Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.592
Cevap
35
Favori
120.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Steam Linki:
    https://store.steampowered.com/app/305620

    The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe

    ______________________________________

    Yapımcı: Hinterland Games
    Dağıtıcı: Hinterland Games
    Tür: Survival (Hayatta Kalma)
    Platform: PC
    Çıkış Tarihi: 22 Eylül 2014
    İnternet Sitesi: intothelongdark.com

    The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe


    THE LONG DARK

    The Long Dark, önceleri BioWare, Relic ve Volition gibi firmalarda çalışmış olan kişilerin toplaşıp Kickstarter projesi olarak önümüze koydukları, -en nihayetinde- zombisiz yahut tuhaf yaratıkların olmadığı bir hayatta kalma oyunu... Will Mackenzie adlı pilotun uçağının düştükten sonra vahşi Kuzey topraklarında hayatta kalma çabasını anlatan oyunda hem "Ne kadar hayatta kalabileceksiniz?" sorusuna yanıt bulmaya çalışacağımız bir Sandbox modu, hem de bir senaryo modu olacak.
    Hayatta kalma çabamızı oyunun aynı zamanda The Unfinished Swan adlı oyunda da çalışmış sanat yönetmeni özgün bir tasarımla dönüp oyunun içerisindeki dünyaya bir kez daha bakmamızı sağlayacak.
    Klasik hayatta kalma oyunlarındaki gibi craft sistemi olacak, mücadele edeceğimiz susuzluk, açlık, soğuk ve yorgunluk gibi faktörler bulunacak. Ayrıca bu sefer zombilere karşı değil, vahşi hayvanlara karşı bir mücadele içerisine gireceğiz.
    Görselliği ve atmosferi ile şimdiden büyük bir ilgi toplayan The Long Dark'ın Kickstarter sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Hunglasxx

    herkese merhabalar,

    oyunun forumunda en nihayetinde -zorla da olsa- türkçe alt forumunu açtırdım. oyunun türkçe olması ile ilgili yapımcı ekibi elimden geldiğince dürtüyorum ve bu işte gönüllü olabileceğimden bahsedip duruyorum. onlar ise pazar durumuna göre her şey şekillenecek diyorlar. yani biraz etkinlik gösterebilirsek gönüllü yerelleştirmeyi başarabiliriz. bu yüzden herkes elinden geldiğince az sonra atacağım linkte aktif olursa hoş olur. bu mesajı gören herkes lütfen üye olup bir-iki mesaj atsın. en fazla 2 dakikanızı alacaktır bu işlem.

    işte oyunun türkçe forumu;
    https://hinterlandforums.com/viewforum.php?f=90

    olabildiğince aktiflik gösterelim lütfen


    Güncelleme: 16 Ekim 2013 itibariyle Kickstarter projesi başarıya ulaştı.

    Görseller:
    -bazı görseller oyun-içi, bazıları ise fan ve concept art olarak geçmektedir.-

    The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe


    burada sergileyemediğim bazı diğer görsellere aşağıdaki iki adresten ulaşabilirsiniz;
    The Long Dark Albümü | TLD Galeri
    -bazı görseller oyun-içi, bazıları ise fan ve concept art olarak geçmektedir.-


    Oyunun Çıkış Videosu



    Oynanış Videoları:





    Yapımcı ekibin ve oyunun sosyal medyadaki resmi hesapları;

    Twitter
    Facebook
    Facebook 2
    Youtube
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Ya arkadaşım kusura bakma ama yazmadan geçemeyeceğim...Hem oyunu Torrent indirdim diyorsun hem de burada oyunda şuda olsa buda olsa diye akıl veriyorsun...Hiç kusura bakma öğrenci bile olsan bu oyunu orjinal alırsın 15 tl fiyatı vardı...Sizin gibiler yüzünden bu oyuna çıkmasını beklediğim ve bunu ümit ederek oyunu satın aldığım Türkçe dil desteği de zor gelir...

