Şimdi Ara

Termostat Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, bulunduğum şehire doğalgaz yeni geldi. Doğalgaz ile henüz tanıştığımız için konu hakkında bilgiye sahip değilim. Buderus GB122 kombi önerdiler ve onu kurdurdum evime. Tesisat ve kombi için anlaştığım firma termostat tavsiyesinde bulundu ve GB122 için TC100 termostat önerdi. Buna istinaden evin koridorunu önerdi termostat yeri için. Termostat kurulumu için gelen servis görevlileri bu termostatın bu kombi ile artık çalışmadığını ve TC100 V2 modelinin çıktığını ondan almam gerektiğini söylediler ama bu termostat da en ucuz bulabildiğim 1550₺. Bütçemi aşıyor. Bu işi bilen ve yardımcı olabilecek arkadaşlardan ricam;

    1-) termostat kullanmak için illa o markanın termostatı mı olmak zorunda?
    2-) eğer marka zorunluluğu yok ise uzaktan yönetebileceğim ve akıllı özelliklere sahip önerebileceğiniz sistem veya cihaz öneriniz nedir?

    Şimdiden teşekkürler..



  • 1 Kombi markasının kendi ürettiği ürünler genelde modülasyon özellikli olduğu için servisler ilk onları önermek durumumdadır bir de başka marka cihaz kombinin garantisi var ise bu garanti dışı bırakır kombi modülasyonlu termostat almak her zaman daha mantıkldır hem tasarruf hem konfor için ama bu demek değil ki diğerleri de tasarruf ettirmiyor.

    2. Size önerebileceğim Cosa V4 olacaktır. hem hassasiyet ayarları hemde diğer özellilkleri ile oldukça detaylı bir termostattır.
  • emreozgerr kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.