanıt
    Aslında dediğiniz yerlerden 1-2 SS alıp burada gösterseniz yardımcı olmamız daha kolay olur.
    Görevler sekmesine bakın ana görevler kısmında Ormanın Hanımları diye görev olması lazım. Keira ile ilgili ufak görevi yaptıysanız ve verdiği kitabı okuduysanız çıkar.Ona tıklayıp seçerseniz gideceğiniz yeri gösterir. Velen'de aşağı tarafta Kambur bataklığı yetimleri yazan yere gidecksiniz. Bu arada belirteyim, ilk aldığınız anda okumasanız bile envantere girin. Görev eşyaları - diğer kısmında herhangi bir mektup tarzı şeyi açın. Yanda okumadığınız başka kitap harita vb varsa onlar da çıkacaktır. Hepsini okuyun. Bazı görevlerin açılıp yerini göstermesi buna bağlı çünkü.


    Bileyi aletleri ekipmanlarınızı tamir etmez. Oyunda öyle bir ibare geçiyor ama tam olarak öyle değil. Enchant dediğimiz geçici süreli fazladan hasar vurma ya da koruma sağlayan buff veriyor.

    Kılıç ve zırh setiniz sık sık yıpranacak, hasara karşı direnci azalacaktır zamanla. Envanterde zırh/silah paneline girip kılıçların ve zırh parçalarının üstüne tek tek gelip % kaç durumda olduğunu görün. Belli aralıklarla tamir edin-ettirin.

    Silah/zırh panelinde onarım kitleri olacak. Sizde varsa tıklayıp hangisini tamir ettirmek istiyorsanız onun üzerinde bir kez daha tıklayın ya da A/X e basın gamepadte. Demirci ve zırhcılardan bu kitleri alabilir, zamanla etrafı keşfettikçe loot yaparak da bulabilirsiniz.
    Bunun dışında tamamen onarmak isterseniz bir zırhcı ya da demirciye gidin, konuşun. Benim için birşey imal edebilir misin deyin. Sekmeler arasında geçin. Onar sekmesi altında herşeyi tamir ettirin. Sık sık F5 ile quicksave alın bu gibi işlemlerden sonra. Görevlerden ya da combata girmeden önce.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 30 Ağustos 2018; 22:55:2 >




  • Oyunu sonunda bitirdim. DLCler dahil.


    Ciri maalesef öldü.

    Temerya yı tekrar canlandırmak için Radovid e suikast görevini tamamladım ve Roche- Thales tarafını tuttum Djkstra ya karşı.

    Baronun görevlerinde baronun yanında oldum.

    Nilfgaard tarafında ise hep Emyr e ters gittim

    Heart of Stone da Iris öldü ve Grimm öldü Everec yaşıyor

    Blood and Wine da hem Detlaff hem Anna kardeşler öldü

    Romance kısmında hem Triss hem Yen e yürüyünce BoW hiç bir şey çıkmadı. Seriyi en kötü ben bitirdim galiba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10241025102610271028
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.