Şimdi Ara

The Lord of the Rings - Gollum [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
3.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • THE LORD OF THE RINGS: GOLLUM, PS5 DONANIMIYLA ÇOK İYİLEŞTİRİYOR



    THE LORD OF THE RINGS: GOLLUM IMPROVES A LOT WITH PS5 HARDWARE


    Daedalic Entertainment Jonas Husges kısa süre önce Resmi PlayStation Dergisi'nde ( Aralık 2020 sayısı ) The Lord of the Rings: Gollum'un DualSense denetleyicisinden ve PlayStation 5 donanımından nasıl yararlandığına dair bir ön izleme sundu


    Husges'e göre, DualSense denetleyicinin gelişmiş dokunsal geribildirimi, oyuncuların Gollum'un oyun dünyasıyla nasıl etkileşime girdiğini hissetmelerini sağlıyor.

    Husges, "Gollum'un eylemleri daha somut hale geliyor ve dayanıklılığı tükendiğinde fiziksel mücadelesi doğrudan oyunun oynanış şekline dönüşüyor" diyor.

    Husges, PS5'in SSD'sini övdü ve oyunun kurallarını değiştiren bir özellik olarak tanımladı. Bu, geliştiricilerin oyun için geniş, ayrıntılı ortamlar oluşturmasına izin verdi. Bu ortamların özgürce keşfedilebilir olduğunu ortaya çıkardı. Oyuncuların, tehlikeden kaçmanın veya bu ortamda engel olan düşmanların üstesinden gelmenin farklı yollarını bulması gerekecektir. SSD ayrıca çok fazla yükleme süresini azaltır ve oyuncuların oyun içinde öldükten sonra tekrar gelmesini kolaylaştırır. Bir yanlış adımdan dolayı zıplarken veya düşerken hata yaparlarsa, çabucak geri dönebilirler.

    Oyun, PS5'in herkesin Orta Dünya'yı yaratıcı bir şekilde deneyimlemesini sağlayan ışın izleme özelliğinden yararlanıyor. Bu aynı zamanda oyunun gizli oynanış potansiyelini de geliştirir.


    Sanat yönetmeni Mathias Fischer "Temiz, ışın izlemeli gölgeler gizli geçişler oluşturmada oyuncu rehberliğinde maksimum etkiye izin verirken dinamik ve hareketli ışık kaynakları Gollum karanlıkta dolaşırken ekstra zorluk getiriyor" diyor. "Elbette tüm bunlar, oyunu geniş hissettiren hoş yan etkilere sahip ve yarattığımız böylesine özgür dolaşım ortamları Orta Dünya'nın hak ettiği kadar muhteşem görünüyor."

    Görünüşe göre PS5'teki Lord of the Rings: Gollum oldukça oyun deneyimi sunuyor. 2021'de piyasaya sürülecek.


    Kaynak : https://sirusgaming.com/2020/11/18/the-lord-of-the-rings-gollum-ps5-hardware-improvements/





  • Gollumu acınası iğrenç bir halde görmek isterdim olması gerektiği gibi yani.Oyunda umarım Gollumun vahşiliğini görmek isteriz fakat pek ihtimal vermiyorum.

  • Türkçe dublaj olsaydı meşhur “Kıymetlimisss” kelimesini oyunda duyardık😀


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun Türkçe dil desteği ile çıkacak...

  • The Lord of the Rings™: Gollum™ | Teaser Trailer


  • görüntüler efsane gözüküyor ama hikaye nasıl olacak merak ediyorum. gollumla savaşacak mıyız? neyle dövüşeceğiz? kime vuracağız kafamda canlandırmak zor.

  • The Lord of the Rings: Gollum - Sneak Peek Trailer | PS5, PS4


  • Şu sıralar orta dünya ile alakalı kitapları okuyorum. Gollum'un hikayesi zaten oyuna çok güzel adapte olabilecek bir hikaye. Giriş gelişme sonuç olarak çok beğendim. Zaten gollum bir nevi yüzüğü yok eden sayabileceğimiz için önemli bir karakter. Hem insanlardan, hem orklardan yıllarca gizli gizli yüzüğüne ne olduğunu araştırmış. Eğer yapabilirlerse çok sağlam bir oyun olur.

  • The Lord of the Rings: Gollum | “A Unique Promise”


  • TGA 2021'de Gollumdan oynanış göreceğiz. :)


    The Game Awardstwitter
    “Something’s lurking in the shadows… Tune-in to #TheGameAwards on December 9! #LordOfTheRings @GollumGame #GollumGame https://t.co/c2ajBCd8qW”
    https://twitter.com/thegameawards/status/1466437007790329856
  • The Lord of the Rings: Gollum | A Split Personality - Cinematic Trailer


