Şimdi Ara

The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | Amazon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.762
Cevap
50
Favori
95.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | Amazon





    Yıllardır TV'ye uyarlanmak istenen seri için Amazon büyük bir adım attı. Amazon serinin haklarını satın almak için Warner Bros.'la görüşüyor.

    Amazon'un yanında HBO ve Netflix de seriyi uyarlamak isteyenler arasında.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • GOT kan gösterdiği için yetişkinlere hitap etmedi, ilk dönemler adeta erotik film şirketinin orta çağ da geçen parodi yapımı gibiydi. Doğru düzgün tanınırlığı olmayan bitmemiş bir serinin üzerine bu kadar para dökülmüşken dikkat çekebilmek için bazı konularda cüretkar olmaları gerekiyordu, adamlar da onu yaptı.

    ASOIAF bir krallık hikayesi anlatıyor, Middle Earth ise bir mitoloji. Çap farkı var arada, beklenti farkı var, Sauron'un ArPharazon'u Valar'a karşı kışkırtmasını izlemenin keyfini GOT 50 sezon sürse veremez.

    2 aydır mesaj atmıyorum foruma. Hazır bunların yediği naneler ortaya çıkmışken şuraya rahat rahat yazayım. Twitter'da falan olacak iş değil çünkü.


    Ya inanın dünyadaki bu SJW pompalaması artık çığırından çıktı. Yahu ben Türk'üm beyazım. Boyum 1.60, kilom 70 civarı. Şimdi benden Aragorn, Boromir olur mu? Ulan PJ beni Boromir karakteri için seçse, yürü git dalga mı geçiyorsun derler adama. Yazılmış, sınırları konulmuş bir eserin dışına çıkamazsın arkadaş mesele siyahi değil, anlatamıyoruz. Bırak siyahi elfi, yok işte bu evrende siyahi yok. Aragorn'un Boromir'in sakalını örebilir misin, Ragnar vari biri gibi gösterebilir misin, dövmeli yapabilir misin? Yapamazsın çünkü yok böyle şeyler, yok.


    Ulan bu güne kadar tonla film izlemişimdir. Black Panther filmine kim ses çıkardı? Blade'de aynı şekilde Marvel evreninin siyahi karakterlerinden biridir. Filminde başrolü Wesley Snipes'a verdin de kim olmaz dedi? Evren bu çünkü, karakter bu.


    Ben nasıl bugün fiziksel özelliklerimle Boromir'i oynayamazsam, bir siyahi oyuncu da elfi oynayamaz. Bu kadar basit bu iş. Irkçılığı kendi ellerinizle körüklüyorsunuz haberiniz yok.

    Abi ben bu siyah elf olayına çok takıldım ya. Bundan kurtulsam belki izlerken zevk alabilirim. Şu sjw akımı yüzünden yukarıda arkadaşında dediği gibi, ten rengi bembeyaz olan elfi zenciye oynatacak kadar gözleri dönmüş. Saçı da berberden çıkmış gibi 1 numaraya kesilmiş.

    Yahu eğer ki elfler siyah olsaydı ve dizide beyaz oynatacak olsalardı da aynı tepkiyi verirdim. Bu sjw akımı daha başlangıç, daha neler neler olacak günlük hayatta.

    Daha geçen Adele "kadın olmaktan gurur duyuyorum" dediği için tonlarca linç yedi. Sebebi ise saçmalığın daniskası, eş cinseller ve translar alınmış böyle dediğine. Gerçekten akıl tutulması.
    Peter Jackson’a önce “scriptler hazır olsun hemen size danışacağız” deyip sonra adamı tamamen görmezden gelip PJ bir konusmasında ben ucundan dahil olmak istedim ama bana dönmediler deyince de “biz tamamen farklı bir evren ve daha önce bakmamıs bir göz arıyoruz” gibisinden birşeyler saçmalamışlardı adama scriptleri tuvaletteyken gazete yerine okutsaydınız bundan daha iyi senaryo ortaya çıkardı. Weta ile birlikte yaptıkları görsel ve işitsel kısım ne kadar iyi ise 2 amatörün dümende olduğu kararlar bir o kadar kötü.

