Şimdi Ara

The Day Before [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
6
Favori
4.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • The Day Before [ANA KONU]







    Steam Linki:


    https://store.steampowered.com/app/1372880/


    Tür:


    Open World, MMO, Survival



    Çıkış Tarihi:


    1 Mart 2023




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 5 Mayıs 2022; 17:14:42 >







  • Bir yıldır insanları hyplediler, mega event giga event diye diye oyaladılar şimdide bir yıl sonra çıkaracaklar. Her haliyle Division' un kopyası görünen bu oyunun süreci anca bu kadar kötü yönetilebilirdi. Şaşırmamak lazım her hallerinden belliydi ve olacağı buydu. Boş geçmeyelim diyede Propnight isimli ne olduğu belli olmayan bir oyun duyurmuşlar önce bunu bir çıkarsalardıda sonra başka oyun duyursalardı.   

  • bu oyun yaz aylarında çıkacak sanırım

  • Şöyle yerimi de alayım konuda. Hiç ama hiç bu şekilde çıkacağını düşünüyorum oyunun. Umarım yanılırım da harika bir oyunla çıkarlar karşımıza.

  • Havası hemen division 1 havasını hatırlattı ama bende bu haliyle çıkmasının zor olduğunu düşünüyorum

  • ön sıralardan takip.

  • İlk yayınladıkları video ile Division'u ilk gördüğümde yaşadığım heyecanı yaşamıştım. Son video ile ise pek etkilenmedim. Grafikleri sağlam, umarım optimizasyonunu kotarırlar.The Day Before [ANA KONU] 

  • Güzel olacak diye umut ediyorum.The Day Before [ANA KONU] 

  • Bu oyun ilk gösterildiği video ve son yayınlanan video ile tamamen Division'un düşük bütçeli versiyonu olarak görünüyor.Oyunun sayfasında yer verdikleri görseller dahi Division 1 in birebir aynısı, Division 1 ilk gösterildiği oynanış videosu ile belkide oyun tarihinin en büyük beklenti oluşturan ve heyecanlandıran oyunlarından birisiydi.Ubisoft trailer konusunda zaten iyi işler yapıyor ama Division 1 başka bir seviyeydi.Her ne kadar öyle çıkmasada halen belirli bir oyuncu kitlesi var,gerçi ben Division 2.yi daha çok beğendim ve oynadım.

    The Day Before açıkcası bende herhangi bir beklenti ve Division kadar bir heyecan oluşturmadı.Özellikle gösterilen iki videoda çok script duruyor ve hali hazırda Division 2 oynarken bu oyuna geçecek bir neden şu an için pek göremiyorum.Olurda yayıncılar arasında popüler olursa o zaman patlama yapabilir,yayıncıların bu tür oyunların popüleritisinde etkisi oluyor.Bir açık beta düzenlenirse oyun için iyi bir tercih olur en azından denemiş ve hakkında daha iyi fikir sahibi oluruz diğer türlü Division 1 ve içerik olarak iki yıl daha destek alacak Division 2 varken bir benzerini daha alıp oynamayı düşünmem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 28 Şubat 2021; 19:26:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    Adam bilerek mi kötü oynuyor yoksa aim falan aşırı mı zor olacak ikilemde kaldım resmen.

  • TossA CoinTo Your Witcher kullanıcısına yanıt

    Bu tür videolarda genelde sinematik bir izlenim oluşturmak için gamepad kullanıyorlar.Bu nedenle çatışmalar daha yavaş ve silah isabet oranı düşük görünüyor ama tahminimce oyunda bu şekilde yavaş bir çatışma mekaniği olmayacaktır.The Day Before [ANA KONU] The Day Before [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 28 Şubat 2021; 22:51:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    Bu tür videolarda genelde sinematik bir izlenim oluşturmak için gamepad kullanıyorlar.Bu nedenle çatışmalar daha yavaş ve silah isabet oranı düşük görünüyor ama tahminimce oyunda bu şekilde yavaş bir çatışma mekaniği olmayacaktır.  

    Hadi hayırlısı . Çatara patara tarayınca bir garipsedim :)

  • TossA CoinTo Your Witcher kullanıcısına yanıt

    Videoyu tekrar izleyince farkettim ki gamepad ile değilde klavye+fare ile oynamışlar.Bu durumda silahın isabet oranının bu kadar düşük olması ads ve görüş açısı ile ilgili,birde AK-47 kullandıkları için aynen Division'da olduğu gibi o mesafede geri tepmesi yüksek olarak tasarlamışlar.Videoyu Youtube Division etiketi ile kategorize etmiş,oyun o kadar Division'a benziyor ki Youtube bile böyle düşünüyor.The Day Before [ANA KONU] 


    The Day Before [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 28 Şubat 2021; 23:12:21 >




  • Ben yine yükseldim ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    Videoyu tekrar izleyince farkettim ki gamepad ile değilde klavye+fare ile oynamışlar.Bu durumda silahın isabet oranının bu kadar düşük olması ads ve görüş açısı ile ilgili,birde AK-47 kullandıkları için aynen Division'da olduğu gibi o mesafede geri tepmesi yüksek olarak tasarlamışlar.Videoyu Youtube Division etiketi ile kategorize etmiş,oyun o kadar Division'a benziyor ki Youtube bile böyle düşünüyor. 


    Youtube algoritması bile Div1 olduğunu düşünüyorsa bayağı bir asset almışlar demekki oradan :)





  • çok fake duruyor oyun. inşallah çıkar

  • Normalde zombili oyunlardan hiç haz etmem fakat bu oyun muhteşem görünüyor


  • Division 2 iyi bir oyun değil.
  • Bugün Enis Kirazoğlu'nun inceleme videosunu izledim. Oyun baya baya güzel geldi gözüme. Akşamları kafa dengi 2-3 arkadaşın ile tam kafa dağıtmalık vakit geçirmelik oyun. Potansiyeli yüksek gideri var. Bakalım kaç para ile çıkış yapacak.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.