    Daedalic Entertainmentyoutube
    The Lord of the Rings™: Gollum™ is a story-driven action-adventure coming to Xbox, PlayStation, Nintendo Switch™ and PC in 2022. Wishlist the game on Steam ► https://store.steampowered.com/app/1265780/The_Lord_of_the_Rings_Gollum/ Take on a perilous journey as Gollum, chasing the only thing that is precious to him. From his time as a slave below the Dark Tower to his stay with the Elves of Mirkwood, climb, leap, and sneak your way past dangers. Skillful and sly, Gollum is also torn by his split personality. It is up to you to decide whether the darker side of Gollum takes over or if there is a spark of reason left in what once was Sméagol. ------------------------------- Follow us on social media for more news! Facebook ► https://facebook.com/GollumGame Instagram ► https://instagram.com/Gollum_Game Twitter ► https://twitter.com/GollumGame “A Split Personality” originally premiered on December 9 at #TheGameAwards 2021. #LordOfTheRings #GollumGame ©2021 Daedalic Entertainment and Nacon. ©2021 Co-published by Daedalic Entertainment and Nacon and developed by Daedalic Entertainment. All rights reserved. ©2021 Middle-earth Enterprises. All rights reserved. “Gollum”, “Middle-earth”, “The Lord of the Rings”, and the names of the characters, events, items, and places therein are trademarks or registered trademarks of The Saul Zaentz Company d/b/a Middle-earth Enterprises under license to Daedalic Entertainment GmbH.
    https://www.youtube.com/watch?v=kJn2AjYOIJA
  • The Lord of the Rings: Gollum 1 Eylül'de Çıkış Yapacak!!


    Çeviridir :


    JRR Tolkien'in efsanevi Yüzüklerin Efendisi kitap üçlemesinden uyarlanan Yüzüklerin Efendisi: Gollum , Yüzük Kardeşliği'nin ilk bölümlerinde Gollum'un kamera arkasından yaşadıklarını anlatıyor .


    Kıymetli yüzüğünü Bilbo Baggins'e kaptırdıktan sonra Gollum, Dumanlı Dağlar'dan ayrılmaya karar verir ve onu Barad-dur zindanlarından Kuyutorman'daki Orman Elflerinin diyarına götüren tehlikeli bir yolculuğa çıkar.


    Gollum, Orta Dünya'daki yolculuğunun tehlikelerinden kurtulmak için gizlice girip tırmanmalı ve tüm kurnazlığını kullanmalıdır. Ayrıca Hobbit-benliği olan Smeagol ile de uğraşmak zorundadır.


    Önemli kararlar söz konusu olduğunda Gollum'un üstün olmasını ya da Sméagol'un devralmasına izin vermeyi tercih etmek oyunculara kalmış.


    Gollum ayrıca kitaplardan tanınmış karakterlerle ve birkaç yeni yüzle karşılaşır.


    The Lord of the Rings: Gollum Twitterissätwitter
    “Gollum's quest for his precious will begin on September 1, 2022! Coming on PC & consoles and at a later date on Nintendo Switch. #GollumGame💍”
    https://twitter.com/GollumGame/status/1529100043726295040



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 24 Mayıs 2022; 17:11:40 >




  • The Lord of the Rings: Gollum - Gameplay Reveal Trailer | PS5 & PS4 Games



    PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/the-lord-of-the-rings-gollum/ Experience the untold story in The Lord of the Rings™: Gollum™, a story-driven action RPG where our twisted protagonist is on a quest to regain the only thing precious to him. Torn by his fractured psyche, players will have to manage both Sméagol and Gollum on a journey that will take him across famous locales, revealing more about his time as a slave below the Dark Tower and his stray with the Elves of Mirkwood, as he interacts with iconic characters from the series. The Lord of the Rings™: Gollum™ will be available on September 1, 2022, on PlayStation 4 and PlayStation 5. #ps5games #ps4games
    https://www.youtube.com/watch?v=YYrJdAdi1WI
  • Bir kaç ay erteleme olacakmış. :)



    The Lord of the Rings: Gollumtwitter
    “An important message.”
    https://twitter.com/GollumGame/status/1551598260732792832
  • 2023'e ertelesinlerde RAGNAROK Gotyi alsin Cok dalga gecmek istiyorum bu oyunlada bi yandan zavalli yapimcilara bunu yapacaksin demisler o adamlara saygisizlik olur diye vazgeciyorum ... Yazik yani koskoca LOTR evreninden cikana bak Hugo Gollum oyunu ...

  • bu oyunun iptal edilmesi lazım bence.

  • İnsan bir Aragorn oyunu yapar, Legolas yapar, Gandalf yapar, Gollum nedir yahu? Kimin ilgisini çeker Gollum. Nasıl bir oynanış mekaniği olabilir bu ucubeyle

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aragorn Elessar kullanıcısına yanıt

    Aynen ya ben anlamıyorum. Elinde inanılmaz bir eser var. Adam akıllı bir lotr oyunu gelmiyor ya şaka gibi. Sony keşke lisans alsada şöyle açık dünya hikayeli lotr yapsa

  • console-master kullanıcısına yanıt
    BFME'ü saymazsak, en iyi LotR oyunu Return of the King'di, oda PS2 zamanı düşün yani.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.