Şimdi Ara

The Ascent [XBOX SERIES / ONE ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • The Ascent [XBOX SERIES / ONE ANA KONU]


    The Ascent | Xbox Series X | Reveal Trailer



    -

    Siberpunk bir dünyada geçen The Ascent tek veya eşli oynanabilen bir aksiyon RYO'dur. Herkese hakim olan mega şirket The Ascent Group'un çöküşünün ardında bıraktığı kaosta hayatta kalabilecek misiniz?

    The Ascent Group yerleşkesine hoş geldiniz. Göğe doğru yükselen ve galaksinin dört bir yanından gelen yaratıklarla dolu bu metropolün tamamı The Ascent Group'a aittir.

    Siz de dahil olmak üzere bölgenizdeki herkesi köle gibi çalıştıran bu şirketin işçisi rolünde oynuyorsunuz. Bir gün görev yerinize vardığınızda kendinizi bir felaket senaryosunun içinde bulursunuz. Gezegendeki en büyük mega şirket The Ascent Group kapanmıştır ve kimse nedenini bilmiyordur. Her şeye hükmeden şirketin yokluğunda, güvenlik sistemleri çökmüştür ve artık herkes tehlike altındadır.

    Bu sırada, durumu fırsat bilen rakip şirketler kendi çıkarlarını gözetmeye başlamıştır. Suç örgütleri ise kara borsadan protez organ ticaretlerini artırmaya çalışıyordur. Bölgenizi kurtarmak için bu grupların kontrolü ele geçirmesine engel olmalı ve tüm bu olayların sebebini ortaya çıkarmalısınız.

    Ascent Group Yerleşkesini Keşfedin

    Sınırları birbirine karışmış bu bölgelerde en lüks caddeler de arka sokaklar kadar tehlikeli. Burada dostlarınızı ve düşmanlarınızı ayırt etmeyi öğreneceksiniz.

    Nişan Al ve Ganimetleri Topla

    Rakipleriniz hakkındaki en ince detayları bile gözden kaçırmamalısınız. Bu sayede en zorlu rakipleri bile alt edip en iyi ganimetleri alacaksınız.

    Kişiselleştirme

    Siber ekipmanlarla görünümünüzü değiştirin ve tarzınıza uygun silahlar edinin. İster sade ama etkili bir görünüm tercih edin isterse vücudunuzu tepeden tırnağa metalle kaplayın.

    Tek Oyunculu veya Eşli

    Tüm oyunu ister tek başınıza ister yerel ya da çevrimiçi eşli modda üç arkadaşınızla oynayın.


    -

    Çıkış Tarihi: 29 Temmuz 2021
    Tür: Action RPG, Shooter
    Dağıtıcı: Curve Digital
    Geliştirici: Neon Giant

    https://gamefaqs.gamespot.com/xbox-series-x/289726-the-ascent
    https://www.metacritic.com/game/xbox-series-x/the-ascent

    Resmi Site:https://www.curve-digital.com/en-us/games/featured/156/the-ascent/

    -

    Ekran Görüntüleri:

    The Ascent [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] The Ascent [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] The Ascent [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] The Ascent [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] The Ascent [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] The Ascent [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] The Ascent [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] The Ascent [XBOX SERIES / ONE ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 30 Temmuz 2021; 19:38:16 >







  • The Ascent | Rise Up 4K Co-op Trailer | Curve Digital


  • The Ascent | ÇIKIŞ FRAGMANI - PLAY NOW INDENTS!


    The Ascent [XBOX SERIES / ONE ANA KONU]Xboxyoutube
    ¸„.-•~¹°”ˆ˜¨[ INCOMING TRANSMISSION | PLAY THE ASCENT NOW ]¨˜ˆ”°¹~•-.„¸ COMING TODAY! Indents, get ready to rise up and fight for the survival of your district. The Ascent is a solo and up to four-player co-op Action-shooter RPG set in a vast cyberpunk world. The Ascent comes to Xbox Series X|S, Xbox One and Xbox Game Pass, on July 29th at 10am PDT - 6pm BST - 7pm CEST The Ascent Group, a mega-corporation that owns everyone (including yourself), has just collapsed. Can you survive without it? The survival of your district is threatened: rival corporations are trying to force appropriation and crime syndicates are looking to boost their black-market augmentation trade. You must take up arms to stop them from seizing control and embark on a new mission to find out what started it all. Learn more about The Ascent on Xbox Series X: https://www.xbox.com/games/the-ascent
    https://www.youtube.com/watch?v=MWs3wzB-Mp4
  • bu oyuna niye bu kadar vurdular anlamadım , oyun hikaye yönünden çok iyi değil ama gömülecek kadar kötü de değil, local co op var ve iki kişi zevk alarak oynadık , grafikler temiz ve net , birkere menüde bug oluştu onun haricinde sıkıntı yaşamadım, bana ps3 dönemi oynadığım her ne kadar tema farklı olsada Deadnation ı hatırlattı , ps4 e çıkan alienation birde



    The Ascent [XBOX SERIES / ONE ANA KONU]


    The Ascent [XBOX SERIES / ONE ANA KONU]
    The Ascent [XBOX SERIES / ONE ANA KONU]




  • yanlız iyi patladı. meta notu 65

  • Oyunu 2 gündür oynamaktayım. 12 Level oldu karakterim. 2.seviye hack açtım. Bolca skill point biriktirip kullandım. Tahminimce 7-8 saat gömmüşümdür. Hala çözmeye çalışıyorum oyunu ama genel olarak ben bu oyunu beğendim.


