Şimdi Ara

The Division'ın ücretsiz oyunu The Division: Heartland ve mobil oyunu duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • The Division'ın ücretsiz oyunu The Division: Heartland ve mobil oyunu duyuruldu



    Yayıncılığını Ubisoft'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Red Storm Entertainment'ın yaptığı The Division'ın oynaması ücretsiz versiyonu The Division: Heartland duyuruldu. Ubisoft ayrıca mobil tarafı için bir The Division oyunu duyururken, Netflix'in uyarlama filmi için de bazı detaylar açıkladı.



    Ayrıca Bkz.Nintendo Switch için özel olan oyun yapma oyunu duyuruldu: Game Builder Garage



    Ne yazık ki bu iki oyun için de pek fazla detay açıklanmadı. Konsollar ve PC için duyurulan oynaması ücretsiz The Division: Heartland, 2021 ya da 2022 yılında çıkış yapacak. Hangi konsollar olduğu ve oyunun detayları ne yazık ki açıklanmadı. Buraya tıklayarak oyunun beta sürümü için kayıt yaptırabilirsiniz. 



    Ayrıca Ubisoft, The Division'ın bir de mobil oyunu duyuruldu. Onunla ilgili bilgiler de daha sonraki bir tarihte aktarılacak. 



    Son olarak Netflix'in hazırladığı The Division filminin de yapım sürecinin devam ettiği açıklandı. Filmin yönetmenliğini Rawson Marshall Thurber üstleniyor. Filmin senaryosunu ise Ellen Shanman ve Rawson Marshall Thurber birlikte yazacak. The Division filminin başrollerinde Jake Gyllenhaal ve Jessica Chastain bulunuyor. Filmin ne zaman yayınlanacağı, senaryo detayları ve diğer oyuncular bilinmiyor. 




    Kaynak:https://www.gematsu.com/2021/05/free-to-play-the-division-heartland-and-the-division-mobile-game-announced







  • Hme mobil versiyon hem de konsol ve pc versiyonu pubg rakibi bir battleroyale olacak gibi.
  • Atakan Erdur HACPJ A kullanıcısına yanıt
    battle royal olmaz umarım vazgeçseler iyi zaten hyper scape apex ve cod:warzone var ölür kısa sürede.

  • ghostmen323 kullanıcısına yanıt
    Bence division konsepti hepsinden daha uygun battleroyale tarzına.Çok başarılı olabilir.
    Nitekim saydığınız oyunlar pubg alternatifi olarak çıkmış oyunlar ve iyi başarılar yakaladılar neden divisionda aynısını yapamasın ki?
  • Atakan Erdur HACPJ A kullanıcısına yanıt

    divison kitlesi loot shooter için oynayan kesim divison 2 yi ubisoft bile doğru düzgün devam ettirmediği için oyuncularda kısa sürede bıraktı ve şimdi gidip battle royale yapmaları kemik kitleyi memnun etmez ayrıca cod:warzone ubisoftun kendi oyunu olan hyper scape ve apex gibi oyunların eski ya da kemik kitlesininde dönüp bakacağını sanmıyorum. devrimsel bir battle royale özelliği olmaz ise hyper scape gibi apex klonu gibi bir oyun çıkabilir hele ki konu ubisoft ise.

  • ghostmen323 kullanıcısına yanıt
    Division kitlesi konusunda haklısınız ancak bu kitlenin çok fazla kişiden oluştuğunu düşünmüyorum br kitlesine göre.
    Division ilk gösterildiğinde bu oyuna güzel bir multi veya battleroyale gider demiştim ve ilk oyunu o şekilde satın alıp sonrasında beklentim karşılanmadığı için silmiştim.Tabi ki herkeste bu beklenti olamaz ancak ben gibi düşünenlerin sayısınında az olmadığını düşünüyorum çünkü oyunun atmosferi bu tarz oynanışlara da çok uygun.Topla squadını terkedilmiş sokaklarda battleroyale de savaş tps bir şekilde.Bence kötü olmaz eğer güzel harmanlanabilirse.
  • Division için geç bile kalındı . Çok konsept bir oynanışı var , tek ama tek eksiği pazarı , o da olsaydı şuan da piyasada ki oyunlardan esame kalmazdı .

    PC oyunu çocuklar için değildi .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.