Şimdi Ara

The Gamer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  The Gamer


    Bugün sizlere The Gamer adlı bir Manwha'dan bahsetmek istiyorum. (Manwha, Japon Manga ekolünün etkisiyle Güney Kore'de ortaya çıkan çizgi romanlara verilen isim) İnternet üzerinden yayınlanan ve iki kişilik amatör bir ekipten çıkan bu yapım kısa zamanda o kadar büyük bir ilgi gördü ki yakın zamanda Japonlar haklarını satın alarak Anime uyarlamasını yapacaklarını duyurdular.

    Ya gerçek hayatta EXP kazanıp Lv kasabilseydiniz, yetenek açıp zindanlara girebilseydiniz, parti oluşturup eşyaları Inventory penceresinde taşıyabilseydiniz, hatta tüm bunları isterseniz yaratıklarla dövüşmeden de yapabilseydiniz, ne derdiniz, hoş olmaz mıydı?

    Konu, Güney Kore'de yaşayan sıradan bir öğrencinin tüm hayatının bir RPG oyunun parçası olduğunu keşfetmesi ile başlıyor. Bulaşık yıkamaktan ders çalışmaya kadar her faaliyeti ona EXP kazandırıp yeni yetenbeklerin kilidini açmasını sağlıyor. Sınıf arkadaşının da kendisiyle benzer bir özelliğe sahip olduğunu keşfetmesi ile macerası farklı bir boyut alıyor zira dünyaya paralel başka boyutlara geçit açıp özelliklerini kendi belirlediği kısa süreli gerçeklikler yaratabildiği keşfediyor. Öte yandan Ayarlar kısmını açık unuttuğu için gün içinde pat diye yaratıklar ve zombilerle dövüşmek zorunda kalabiliyor. Zekasının, biraz da şansının da yardımı ile ilk dövüşünden sağ çıktıktan sonra sonraki dövüşünden nasıl hayatta kalabileceğine odaklanmaya ve taktikler oluşturmaya başlıyor. (Karakterin kurduğu stratejiler seriye ayrı bir hava katıyor) Aynı şekilde gücünü bir şeyleri öldürüp en güçlü olmaya çalışmaktansa defansif amaçlarla kullanıp yardıma ihtiyacı olan düşük seviye karakterleri -çok da işi abartıp kahramanlığa vurmadan- kurtarmaya karar veriyor. Şu ana dek çıkan 20 küsür sayı hikayenin başlangıç kısımlarıydı ve her perşembe günü yeni sayı çıkmakta. Türkçe çevirisi biraz ağırdan geliyor ama aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz:

    http://www.batoto.net/read/_/215687/the-gamer_v1_ch1_by_paint-terk-fansub

    The Gamer Wiki:http://the-gamer.wikia.com/wiki/The_Gamer_Wiki







  • Konusu çok iyiymiş zaman bulduğum bir ara okuyacağım.
  • Vol 1 ch 24 deyim bitmek üzeri yani çevrilmiş kısım gerçekten çok eğlenceli ve güzel bir seri olmuş Umarım yakın zamanda anime serisi de gelir
  • http://webtoongarden.com/OnlineOkuma/series/the_gamer/
    Burada şu an güncelde, buradan okumanızı tavsiye ederim.
  • Geçen öyle boş boş bakınırken gözüme takıldı benim de bu manwha.Çok hoş olmuş bence, özellikle bir rpg sever olarak çok beğendiğimi söyliyebilirim.Yazan arkadaşlarında ayrıntıya girmesi ayrı bi hoşuma gitti, karakterin puanlarını dağıtırken bile gösterilmesi ya da her skill için rpg oyunların tadında ayrıntılı yazılmış bir bilgi çıkması.Tabii böyle olunca hikaye oldukça yavaş ilerlemek durumda kalıyor ama bence böyle kesinlikle daha iyi olmuş.Ayrıntılı ayrıntlı ilerlesin.
  • Konusu gerçekten de iyiymiş. Yazın bakmaya değer gerçekten. Hem o zamana biraz daha ilerler .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Breaker da çok iyiydi, asyalılardan iyi şeyler çıkıyor.Bu manwha larında anime olması dileğiyle
  • Güncele gelmek hiç hoş bir şey değilmiş şimdi işin yoksa her hafta bölüm bekle. Başlamayan arkadaşlara sesleniyorum yavaş yavaş okuyun.
  • Bunun şakasını bizim çocuklara yaptığımdan çok azar işitmişimdir (teyzenin poşetlerini evine taşıdın ve +1 sevap points kazandın! falan filan gibi) Umarım SAO gibi fis bişey çıkmaz.
  • Sekiz sayı kadar okudum ama bana hoş gelen sadece çocuğun yeteneği değil . Ordaki herhangi birinin yeteneği ayrı ayrı kategorilendirilebilir gibi duruyor her karakter dünyayı kendi yeteneğinin gerektiği gibi yaşıyor mesela diğerleri oyuncu değil ve başkalarının kafalarının üstü yazı görmüyor. Farklı konulu başka başka anime,manga,mawnha ların kombinasyonu gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anti Anduin

    Güncele gelmek hiç hoş bir şey değilmiş şimdi işin yoksa her hafta bölüm bekle. Başlamayan arkadaşlara sesleniyorum yavaş yavaş okuyun.

    Ben de yeni bir yapım olduğundan habersiz başladım, çok da hoşuma gitti; ama yarım kalması hiç hoşuma gitmedi.
  • Çizimler dalga geçilecek cinsten ama konu sağlam
  • Okuyunca kafamda patlayan fikir facebook oculus rift denen bir firmayı satın aldı bu olayı gerçek hayata uyarlasalar oyuncular gerçek hayatta en başarılı ve sadık tipler olurlar. Annen markete git diyor facebook çözümlüyor oculus rfitten sağ tarafta görev falan filan. Ölmeden görsem yeter gam yemem ölene kadar oğlumla oynarım.
  • 8 chapter okudum şu ana kadar gayet iyi gidiyor. Ama bölümler uzun olduğu için okumaya üşeniyorum.
    Zaten daha 30 chapter çıkmış en iyisi yavaş okumak

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 ve 22 bölümler bayağı komikti
  • 2-3 ay önce konusunu okumuştum ama yeni başlamış diye okumamıştım. Bugün bu konuyu görünce başlayayım dedim 30 bölümü bir oturuşta bitirdim. Güzel bir manwha bence.
  • boş bi zamanımda okuyacağım
  • konu iyiymiş isim de zaten beğendiğim bir film ile aynı bunu okurum ben

    edit: 10.bölüme geldim bile akıp gidiyor valla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pomakemir -- 10 Nisan 2014; 16:17:51 >
  • bir kaç saatte güncele geldim. baya sağlam bir konusu var.
    31. bölüm çıkmış ama en son 29 çevrilmiş.
  • Bu hızda giderse epey uzun soluklu olacak gibi duruyor. Şikayetim yok gerçi ama, ana karakterin yeteneği şu ana kadar görünen diğerleriyle kıyaslarsak op oğlu op. Ciddi rakipler nasıl bir şey olacak ben onu merak etmeye başladım. Bir yerden sonra feci çuvallayabilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 11 Nisan 2014; 1:17:52 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.