Şimdi Ara

THE OUTER WORLDS TR YAMA İSTEK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
6
Favori
7.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • THE OUTER WORLDS TR YAMA İSTEK

    THE OUTER WORLDS e türkçe yama yapabilecek büyük bir gurup var mı? oyun fallout un ruhani devamı rpg si kuvvetli.



  • oynadım. fikirlerim %80 değişti. izlemekle oynamak arasında ciddi bir algı farkı var oyunun. akıcılığı ve oynanışı baya baya başarılı olmuş oyunun. çook gelcekte geçen bir fallout oyunu diye tanıtılsa yersin yani. klasik animasyonlar ve obsidian kafası var. vuruş hissi bir fallout oyunun farklı değil.

    10/7,5 çeviriyi hak eder ama çeviren çıkacağını sanmıyorum.
  • Çoğu oyun yorumcuları, Fallout serilerinin en iyisi olan New Vegas'ın devamı gibi diyorlar. New Vegas: 8.4, Outer Worlds: 8.5 almış. Zaten yapımcıları da New Vegas'ı yapan kişiler. Bethesda'dan ayrıldıktan sonra böyle bir oyuna girişmişler. Fallout'un tahtını devralabilir.
  • gerçekten süper olur bu oyunun yerelleştirilmesi
  • Ayıp değil mi bıçak çekmiş adama silahla saldırmak. Şaka bir yana sizin istek konularınız karşılık buluyordu, yine bir totem yapalım.

    Bu arada oyunu bu sabah biraz deneyimledim, düşüncelerimi oyunun konusunda belirttim. Bakmak isteyenler bakabilir. Oyun Steam tarafına gelip, en önemlisi de Türkçe Yaması çıkıncaya kadar oynamayacağım büyük ihtimal. Steam tarafı çok elzem değil fakat yamasız zor gider bu oyun. Bildiğin yoruldum diyalogları okuyup anlamaya çalışırken. Hantallaşmışız.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140514857




  • Faramir kullanıcısına yanıt
    Videolardan gördüğüm kadarıyla oyunun animasyonları, vuruş hissi, açık dünyası ve renk paleti berbat. Beni hiç heyecanlandırmadı, ki bir RPG sever olarak söylüyorum bunu.
  • Ksenofanex kullanıcısına yanıt
    açık söylemek gerekirse bazı eski kafalılar oyunu yere göğre sığdıramayacak ancak bende senle benzer fikirlerdeyim o kadar kötü görünüyorki videolardan filan oynanış mekanikleri bende yarın kendim deneyimleyecem o zaman daha net söylerim ama görünen köy klavız istemez gibi duruyor.
  • Kesinlikle muhteşem bir RPG oyunu çevrilmesi gerektiğini düşünüyorum..
  • zor ya uzun yıllar bekleme derim rpg dialogğu bol oyun olmaz o iş
  • Başlığı açılmış ve çeviriyi hak eden en önemli oyunlardan birisi The Outer Worlds.Oyunun animasyonları fps severler için güzel ama şahsım adına facia(merdivene tırmanırken uçuyor mübarek+yüz animasyonları;Ashly burch'ün mükemmel seslendirmesi karşısında karakterinin mimikleri fazlasıyla ifadesiz.Belkide ashly'nin laneti😄çünkü aynı sorunu life is strange episode 5 te görmüştük.)ama...karakterleri,hikayesi,atmosferi,diyalogları ile bethesda'nın tüm oyunlarını üst üste koyar ve avada kedavra ile yok eder.Obsidian bünyesinde eski black isle çalışanları bulunuyor ki bu kişiler orjinal Fallout'u yapan şahıslar.Animasyonların dışında beni üzen diğer unsur Romance seçeneğinin olmaması.Özellikle obsidian tarafından yazılmış karakterler ile Romance efffsane olurdu.:)Bu arada oyun aaa bütçeli bir yapım değil ve yapımcılar da bunu sık sık dile getiriyor.Obsidian,Microsoft bünyesine katıldıktan sonra mali anlamda destek görmüş olabilir fakat şahsen,outer worlds'ün onlar için Microsoft karşısında bir güven sınavı olduğunu düşünüyorum.Aldıkları puanlar ise bu sınavı geçtiklerini gösteriyor ve hatta şimdiden geliştiriciler devam oyunu hakkında konuşmaya başladı(3.kişi kamerası,Romance seçeneği vs).Oyunun oynanış videolarına bakınca atmosfer karşısında büyüleniyorum.Fallout 4'ün aksine diyalog vasıtasıyla yapabilecekleriniz inanılmaz boyutlarda.😄Oyun çizgisel değil,karar veren sizsiniz ve bu rpg için en ama en önemli unsurlardan bir tanesi.İnşallah saçma sapan oyunlara en az 2 yama yapıldığı şu dönemde bu oyun öksüz kalmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: r0ket

    açık söylemek gerekirse bazı eski kafalılar oyunu yere göğre sığdıramayacak ancak bende senle benzer fikirlerdeyim o kadar kötü görünüyorki videolardan filan oynanış mekanikleri bende yarın kendim deneyimleyecem o zaman daha net söylerim ama görünen köy klavız istemez gibi duruyor.
    Oyunun yayıncısından da anlayacağınız üzere AAA bir oyun değil. Her ne kadar 60 dolardan çıkmış olsa da yine de buna göre değerlendirmek lazım.
  • çok iyi oyuna benziyor bir ekip el atar umarım
  • rewold R kullanıcısına yanıt
    Oyun 3-4 tane farklı yapımdan etkilenmiş gibi. Font ve UI direk Bioshock serisinden.
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Oynadıktan sonraki görüşlerini merakla bekliyorum.
  • Ksenofanex kullanıcısına yanıt
    oynadım. fikirlerim %80 değişti. izlemekle oynamak arasında ciddi bir algı farkı var oyunun. akıcılığı ve oynanışı baya baya başarılı olmuş oyunun. çook gelcekte geçen bir fallout oyunu diye tanıtılsa yersin yani. klasik animasyonlar ve obsidian kafası var. vuruş hissi bir fallout oyunun farklı değil.

    10/7,5 çeviriyi hak eder ama çeviren çıkacağını sanmıyorum.
  • oyun içinde inanılmaz bir dialog ağı var çeviri yapacak olan kişilerrin baya
    iyi dile hakim olması lazım mecaz ve bizdeki ata sözü vari içerikler çok oyunda
    ben bile 2-3 defa bazı kelimeleri sözlükten baktım :D
  • mizahi yönü de ağır olduğu için az buçuk ingilizcesi olan bi normal bitirsin derim. çok fazla şey kaybolur çeviride. yamaya şimdi başlasalar bikaç ayda anca çıkar başka classla bida oynarsın.
  • Oyunu çok beğendim umarım Türkçe oynayabiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun benim de hoşuma gitti umarım birileri el atar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.