Şimdi Ara

Teyp+hoparlör+sub+amfi (TEKNİK BİLGİ) 'Tesisat Toparlandı' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
1
Favori
43.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • anfi ve bass resimleri arkadaşlar..

    anfi koltuk altında (koltuk tamamen söküldü ve çok düzenli şekilde montaj yapıldı. tek bir kablo dışardan görünmüyor)

    bass bagajda kapladığı yer çok minumum. hiç sıkıntı yok.
     Teyp+hoparlör+sub+amfi (TEKNİK BİLGİ) 'Tesisat Toparlandı' Teyp+hoparlör+sub+amfi (TEKNİK BİLGİ) 'Tesisat Toparlandı' Teyp+hoparlör+sub+amfi (TEKNİK BİLGİ) 'Tesisat Toparlandı' Teyp+hoparlör+sub+amfi (TEKNİK BİLGİ) 'Tesisat Toparlandı'




  • erendiyebiri kullanıcısına yanıt
    mid konusunda bende ön kapılardaki hoparlörleri çıkarıp 13lük mid takabilirim yaz döneminde.. ama infinity 13lük varmı bilmiyorum. bakındım fakat bulamadım.. eğer varsa infinity, şayet yoksa alpine 13lük takacağım. haziran ayında falan takabilirim
  • teyp
     Teyp+hoparlör+sub+amfi (TEKNİK BİLGİ) 'Tesisat Toparlandı'
     Teyp+hoparlör+sub+amfi (TEKNİK BİLGİ) 'Tesisat Toparlandı'



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exotik -- 19 Ocak 2016; 21:54:26 >




  • Erendiyebiri var o uzman bu konuda

    sisteminiz çok iyi olmuş güle güle kullanın, bende nisan gibi eren in tavsiyeleri doğrultusunda kurucam sistemi kısmetse uygun fiyatlara güzel sistemler kurulabiliyor bilir kişi tavsiyesi ile birlikte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ufak capta bi amfi ile bi bass takmak istiyorum. Aslinda bass hazir arkadastan alacam jbl 1100 wattlik hoparlor ve teyp degisimi yapmayacam oyle cok aman aman bi sey istemiyorum. Sizce bu bass'i kaldirabilecek ve duzgun bi ses verecek nasil bi amfi almaliyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exotik kullanıcısına yanıt
    Bütçeni bilmiyorum ama sağlam kadro istiyorsan, ///ALPINE al
    Bu Teyp hem hoşuna gidecek, hemde çok memnun kalacaksın..
    Bence Amfiye fazla para veripte, marka diye tutturma..
    Sana Subwoofer öerim SONY, hem BASS mükemmel, hemde amfinin tek girişi 600 Watt olduğundan, çapraz bağlantı yapsan 1200 Watt güce çıkacak ( CH 3 + CH 4 - uçarına bağladığın zaman 2 kat güç sağlar, bende amfimde öyle kullanıyorum)
    ///ALPINE MID hoparlörlerde tweetler olduğu için, ek tweeter ihtiyacı duymazsın, eminim..

    Toplam 911,67 TL'ye mükemmel bir kadro oluşturursun




  • konuyu hortlatayım dedim. :) nerden bulaştıysam bu işe, ne kadar geniş yelpaze, ne kadar çok ince nokta var. amanın. burayı baştan aşağı okudum. @erendiyebiri çok güzel tavsiyelerde bulunmuş, çok yardımcı olmuş. ben de isterim yardım. aracım honda civic 2011, orjinal hoparlörler ön ve arka 16 cm diye biliyorum. umarım doğru biliyorumdur.

    teyp navitechhttp://navitech.com.tr/products.asp?id=52&pid=445

    sistem kurmak istiyorum ve bu sistemde subwoofer yok. aile arabası ve bagajı küçültmek istemiyorum. bu sayfada okuduklarımdan şu sonuca vardım.

