Şimdi Ara

Tezsiz Yüksek Lisans Dersten Kalma - Atılma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba her üniversitede farklı olabilir ama yinede sormak istedim. Şimdi malum yeni yönetmelikle süreler 1.5 seneye indi ve 10 ders + proje bu sürede bitirilmek zorunda artık.

    Şimdi kendi üniversitemde bu dönem 5 ders alıyorum ama bu 5 dersi verememe ihtimalim var yoğunluğumdan. Bu durumda diğer 5 dersle beraber kalabilecek derslerimi alabilir miyim yoksa ilk dönem dersleri veremedin yeni donem derslerinden alamazsın gibi bir durum var mı ?

    Ayrıca yeni donemde alttan dersimiz kalırsa yeni ders alamama gibi bir durum varsa siz zaten 1.5 senede bu eğitimi bitiremezsiniz deyip atılma durumu olabilir mi malum son donem proje için geçirilmesi gerekiyorsa ? Kendi üniversitenizden böyle bir duyum aldınız mı ?



  • İkinci dönem ilk dönemden kaldığınız dersleri alabilirsiniz.Toplam üç dönemde tüm dersleri ve projeyi tamamlama zorunluluğunuz var. 3. dönemden sonra kayıt siliniyor.
  • Bende merak ediyorum bu sorunun cevabını

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fth86

    İkinci dönem ilk dönemden kaldığınız dersleri alabilirsiniz.Toplam üç dönemde tüm dersleri ve projeyi tamamlama zorunluluğunuz var. 3. dönemden sonra kayıt siliniyor.

    durum hala bu şekilde

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.