Şimdi Ara

The LAST OF US Part II 'Oyundan öte sanat eseri' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dggryd D kullanıcısına yanıt
    Müslüman değilim, dini inancım yoktur, eşcinselliği normal bulmuyorum.

    Sen normal buluyorsan,oyun oynanırken milletin etrafındaki çocukların, o sahneyi seyretmesinide normal buluyorsan sana da diyecek bir şey bulamıyorum bu kafayla devam et
  • mass effect

  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmuMaster

    Yeni nesil onları bilmez maalesef.Yeni nesilin oyunculuğu ps3 x360 döneminden başladığı için, adama pop warrior within deyince mavi ekran verirler.

    Bunlar ne bilsin prehistorik'i, prince of persia: shadow and the flame'i, zelda skyward sword, twilight princess, a link to the past, half life 1, god hand,Resident evil 0-remake-3-4.Gerçi biraz "eskiden buralar dutluktu" gibi oldu ama

    Realtime rendering ara sahneyi millet oyun diye öve öve bitiremiyorya ne diyeyim.

    Ama bunlarda suç yok.Piyasayı böyle filmden bozma oyun haline getiren maalesef sony'nin ta kendisi.

    Geçen birisi forumda güzel bi mesaj atmıştı death stranding hakkında "bu da diğer kojima oyunları gibi tırt olacak, ara sahneler film, oyun kısmı klasik kojima oyunu" benzeri bir şey yazmıştı.

    Kıymeti bilinmeyen oyunlara gelince, braid, limbo, inside gibi müthiş yapımlar var.

    Bunların yanı sıra kendisini bozmayan, ps1 ps2 dönemine sadık kalan oyunlarıyla nintendo var.

    Kısacası, biz film istemiyoruz oyun istiyoruz.Film istesek açar film izleriz.

    Bak bunuda eskiden ps1,ps2,ps3,psp sahibi ve god of war 1 hayranı bir insan olarak yazıyorum.

    Uncharted 2, tüm uncharted serilerinden ve last of us balonundan daha iyidir şahsi görüşüm.

    Alıntıları Göster
    aynen hocam bi de eskide kalmış diye dalga geçiyorlar ben pop warrior withini çok kez oynadım uncharted 4 te mesela güzel bir platform oyunu ama oyundan zorluğu çıkarmışlar. eskiden o platformları 10 20 kere denerdik yapmak için uncharted her şeyi kendi yapıyor çubuktan çubuğa atlarken düşecemmi diye korkmuyosun. ya da dmc3 mesela şimdiki oyunculara o kadar zor bosları koyacaksın 2 günde bırakırlar oyunu.Gittiler dmc devil may cry diye oyun yaptılar tuşlara rasgele bassam biter dünyada bitek enis kirazoğlu beğendi o oyunu da.bakalım yeni oyunlardan dmc5 çok güzel gözüküyor gow gibi hack and slashten senaryo oyununa dönüştürmemişler gibi bitek ondan ümitliyim.
    Bu arada gow 1 hayranıyım demişsin ama ben oldum olası gowdan nefret ettim bosları çok kolay oyunun en zor bölümü piyano çalmaktı.Şu bölümhttps://www.youtube.com/watch?v=28Eb352EUSg bu günkü kolay oyun iyi senaryo akımı başlatan oyun olduğunu düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi javaprof -- 12 Haziran 2018; 13:8:14 >




  • javaprof kullanıcısına yanıt
    Warrior within efsanedir.Oyundaki tüm kılıçları bulup gerçek sonu görmek müthiş'di.TTT ile seriyi mahvettiler.Daha sonra ubisoft denen özürlü firma assasins creed saçmalığına yöneldi.

    4'ü oynamadım, elime ps4 geçerse oynamayı düşünüyorum.Ps4'de ilgimi çeken 2 oyundan birisi.Diğeride persona 5.Yakuza serisi zaten pc'ye de geliyor.