    Bu kadar olağanüstü bir projede böyle senaryo böyle amatör hatalar nasıl olabilir bu evreni baş tacı yapmış biri olarak resmen moralimi bozuyor. Slow motion Galadriel/at sahnesi nedir abi aklınızı mı yitirdiniz kim o sahnenin güzel olduğunu düşündü herşeyi geçtim oynayan oyuncu bari demedi mi suratım ömür boyu forumlarda “meme” yapılacak saçmalıkta çıkmış bunu almayalım diye. Elendil şu ana kadar dizinin bende tam not alan tek seçimi onun da senaryosu kitaplarda böyle kıyıda köşede kalmış unutulmuş bir adam değil bakalım nereye çekecekler.
  • Yok artık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oh be abi sonunda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun serisi yapılmamalı bence, herkes ön yargıyla yaklaşıp daima film serisiyle kıyaslayacak, akabinde seri çöp olacak.
  • Tom Bombadil'i gösterirler umarım
  • Düzgün yapılırsa game of thronesdan çok daha iyi bir seri olabilir ama inancım yok
  • film serisi ile karşılaştırmamak lazım film serisi efsane idi bu yüzden her şekilde film serisinden kötü olur gibime geliyor. Dizi iyi olur kötü olur bilememde orta dünya atmosferi için bile izlerim ben
  • Amazonu duymamıştım hiç. Var mı kaliteli yapımları? Keşke HBO ya da Netflix filan yapsaydı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Meraxes.

    Amazonu duymamıştım hiç. Var mı kaliteli yapımları? Keşke HBO ya da Netflix filan yapsaydı.

    en popüler dizisi sanırım The Man in the High Castle
  • diziyi kesin olarak amazon aldı mı?

    internette haberler de gezinirken daha 3 saat önceki bir habere göre dizi haklarını almak için netflix,hbo ve amazon kapışıyormuş?

    netflix alsa fena olmaz direk orjinal izleriz korsan , torrent falan aramadan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    diziyi kesin olarak amazon aldı mı?

    internette haberler de gezinirken daha 3 saat önceki bir habere göre dizi haklarını almak için netflix,hbo ve amazon kapışıyormuş?

    netflix alsa fena olmaz direk orjinal izleriz korsan , torrent falan aramadan

    Hayır kesin değil. Amazon CEO'su Jeff Bezos “very early stages,” demiş açıklamasında. HBO ve Netflix de sanırım peşinde, başlığı düzelttim
  • HBO isteriz.
  • Bence hiç gerek yok böyle bir şeye. Aynı evrende geçen başka bir hikayeyi anlatsalar keşke.

    Böyle bir yükün altına gireceklerse HBO'dan başkası uymaz gibi bu işe.
  • Önlerden yerimizi alalım.
  • Ekşiden görüp geldim ilk sayfadan yerimi aliyim buralar acayip degerlenecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence çekilmemeli çünkü o mükemmel film üçlemesinden sonra ne gelse bekleneni veremeyecek. Zaten cast seçiminde de çok zorlanırlar çünkü film bu konuda da çok başarılıydı.



    Neyse bekleyip göreceğiz bölüm başı 15-20 milyon dolar bütçe ayırabilirlerse gerçekten iyi bir yapım görebiliriz. Dediğim gibi hakları kim alırsa büyük bir yükün altına girecek gerçekten emek verilmesi gerek umarım verirler gereken emeği.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta dünya evreni GOT evrenine göre çok daha kapsamlı ve kaliteli.

    Dizinin hakkını verirlerse GOT u geçer çok rahat.
  • Bu kadar kaliteli ve çok büyük bir hayran kitlesi olan serinin dizisinin yapılmasını doğru bulmuyorum ama illa yapılacaksa en mantıklı seçim HBO olur. GoT seviyesinde bir dizi çıkarabilirler.

    Amazon alırsa çöp olur. Netflix alırsa ne çıkar emin değilim. Kaliteli işleri olduğu gibi çok ucuz dizileri de var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 4 Kasım 2017; 21:52:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz buluyorum.
  • HBO maddi açıdan diziyi karşılayamayabilir ayrıca GoT spinoffları falan var. Netflix zaten Witcher serisinin haklarını aldı ve birçok kaliteli yapımları mevcut. Sükse yapmak isteyen ve yapması gereken Amazon kalıyor geriye. Zaten gelse bile 2020den önce gelmeyeceği belli. Bekleyelim bakalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 5 Kasım 2017; 3:49:34 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.