    Gayet eğlenceli vakit geçirebileceğiniz cyberpunk temasını güzel işleyen bir oyun olmuş The Ascent. Metacritic puanının düşük gelmesinin sebebi, performans sorunları ve oyunda ara sıra karşımıza çıkan bug'lar diye düşünüyorum.


    Arada bir tuhaf drop'lar olabiliyor (özellikle adını unuttum etrafın su basmış olduğu bir sektör vardı o bölgeye geçtim kasmaya başladı resmen oyun birkaç dakika)


    Bazen ana menüye dönmeme gibi bir bug'ı var.


    Bir de silah sesinin devam etmesi gibi bir bug var oyunda.


    Şimdilik tespit edebildiklerim bunlar. Tabi bunların hepsi güncelleme ile düzeltilebilecek şeyler.


    Bu arada şu oyun PS'e çıksa sayfalarca yorum yazılırdı. Gamepass'den ücretsiz sahip olunan bir oyun için -hem de konsol exclusive'i- Xbox kullanıcılarının bu kadar ilgisiz kalması açıkçası üzdü. Kimse mi merak edip indirmedi, hiç kimse mi oynamadı ya..





  • az sabredip bir kaç güncelleme aldıktan sonra oynamak en mantıklısı. düzeltsinler saçma bug’ları.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brnbry kullanıcısına yanıt

    Valla oynadım bitirdim , başlardaki tek düze aksiyon ilerledikçe Augmentations'lar sayesinde baya keyifli hale geliyor.Muhtemelen oynayan başına bakıp bırakmış olmalı.Ben memnun ayrıldım oyundan.


    Spiderbots ve Volatile Augmentations'larını tavsiye ederim , kalabalık grupları eritmede bire bir.Silah olarak da MG1000 Strikebreaker'ı level 10 yaptım.

  • wither kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Cumadan bu yana oynayamıyorum ben de yarın akşam kaldığım yerden devam edeceğim. The Ascent [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] 

  • Merhabalar, Oyunu haftasonu Xbox one x de tüm çabalarıma rağmen açamadım. İlk denememde bi güncelleme yaptı ama yine açılmadı. Önce siyah ekranda uzun süre bekletiyor sonra yükleme ekranı gelip öylece kalıyor.


    Var mı bu şekilde sorun yaşayan, t

  • Konsolda çalışmayan CP 2077'e bilr yüksek puan verenler bu oyunu gömmüş. Bütçedi ve harcanan emeğe göre gayet iyi bir oyun olmuş. Ben açıkçası özellikle atmosferini çok beğendim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyun fena değil de hedef alıp düşmanları vurmayı beceremedim sanırım. The Ascent [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 saate yakın oynadım girip çıkmadığım delik kalmadı son bir yan görevde bug var bitiremedim The Ascent [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] 

  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt

    The Dark Horse yan görevi mi?

    Görev sonunda konuşma imleci çıkmadı , bende de kaldı o görev.2 gün önce gelen patch de düzeltmedi bug'ı.


    Bir çok oyuncu dengesiz zorluk artışı yüzünden oyunu bırakmış.Yan görevlerin yarısını yapınca bile takılmadan ilerleniyor doğru augmentation seçimleriye.Sadece son görevin , son sekansı baya kastırıcı o kadar.


    Birileri modla oyunu fps kamera açısına çevirmiş , şehirler baya detaylı görünüyor , ciddi emek vermiş yapımcı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 12 Ağustos 2021; 19:2:34 >
  • wither kullanıcısına yanıt

    Adı darkhorse mu bilmiyorum :) , cosmodrome da bardan alınan görev , oyuna görsel ve detay olarak emek verilmiş cidden . Son görevi çok basit geçtim , güçlenmeden geçmek cidden zor , 2 kişi daha kolay geçiliyor , bir çok grup arayan yabacıya yardım ettim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun güzel aslında ama özellikle yan görevlerde sık sık bug a denk geldim. Oyundan çıkıp girince birisi düzeldi. Sonra başka bir görevde yine açılması gereken kapı açılmıyor. Yotube tan da kontrol ettim daha sonra bug olduğundan emin oldum. En son ismini hatırlayamadığım ana görevde karşıma çıkan spider boss da bayağı uğraşıp geçemeyince oyunu sildim.

  • dün oynamaya başladım oyunu. fakat aim asisti high yapmak zorunda kaldım. mediumda bir türlü rahat edemedim. sağ analoğun hassasiyet ayarı yok sanırım.

  • Ah şu bugları olmasa çok güzel oyun.. Yan ve ana görevlerde bolca hata var maalesef. Görevlere gitmesi zaten uzun, birde okadar uğraşıp gittiğin yerde etkileşimeme girememen bezdiriyor resmen. Oyunu fast travel eklemişler eyvallah metrosu, taksisi ama arkadaş bunları kullansan dahi istediğim yerlere gidemiyorum :) Bu bahsettiklerim dışında cidden çok güzel olmuş oyun, sorunlarda kalkarsa tadından yenmez.The Ascent [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HunTeRFoReWeR -- 19 Ağustos 2021; 16:46:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HunTeRFoReWeR

    Ah şu bugları olmasa çok güzel oyun.. Yan ve ana görevlerde bolca hata var maalesef. Görevlere gitmesi zaten uzun, birde okadar uğraşıp gittiğin yerde etkileşimeme girememen bezdiriyor resmen. Oyunu fast travel eklemişler eyvallah metrosu, taksisi ama arkadaş bunları kullansan dahi istediğim yerlere gidemiyorum :) Bu bahsettiklerim dışında cidden çok güzel olmuş oyun, sorunlarda kalkarsa tadından yenmez. 

    6gb patch gelmiş, bunlar düzeldi mi acaba 🙃

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.