    Dmc 3'de şu havada uçan yılan boss'unu şimdinin gençliğine versen çıldırırlar

    Capcom resident evil 7'de hem atmosfer hemde korku olarak müthiş bir dönüş yaptı.Aynı performansı dmc 5'de de bekliyorum.

    Gow 1'i kolay veya normal zorluklarda asla oynamam.3 olsun ascension olsun hele şu son çıkan isimden para kazanmak için yapılan çöp ayrı bir vasat.İlk oyun hikaye olarak tamamlanıp devamı yapılmayacaktı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CoreGame

    Dostum bence sitem etmeden önce düşün,doğuştan bazı insanlar öyle hissediyor.Bunu ne sen değiştirebilirsin ne başkası.Oyundada olabilir çünkü dünyada böyle bir gerçek var.Ha bizimkiler yani karşısındakini anlamaya çalışmadan kendi doğrusuyla hareket eden insanımız anlamaz.

    Oyunda olmaması dünyada olmadığı anlamına gelmez.
    Saolasın kardeşim aydınlandım.
  • Nostaljinizi seveyim ya bu oyuna çöp deyip hala half-life 2, dmc 3, Pop diyorlar. O oyunlar zamanında güzeldi ama köprünün altından çok sular geçti. Zevksizliğin bu kadarı anca bu forumda görülür. Bir de sevenleri küçümsüyor kendini elit zannediyor
  • EmuMaster kullanıcısına yanıt
    Kafa kesilen oyunda çocukların n işi var dostum ? önce biz 18 + yazan şeylerden çocukları uzaklaştırmayı öğrenelim , aynı hatayı bende yapıyorum oğlum gta 5 hastası oldu 9 yaşında ben oynarken kıyamayıp kovamadım yanımdan kafa göz uçuruyorum , zaten oyun yobazlığa çok ince bir msj vermekte , kız kıza öpüşürken kafa kesme sahnesi geliyor ve sorgulamana yardımcı oluyor sen hangisinden daha çok rahatsız oldun ? çok açık bir msj eğer bir saniye önceki ilişkiden rahatsız olduysan sen bir yobazsın ve bundan acilen kurtulmalısın diyor , 10 sene önce bende o ilişkiden rahatsız olan kesimdeydim ama insan okudukça araştırdıkça kültürel olarak kendini geliştirdikçe aslında çok büyük haksızlık yaptığını anlıyor
  • Hayat seks ve içkiden ibaret değildir, pardon yanlış söyledim.

    Hayat camilerden ve müslümanlıktan ibarettir.

    Çocuğu da, bu tarz kafada olanların kendisi doğurur artık. İyice yobaz basmış her yeri. :D

    Oyuna gelince mükemmel gözüküyor. Beğenmeyen, çoluk çocuk ile Haribo yerken Casper izlesin.
  • Yobazlar izlemesin/oynamasın diye bilerek öpüşme sahnesi koyuyorlar, en çokta yobazlar izleyip/oynuyor. Gidin ötede yaşayın, kafanızı çevirin falan... Şaşırılası cidden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 12 Haziran 2018; 13:39:32 >
  • Ne insanlar tanıdım zamanında dostum. Asıl böyle ahlaklı geçinenlerden korkacaksın. Herif evli çocukları var hatta torunları var fakat ladyboy'lar ile düşüp kalkıyor. Başka birisi 7/24 camiden çıkmıyor fakat TV'de güzel bir kadın görünce uffff ne s..... kadın diyor yanımda. Sorsan müslümanım der. :D
  • Canım milletim yine her zamanki gibi çok dar görüşlü. Yok şu lezbiyen sahnesine bak yok Joel yok. Ulan Ellie kadının yüzüne ateş ettiğinde mermi hangi noktaya gittiyse mermi deliği orada, patlayıcı ok attığında adam bildiğin parçalarına ayrıldığını görüyorsun, tamamen yere yatma var askeri oyunlarda ki gibi baya gizliliği ve taktikleri arttıracak bu özellik, dodge mekaniklerinde ki animasyonlar, bıçağı kullanırken Ellie'nin ne kadar vahşileştiği ve bıçağı kullanırken ne kadar zorlandığı hissiyatı vs. şu oyuna heyecanlanmak yerine böyle şeylere takılıyor iseniz cidden sorunlarınız var demektir, geçmiş olsun.

