Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.303
Cevap
144
Favori
1.183.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Levenbreh

    Kaç yıldır oyun oynuyorum gerçekten ana menü çok önemli bir yer kaplıyor. Yemeğin sunumu gibi düşünülebilir, sunum çok önemlidir ve benim bu zamana kadar gördüğüm en iyi ana menüye sahip oyun "Detroit: Become Human"dır kesinlikle, daha ötesini görmedim. Ah chloe ah...
    Oyundan çıkıp 10 dakika sonra girdim çok kısa bir araydı ayrı kalamadınız herhalde diyor. Kesinlikle en iyilerinden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yemişim ana menüyü yapay zeka sorununu halletsinler tamamdır. ilk oyundaki gibi saçmalıklar olmasın
  • Bugün 21 Şubat 2020.Çıkış tarihi ilk duyuruldugu zamanlar, 21 Şubat zor gelir diye tasalanıyorduk belki.Bakın 21 Şubat geldi bile.İnşallah çok çabuk bir şekilde gelir 29 Mayıs.

    Vay be.. Oyun harbi harbi ertelenmeseymiş bugün çıkacakmış.Belki biz çoktandır oyunu oynuyorduk (gece 12'den beri) Neyse nasip, kısmet.Allah geçinden çok daha iyi bir şekilde kavuştursun bizi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 21 Şubat 2020; 7:28:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disappointing: ‘The Last Of Us 2’ Has Received An M Rating Solely For A Scene Where Ellie Meets A Dog That Swears And Smokes Cigarettes
    https://ogn.theonion.com/disappointing-the-last-of-us-2-has-received-an-m-rat-1841829909
  • Hem düşündürücü, hem merak ettirici, Motion Capture'de yer alan köpeğin bu TJ'nin sahneleri olması çok olası, Naughty Dog evrenin bozulacağını düşünmüyorsa bir sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum, bunların dışında, OGN bazen trollemesine makale yazabiliyor, ne olacak göreceğiz :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neil Druckmann Paylaşmıştı bu bağlantıyı da. :)


  • Değişik şeyler olacak :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tsushima

    Değişik şeyler olacak :)
    Artık oyundan çok gerçek hayatta yaşananları da konu alacak gibi bir nevi "Real Life".
    Bu sefer eli çok açık bir şekilde geliyor "Neil Druckmann" :)
  • Zaten fazlasıyla gerçekçi olacaktır, mesela en basiti, korktuğumuz ve yorulduğumuz anlarda nefesimizde artış göstermesi, böyle bir mekaniği getiren bir başka firma daha görmedim şu an için, sadece bu mekanik bile Last of Us: Part II'nin ne denli geleceğini özetliyor aslında, bu oyuna etki etmeyen basit bir detay olarak gelebilir lakin, cidden Motion Matching harici daha ne gibi yenilikçi teknolojiler kullanılıyorsa artık Naughty Dog bunları yapıyor, gerçekten zor işler başarıyor bu insanlar, Neil Druckmann o kadar sağlamcı bir yönetmen ki, tüm karakterleri daha iyi aktarabilmeleri için, sırf içine sinmediğinden dolayı, ek olarak 120 saat süre Motion Capture'da kaldılar, o öpüşme sahnesi eşcinsellik bakımından olay oldu yine, fakat sadece o sahne çekilirken dahi nasıl teknikler kullanıldı, o animasyonları yapmak için kaç günlerini kaç geliştirici harcadı? Bunlar kolay iş değil ve hatta piyasada olmayan bir zorluk seviyesinde, Part II bu yüzden dünyanın en başarılı teknik oyunu olacak, 29 Mayıs tarihi oyun dünyası açısından önemli bir gün olacak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >





  • Ps4 neslinin en başarılı oyunu olacak, tıpkı Last of Us'ın Ps3'ün son döneminde çıkıp "En iyi Ps3 Oyunu" seçilmesi gibi :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kutulu sürüm hb. n11 de ne kadardan çıkar acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NOR0C kullanıcısına yanıt
    400 zorlarlar hocam bence kutuluda bide popüler oyun herkes bu oyunu bekliyor,spotçuların ve resmi yerlerin tam aradığı fırsat kurda sürekli yükseliyor 450 bile olabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim o zaman ya arkadaş ile yarı yarıya alıcaz yada 3-4 ay bekleyip fiyatının düşmesini beklicez başka çaremiz yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Last of Us'ı bitirdikten sonra Left Behind DLC'sini de tekrar oynayayım dedim, onu da oynayıp bitirdim, Naughty Dog Ps3 oyununu dahi öyle bir grafik ve detay manyağı yapmış ki, Ellie, kan bulaşmış elini ağlayarak yüzüne sürerken, kanın izi, sürdüğü tarafa geçiyor, yine ısırıldığında o an ki şok ile inanamıyor ve kolundan kanlar akıyor, kolunu her seferinde tekrar siliyor, her seferinde tekrar kan çıkıyor oradan, ve o kan bir oyunda ancak bu kadar gerçekçi şekilde hem yavaş hem hızlı şekilde çıkabilir, bunlar sadece grafik detayları değil, grafik çizim demektir, bu animasyonlar, sinematikler dahi o kadar felaket yapılmış ki, 2014 teknolojisinde bu denli yapılan bir başka oyun daha yok, Part II'de gördüğümüz her bir detay, görmediğimiz detayların %5'i bile değildir sanıyorum, daha dağın arka kısmını görmedik, detaycılıkta zirve yapmakla kalmayıp, kullandıkları teknolojiler ile gerçekçiliği ve ayrıntıları bir üst seviyeye taşıyacak Naughty Dog, hadi Hızlı koştuğunda, aksiyona girdiğinde nefes nefese kalıyorsun tamam, ama yerini belli etmemek adına nefesi tutmak nasıl bir seviyedir dostlar? Tetiği çekmek, şişe ya da tuğlayı düşmanın kafasına fırlattığın an oluşan fiziksel yaralar, vücudumuza saplanan okların biz de etki yapması ve onları çıkartabiliyor oluşumuz (çıkartırken kan akıyor yine) birine arkadan gizlice yaklaşıp bıçaklamak için mücadeye girdiğimizde ki Ellie'nin yüz mimikleri, (Artık Naughty Dog sinematiği bıraktı oynanış'ta yapıyor bu tarz animasyonları)
    Sporların maskeye yapıştığını ve karakterlerimizin elleriyle silmeleri durumunda sildikleri bölgenin aynı el izleriyle silindiğini görmüş olmamız, asılan adamın bağırsakları döküldüğünde yerin yavaş yavaş kan gölüne dönmesi, yağmur yağması durumunda düşmanların montları üzerinde yağmur taneciklerini görmemiz, dahası bu taneciklerin bazılarının akıp gitmesi (bu detay dahi sadece grafik değil, animasyona çevrilmiş) Ellie'nin birisini bıçaklaması esnasında bıçakladığı yerden kanların fışkırması, (sadece fışkırmıyor, deydiği yerleri, yani üzerimizi, elimizi, yeri, adamın üstüne de kan bulaşıyor) gibi gibi örnekler dostlar, anlayacağımız, Naughty Dog sektörü sallamaya geliyor, 29 Mayıs itibarıyla resmen gövde gösterisi yapılacak :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsushima -- 22 Şubat 2020; 19:7:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Dün oyun çıkmıştı.
  • mertvontrier kullanıcısına yanıt
    Paralel evrende şimdi topikler oyunu dün indirdi ve oynuyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 96 Gün Kaldı..

    Gizemli kadın : Topunuz gelin..!!

  • Arkadaşlar bağlantısını paylaştığım youtuber sürekli last of us 2 videoları paylaşıyor. Derliyor topluyor birleştiriyor falan, biraz olsun açlığı dindiriyor videoları.

    Ayrıca nd geniş alanlar olacağını ve şimdiye kadarki en uzun oyunları olacağını belirtmişti daha önce. Bende buna dayanarak ve aşağıdaki videoda gece-gündüz döngüsü, aşırı modellenmiş çiçek ağaç falan görünce aklıma acaba diyorum ilk bölümlerde kamp hayatı ve ihtiyaçları, avlanma vb. yarı açık dünya başlayıp sonra belirli olaylar geliştikten sonra fırtına gibi hikaye ve yolculuğumuzun başlayacağını düşünüyorum. Yani başlarda yarı açık dünyalı kamp hayatı, sonrasında geniş alanlarda lineer hikaye yolculuğu. Bence mükemmel bir harman olur ve bunu yaparsa nd yapar. Bu teorimi destekleyende çok etken var, at sürmemiz, yay kullanmamız ve ilk gösterilen videoda kokteyl yapan insanlar..

    Sizler ne düşünüyorsunuz nd bunu yapar mı?

    Bahsettiğim videohttps://www.youtube.com/watch?v=jZQQ9J1rekY&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • fear6na kullanıcısına yanıt
    Açık dünya oyunlarından baydık artık. Kısmi de olsa açık dünya istemiyorum. Bu oyuna yakışmaz zaten. TLOU 2 inşallah tamamen lineer oyun olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.