Şimdi Ara

Termosifon Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mrb arkadaşlar,
    13 yıllık demirdöküm tüplü şofbeni emekli ettikten sonra hem tüp maliyetlerinin artmasıyla hem de güvenlik kaygılarıyla (eskisini o kadar nasıl kullanmışız ben de bilmiyorum) sıcak su için arayışlara girdik. Daha önceki elektrikli şofben deneyimlerimden bu alternatife sıcak bakmamam sonrası kullananların çokluğunu ve memnuniyetini de görünce termosifon aldık. Demirdöküm Titanium III DTS 65 Lt. (Titanyum muhabbetine hiç girmeyin) neyse...

    Soruma gelince; henüz acemisi olduğumuzdan, kullanmayı beceremeyişimizden mi, yoksa termosifonlar gerçekten böyle mi çalışmakta anladım. Termosifonu bir kişinin yaklaşık 15 dk kadar kullanımdan 2-3 saat sonra kullanmak üzere açtığımda 5 dk sürmeyen bi sürede sıcak su birden soğuyor.
    1- Bu meret ne kadar sürede su ısıtıyor? 2-3 saatte yeterli sıcak su hazır edememesi normal mi? (kullanım kılavuzunda doğru düzgün hiç bir veri yok)
    2- Yeterli sıcak su hazır edemiyorken ikinci kullanımdaki bi kaç dklık sıcak suyu nasıl sağlıyor? Isınmışsa bi deponun ısınmış olması gerekmez mi? Yok ısınmamışsa daha uzun süren bir ılık su akışı olması gerekmez mi?

    Son olarak da Samgaz a sesleniyorum, Allah sizin belanızı vermesin emi!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 23 Mart 2013; 20:24:42 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.