  • -Fallout New Vegas'ı öve öve bitiremediler, aldım zoraki bitirdim oyunu.
    -Payday 2 kadar tatsız tutsuz gelen FPS az olmuştur.
    -Europa Universalis 4 F/P Steamde aldığım 1500 oyunda ki en büyük hayal kırıklıklarımdan biridir. Belki bir numara.
    -PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS %75-80 olumludayken steamde incelememde itin *ötüne s***m oyundur (steam ayın en beğenilen incelemesi). Millet yeni yeni çözdü oyunun değersiz olduğunu.
    -Witcher 3 ise bana hitap eden hiçbir şey bulamadığım oyundur. Taşlı yol gibi akmıyor, sarmıyor, çekmiyor; güzel reklamcılık örneğidir. Steamde buna olumsuz inceleme yazmanıza gerek yok, sinir harbiyesi yaşamamak için. O kadar ki kral çıplak diyeni vuruyorlar.

    The LAST OF US 'da üsttekilerin yolunda.
    Bu işler zevk meselesi diyelim; ancak sürü psikolojisinin üzerinizdeki etkisi de önemli.

    (Bundan belki yarım asır sonra 2000'lerin başında moda diye dar paçalı, düşük bel, dar kesim pantolonları (piysadakilerin % 75'i) insanlar nasıl moda diye giyebiliyorlardı diye ilginç bulacaklar. Buraya yazdım, o zamana dh kalırsa.)





  • quote:

    Orijinalden alıntı: petitcoeur

    Canım milletim yine her zamanki gibi çok dar görüşlü. Yok şu lezbiyen sahnesine bak yok Joel yok. Ulan Ellie kadının yüzüne ateş ettiğinde mermi hangi noktaya gittiyse mermi deliği orada, patlayıcı ok attığında adam bildiğin parçalarına ayrıldığını görüyorsun, tamamen yere yatma var askeri oyunlarda ki gibi baya gizliliği ve taktikleri arttıracak bu özellik, dodge mekaniklerinde ki animasyonlar, bıçağı kullanırken Ellie'nin ne kadar vahşileştiği ve bıçağı kullanırken ne kadar zorlandığı hissiyatı vs. şu oyuna heyecanlanmak yerine böyle şeylere takılıyor iseniz cidden sorunlarınız var demektir, geçmiş olsun.
    Hollanda veya Tayland'a gitseler ne yapacaklar acaba... Ulan nereye geldik diyip kaçmak isterler.




  • adamlar birbirlerini gırtlaklıyorlar, kafalara baltalar saplanıyor ama iki kız nasıl öpüşürmüş... ona takılıyor beyzadeler.

  • O zaman ensest ilişkiyide nekrofiliyide zoofiliyife normal göreceksiniz arkadaşım. Aksi taktirde eşcinselliği normal görüp bunlar aykırı diyorsanız hem sizde yobazsınız hemde büyük anlam kargaşası yaşıyorsunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde bu olayı hususi açıp izleyen tayfa şimdi woooww yapıyor o tuhaf:D
  • Bu Lezbiyenlik meselesi, ilk oyunun dlc'sinde vardı, orada işlemişlerdi. burada görünce şaşırmadım açıkçası.
  • Joel ölmüş müydü ilk oyunun sonunda ya?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 12 Haziran 2018; 14:40:17 >
  • Hayır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu kızı niye eşcinsel yaptınız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.