    Edit : biz size burada 50-60-100-150tl lik oyunları al demiyoruz...Bu kadarına bütçesi yoktur insanın alamaz.Ama 15 tl nedir (küçümsediğim için değil Allah muhtaç etmesin tabi) hergün 0,50 kuruş atsaydın 1 ayda zaten oyunu alırdın...
    Eğitim cidden şart. Türkçe okuma yazması yarım yamalak olan adam Türkçe çeviri bekliyor. Bence şu yazı dilinde kullandığın Türkçe bile seni çeviri isteme yada varolan çeviriyi eleştirme hakkını elinden alıyor. Adam yapmak zorunda değil ki. Birde "bir is yapiyorsan tam yapacaksin" demişsin. Be adam sen yukarıda tam olarak düzgün Türkçe mi kullandın? Kendi yazdığın yazında bile kendin ile çelişiyorsun. Önce tam olarak düzgün bir Türkçe kullan, sonra eleştir...

  • Klasik düşen uçak senaryosu :

    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=143803558

    http://store.steampowered.com/app/250400/?snr=1_7_15__13

    Yukarıda ki 2 oyunda işlenmiş. Fakat bu oyunda zombiler vs. olacağa benzemiyor,grafiklerde o ortamı çok iyi yansıtıyor,karakterin verdiği tepkiler de güzel ama inşallah hep aynı sözleri tekrar edip durmaz. Kickstarter'da hedeflerini aşmışlar zaten, oyunun çıkmasını heyacanla bekliyoruz.
  • The Long Dark için Yepyeni Görseller Yayınlandı

    Bağımsız oyun geliştiricisi Hinterland tarafından geliştirilen hayatta kalma-simülasyon oyunu The Long Dark ilk videoları ve görselleriyle oldukça karanlık bir atmosfer sunmuştu. Yeni görseller farklı şeylerle de karşılaşacağımıza işaret ediyor.

    Önümüzdeki içinde oyunun alpha sürümünü yayınlamak amacında olan geliştiriciler şu an atmosfere sadece karanlık öğeleri değil, ödül niteliğindeki rengarenk sahneleri de koymak için çabalıyorlar gibi görünüyor.

    The Long Dark (2017) [ANA KONU] #TürkçeThe Long Dark (2017) [ANA KONU] #TürkçeThe Long Dark (2017) [ANA KONU] #TürkçeThe Long Dark (2017) [ANA KONU] #TürkçeThe Long Dark (2017) [ANA KONU] #TürkçeThe Long Dark (2017) [ANA KONU] #TürkçeThe Long Dark (2017) [ANA KONU] #TürkçeThe Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Long_Dark_icin_Yepyeni_Gorseller_Yayinlandi-53823.htm
  • survivor's edition'ı kendi sitesinden ön sipariş seçeneği ile satın aldım. sabırsızlıkla bekliyorum oyunun çıkış yapmasını...

    oyunun forumu da mevcut, bakınmak isterseniz şöyle de bir forumu var efendim;
    http://www.hinterlandforums.com/
  • hiç mi hiç üşenmedim, pek mühim olmasa da the long dark'ı bölüm sonu canavarı'ndaki bağımsız programının 2. bölümünde takip edeceğini yazmış kişileri buldum. olur ya insanlık halidir, unutmuşsunuzdur belki diye size bir kıyak geçeyim dedim.

    oyunun şuanki haliyle ilgili yorumlarınızı bekliyorum.

    @thief27
    @Chosen_One
    @Doctor Who
    @The False Shepherd
    @By Salus



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunglasxx -- 15 Ağustos 2014; 0:00:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hunglasxx

    hiç mi hiç üşenmedim, pek mühim olmasa da the long dark'ı bölüm sonu canavarı'ndaki bağımsız programının 2. bölümünde takip edeceğini yazmış kişileri buldum. olur ya insanlık halidir, unutmuşsunuzdur belki diye size bir kıyak geçeyim dedim.

    oyunun şuanki haliyle ilgili yorumlarınızı bekliyorum.