    1- önlerehttp://urun.n11.com/hoparlor/sony-xs-gs1621c-16-cm-350-watt-oto-hoparlor-mid-takimi-P116610366

    2- arkalarahttp://urun.n11.com/komponent/infinity-ref-6500cx-2yollu-16cm-component-mid-takimi-P98086755
    ya dahttp://urun.n11.com/hoparlor/jbl-gto-6508-c-16-cm-mid-bass-takimi-P42955349

    3- Amfi; HAA 604 denilen modeli ben internette bulamadım. koltuk altına yerleştiriliyor olması çok hoşuma gitti. tüm modellere uygulanan birşey mi bu yoksa her model oluyor mu? tavsiye edilir mi. giderken ısınmadan dolayı rahatsızlık verir mi? bu model için link varsa verebilirmisiniz. ya da önerilere açığım.

    bir de bir kaç kafama takılan soru olacak. hondadaki orjinal hoparlör önlere iyi birşey alındığında ve amfi bağlandığında değişmese olurmu?

    dinlediğim müzik çok bangır bangır müzikler değil ama yola çıkış nedenim bass lı bir şarkı dinlerken sesi açtığımda sesin berbat bir şekilde çıkması. sizlerden yardım bekliyorum.




  • Maddiyatim nedir ustam müzik tarzın ve zevkin nedir...sq,spl,sql mi önce burdan başlayalım istediğini şöyle bana sana yardımcı olayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarz aslında ortalama. çocuklara göre hareket ediyoruz.. pop oluyor rap oluyor bakmışsın rock oluyor. bütçe olarak 1000 1200 tl işçilik dahil veririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • firatgunay F kullanıcısına yanıt
    Eğer bütçe esnekse teyp olarak bunu alın derim.
    http://urun.n11.com/multimedya-sistemleri/yeni-honda-civic-android-multimedia-oem-kamera-antenli-P105014317

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exotik kullanıcısına yanıt
    Hocam subdan memnun musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar geçtiğimiz günlerde yeni bir araç aldım e34. Üzerinde pioner deh1701 teyp var ama kolonlar patlak. Soldan neredeyse ses gelmiyor ve ses açınca bozuluyor. Ben ses sistemlerinden hiç anlamam, ara sıra yüksek ses dinlesemde arabayı inletecek gümbür gümbür bir seviyede de dinlemem yani orta sınıf fabrikasyon ses sistemleri bile aşağı yukarı benim için yeterli olabiliyor bu bağlamda ne önerirsiniz ? Abartıya kaçmadan kaliteli temiz ses veren ve biraz ses açınca kalite bozulmayacak bişey arıyorum. Müzik tarzımda 80 ler pop rock olduğundan aşırı bass ve Sub ihtiyacım olduğunu sanmıyorum ama dediğim gibi hiç bilgim yok şart mı değil mi emin değilim. Tavsiyelerinizi bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekostros

    Selamlar geçtiğimiz günlerde yeni bir araç aldım e34. Üzerinde pioner deh1701 teyp var ama kolonlar patlak. Soldan neredeyse ses gelmiyor ve ses açınca bozuluyor. Ben ses sistemlerinden hiç anlamam, ara sıra yüksek ses dinlesemde arabayı inletecek gümbür gümbür bir seviyede de dinlemem yani orta sınıf fabrikasyon ses sistemleri bile aşağı yukarı benim için yeterli olabiliyor bu bağlamda ne önerirsiniz ? Abartıya kaçmadan kaliteli temiz ses veren ve biraz ses açınca kalite bozulmayacak bişey arıyorum. Müzik tarzımda 80 ler pop rock olduğundan aşırı bass ve Sub ihtiyacım olduğunu sanmıyorum ama dediğim gibi hiç bilgim yok şart mı değil mi emin değilim. Tavsiyelerinizi bekliyorum

    component takım alıcaksın.En güzel sesi öyle alırsın.Müzik sistemleri yapan yerler yadımcı olur.Component takım istiyorum diyeceksin.




  • Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    çok memnunum
  • Benimde 1 sorum olucak aracın 190e önceden jbl 6 kanal katil amfim vardı ve gerçekten çok memlundum aracımda Pioneer 3 amfi rca çıkışlı bt teyp im var önler 10 cm 1 takım önde yine 1 takım tss 20 orta direkleri de 1 takım tss20 arkada 2 takım Pioneer 6995s 5 yollu 600 w oval var 1 adet de 2.5 farad cadense kapasitör var bass olarak da 33 cm çift bobin jbl p1222 model bassım var uygun yollu amfi aramaktayım ne önerirsiniz acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 1000 lik cadence basım var mobile car audio yazıyo on kısmnda 350 rms nasıl bılen biri detaylı anlatır mı
  • 𝑗
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.