Şimdi Ara

That's You Oyunu Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Arkadaşımın evinde birkaç kişi oynadığımız güzel bir oyun. Yakın arkadaş grubuyla daha da zevkli oluyor tabi. Konsolda 2 kol olmasına rağmen 6 kişi olduğumuz için sırayla oynamak istemediğimizden bu That's You oyununu oynadık her birimiz kendi cep telefonlarımızdan bağlanarak ve çok eğlenceliydi. Başka bir arkadaş grubumdan bir tanıdığım da duyduktan sonra bu oyunu Blu-Ray olarak satın aldı fakat söylediğine göre Türkçe dil desteği gelmemiş. Blu-Ray'i taktıktan sonra bir yükleme yapması gerektiğini, daha sonra dil desteği gelmesi gerektiğini ilettim fakat ona rağmen gelmemiş. Biz TR PSN'den satın almıştık diye hatırlıyorum ve bir sıkıntıyla karşılaşmadık. Arkadaş da Türkiye'den Blu-Ray olarak satın aldı fakat Türkçe hariç bir çok dil seçeneği mevcut. Bu oyun da öyle bir şey ki gerek alt yazı gerek sesli yönlendirmeleri anlamadıktan sonra oynamak mümkün değil. Son olarak 2017 yapımı bu oyun için firmanın seslendirme ve alt yazı dil destekleri de şu şekilde "Danca, Fince, Norveççe, Türkçe, İngilizce, İsveççe"


    Tüm bunlara rağmen Türkçe dil desteğini bulamayan bu arkadaşımda benzer sıkıntıyı yaşayan birileri var mıdır? Çözümü bilen birisi aydınlatabilirse sevinirim.




  • Merhaba, kutulu olarak almis oldugunuz oyunun bolgesi eu yani avrupa degilse bu yuzden tr dil gormuyor olabilir.

    Oyunun kutusunda kenarda kalan kisim yani oyunun isminin oldugu tarafta asagi kisimda CUSA ile baslayan bir bolge kodu olur, bu kodu bana yazarsaniz kontrol edebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcy123 -- 22 Ekim 2021; 23:13:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • volcy123 kullanıcısına yanıt
    That's You Oyunu Hk.
    That's You Oyunu Hk.
  • ayakliPC kullanıcısına yanıt
    Avrupa bölge kodlu sizdeki oyun tr dil olması lazım.Aklima başka birşey gelmiyor.Oyunu silip baştan yükleyip tekrar güncellemeyi deneyin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yardım için yine de teşekkürler. Aklıma bşaka bir şey geldi şimdi arkadaşa onu sorucam.

    Sonuçta spottan satın aldığı için acaba kutu üzerindeki bilgiler ile Blu-Ray üzerindeki bilgiler farklı olabilir mi ihtimali üzerinde durmaya başladım.

    Belki satan kişi/yer elinde birkaç adet bu üründen varsa ve farklı medyaları farklı kutulara koyduysa böyle bir sıkıntıyla karşılaşmış olabilir benim arkadaş diye düşünüyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.