    @thief27
    @Chosen_One
    @Doctor Who
    @The False Shepherd
    @By Salus



    devamı...
    @TLOU @Prequel @Trapdoor @-The Stig-
  • oyun baya güzel olacak nede olsa bağımsız yapımcı
  • Siparişimi verdi bekliyorum
  • Steam'im survivor oyunlarla doldu, bunu da denicem umarım severim. Güzelede benziyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SveBone

    Siparişimi verdi bekliyorum

    hayırlı olsun

    quote:

    Orijinalden alıntı : Fidentia

    Steam'im survivor oyunlarla doldu, bunu da denicem umarım severim. Güzelede benziyor.


    güzel olacağından adım gibi eminim. bence ön-sipariş etmelisiniz. zira oyun çıktığında $20 olacak ancak şuan $25 dolara iki key+art book gibi ekstralar veriliyor.
  • Sıstem gereksınımı yazıyormu bı yerde. Mını surumdeyım her sıte acılmıyor k.bakmayın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 50kaan

    Sıstem gereksınımı yazıyormu bı yerde. Mını surumdeyım her sıte acılmıyor k.bakmayın.

    bilinmiyor henüz ama şunu söyleyeyim, oyunun grafikleri çizgi roman tadında ve çok minimalist gördüğünüz üzere. o yüzden oynatamayan bir bilgisayar yoktur bence.
  • Don't Starve oynayın hayatta kalma oyunu arıyorsanız daha iyisini görmedim bu konuda.
  • 1Ceko kullanıcısına yanıt
    don't starve gerçekten bağımsız yapım olarak yapılmış en iyi oyunlardan birisi, buna hiç süphe yok. ancak bu oyun da kesinlikle denenmeli diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hunglasxx

    don't starve gerçekten bağımsız yapım olarak yapılmış en iyi oyunlardan birisi, buna hiç süphe yok. ancak bu oyun da kesinlikle denenmeli diye düşünüyorum.

    Hocam oyun daha çıkmamış ki ? Geliştiricisi falan mısınız yada test ekibinde falan mı bulundunuz? Oyunun içeriğini nereden biliyorsunuz merak ettim.
  • 1Ceko kullanıcısına yanıt
    vaad edilenleri yaptıklarına hep beraber update ile şahit oluyoruz. ayrıca oyunun bir sürü oynanış videosu da hali hazırda var. oyunun forumunu biraz incelerseniz aynı don't starve'ın yapımcısı klei entertainment gibi yardımsever ve oyuncuya değer veren insanlar olduğunu görürsünüz. ben oyunu türkiye'de biraz daha popüler yapmak için çabalıyorum, popülerden kastım tabii ki 10-12 yaşındaki minecraft oyuncularını çekmek değil, olabildiğince kaliteli bir ortam oluşturmak için. yabancı kişilerle oyun hakkında konuşmaktan pek bir sıkıldım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hunglasxx

    vaad edilenleri yaptıklarına hep beraber update ile şahit oluyoruz. ayrıca oyunun bir sürü oynanış videosu da hali hazırda var. oyunun forumunu biraz incelerseniz aynı don't starve'ın yapımcısı klei entertainment gibi yardımsever ve oyuncuya değer veren insanlar olduğunu görürsünüz. ben oyunu türkiye'de biraz daha popüler yapmak için çabalıyorum, popülerden kastım tabii ki 10-12 yaşındaki minecraft oyuncularını çekmek değil, olabildiğince kaliteli bir ortam oluşturmak için. yabancı kişilerle oyun hakkında konuşmaktan pek bir sıkıldım

    Oyun vaat edileni verirse inanıyorum ki hakkettiği yeri bulacaktır popülerite konusunda ama sizin de amacınızı anladım insan oyun hakkında konuşacak birilerini arıyor bazen
  • 1Ceko kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hocam
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.