Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.703
Cevap
32
Favori
243.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlk mütevazi grup gezimizi yaptık diyebilirim İlk etapta @mercedes e200 ile küçük bir tur yaptık daha sonra @emre544 ve @Arda.Cetin ile küçük bir İbiza gezisi yaptık. Co-Driving cidden eğlenceli bir mod, herkesin denemesini tavsiye ediyorum. Aracınıza aldığınız arkadaşınızı onun direktifleriyle gezdiriyorsunuz o da bu sırada yolculuğun keyfini çıkartıyor Hele bir de o esnada yağmur başlarsa değmeyin keyfinize Fotoğrafta çektik aslında ama TDU2'de ki fotoğrafların Windows Resim Görüntüleyisi'nde çalışmama gibi bir durumu var, sorunu tam olarak anlamış değilim ama herkesde bu sorun var sanırım. Konu ile ilgili bilgi edinip sorunu çözer çözmez resimleri buraya ekleyeceğim.

    Bu arada tüm arkadaşların isimleri ilk mesaja eklendi




  • Yakında bende aranızda olucam ve bunun için can atıyorum key ler hele bir dağıtılsın yanınızda biticem nickim=Dennisz- olcak iyi eğlenceler herkese
  • nick: TuRKaLi


    bu arada bu online offline muhabbeti nedir anlamadım. ben öyle bir şeçim yaptıpımı hatırlamıyorum zaten oyunda online kişileride görebiliyorum. bunu biraz daha detaylı açıklarsanız daha iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 9 Şubat 2011; 3:21:17 >
  • Oyunu orjinal aldım.Fakat onlineye girmeye çalışınca tdu2 servers is not aviable at this time falan yazıyo.arkadaşımla beraber almıştık oyunu o ve forumdakiler sorunsuz giriyolar onlineye .Bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
  • FaLkenAuGeX
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AkinEGE

    Oyunu orjinal aldım.Fakat onlineye girmeye çalışınca tdu2 servers is not aviable at this time falan yazıyo.arkadaşımla beraber almıştık oyunu o ve forumdakiler sorunsuz giriyolar onlineye .Bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

    modemin serveri blokluyor olabilir port filan ac modemden. port numaraları oyunun forumunda vardı.
  • Benide artık ekleyebilirsin oyunum indi nickname : Psycho
  • Venom, Beni de ekle
    Nick: Sorceress
    Hafta içi 18:00'dan sonra online olabiliyorum. İş güç ne yaparsın. Tüm arkadaşlara iyi eğlenceler
  • bazı arkdaşlara pm attım ama burdanda belirtiyim. online arkadaşlar daha hızlı haberleşmek adınahttp://cid-00096af562906af5.groups.live.com/ grubunu kurdum. isteyen beni ekleyebilir asdedeoglu@hotmail.com . herkesi bir yerde toplayıp bir organize olalım
  • oyuna offline modda başladım fakat şimdi online moda geçmek istiyoru. bu mümkün müdür? yardımcı olursanız sevinirim.
  • Tüm arkadaşlar eklenmiştir

    Şu offline, online konusuna tekrar bir açıklık getireyim. Ana konuda yazmıştım ama sayfalar çok çabuk ilerliyor o nedenle gözden kaçmış olabilir. Şimdi oyunu orjinal key ile açıp kullanıcı adı ve parola yazarak başladıysanız online olarak başlamışsınız demektir ve bu moddan offline mod a dönüş yapamazsınız aynı ilk oyunda olduğu gibi. Offline oynamak için ikinci bir profil oluşturmanız gerekiyor ve bu profili oluşturuken kullanıcı adı yazacağınız yerin yanında ki online seçeneğine tıklayım onu offline yapmanız gerekmekte. Bunu yaptığınız da e-mail ve parola seçenekleri otomatikman pasif oluyor ve oyuna yeniden başlamış oluyorsunuz ama offline olarak tabi. Bu şekilde server kapalı olduğunda (bakım veya başka nedenlerden ötürü) bile TDU2'yi oynayabilirsiniz.

    @alito TDU2'nin sitesine girip hesabını aktif ettin mi? Yani oyun kurulurken otomatikman o siteye giriyor zaten ve burada kullanıcı adı ve parlola girmeni istiyor sonra da aktivasyonu otomatikman gerçekleştirip oyuna giriyorsun. Oyunda da profil ekranında gerekli yerleri doldurduğun takdirde server a bağlanabilirsin.




  • uzun zamandır beklediğim bi oyundu. ilkinde ekran kartımla uyumsuzluk vardı bi süre oynadıktan sonra kart devre dışı kalıyodu ona rağmen offline modun tamamını ite kaka bitirmiştim :) . bu oyunu denedikten sonra orjinalini alıp aranıza katılıcam. aralın sitesinde 100 liradan satılıyor daha ucuza alan varsa yer belirtebilir mi ? teşekkürler herkese iyi yarışlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diegolugano

    uzun zamandır beklediğim bi oyundu. ilkinde ekran kartımla uyumsuzluk vardı bi süre oynadıktan sonra kart devre dışı kalıyodu ona rağmen offline modun tamamını ite kaka bitirmiştim :) . bu oyunu denedikten sonra orjinalini alıp aranıza katılıcam. aralın sitesinde 100 liradan satılıyor daha ucuza alan varsa yer belirtebilir mi ? teşekkürler herkese iyi yarışlar.


    Bende Over Game'den 95 TL'ye satın almıştım yani fiyatlar aşağı yukarı bu civarda.
  • benide ekleyin takma adım: ANNALIESSE
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alito


    quote:

    Orijinalden alıntı: AkinEGE

    Oyunu orjinal aldım.Fakat onlineye girmeye çalışınca tdu2 servers is not aviable at this time falan yazıyo.arkadaşımla beraber almıştık oyunu o ve forumdakiler sorunsuz giriyolar onlineye .Bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

    modemin serveri blokluyor olabilir port filan ac modemden. port numaraları oyunun forumunda vardı.


    İlgin için teşekkürler,deneyeceğim.
  • Arkadaşlar oyunun port numaralarını bilen varsa yazarsanız çok iyi olur.
  • Nickname: ninapersson
  • Birlikte gezen felan varmı aranızda? SS yokmu SS?
  • dün gece arda ve venomla gezinmiştik,ss çektik ama sanırım ssleri görmede sorun yaşanıyormuş,daha doğrusu açmada
  • ya arakdaşlar demin akt02 yani aykut arkadaşımla gezmeyi denedik ama birbirimizi göremiyoruz. join dediğimde acesses in yok falan diyor. bunun üzeri bizde araba dükkanınna girdik orda avatar gözüküyor fakat sışarda hiç bir şekilde gözükmüyor.. napcaz ne edicez bilen varmı??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.