Şimdi Ara

termojenik yağ yakıcılar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. kendi işyerimde geç saatlere kadar çalışmam kaynaklı gecenin 2sinde gömülen tam kokoreçler, işlerimin kötü gitmesi nedeniyle yemeğe gömülmem, kayıplar vs derken son 6 yılda tam 24 kg almayı başarıp 127 kg kadar çıktım düğünüme 2 buçuk ay kala terkedilince (1 ay içtikten sonra ) dahiliye>endokrinolji>diyetisyen üçlüsüne gidip, tüm test ve tetkikleri (efor testine kadar) yaptırdım. Allah'a şükür ne şeker, ne insülin direnci, ne kalp, ne hormon sıkıntım olmadığını tek sebebin öküz gibi yemek az hareket olduğunu öğrendim. ve haziran 30 itibari ile diyete ve spora başladım. evim müsaitti bir koşu bandı aldım, ayrıca ağırlık setide temin ettim. kardiyo ve squat yapıyorum. karbonhidratı çıkardım hayatımdan. ne yazık ki vardiyalı çalışıyorum, ona göre uydurmaya uğraşıyorum diyetiimi. neyse kabaca 3 ayda 21 kg verdim.(araya ne yazık ki tatil girdi 10 gün otelde abarttık biraz ) fakat son 15 gündür kilo vermem durdu. günde 2 set koşu bandında kardiyo (ortalama 45 dk) ve 4 setten squat yapıyorum. ayrıca sumbell ile de çalışıyorum. fakat 15 günde kaybım 700-800gr civarı oldu. bir 30 kg daha vermeyi düşünüyorum fakat işin diyetisyenle çözülemeyeceğini düşünmeye başladım. çok yoğun çalışıyorum salona gitmeye ve spora 1 saatten fazla ayıracak vaktim yok.

    acaba yağ yakıcıların gerçek etkisi (placebo dışında) gören varmıdır?

    yada ne yönde bir çalışma yapmalıyım. zira kara düzen kafama göre yapıyorum. zira diyetisyene kalsa günde 20 dk normal yürüyüş yeterli deyip duruyor







  • ben granade kullanıyorum, tavsiye üzerine aldım. SAbah kalkınca kahvaltıdan önce ve öğle yemeğinden 1saat önce.

    Almadan önce şöyle yorumlar vardı, tokluk hissi yaratıyor uykusuzluk yapıyor diye. Acıkcası bende aclık hissi yaratmadı, yine ne yiyorsam aynısı yiyorum. Hapı aldıktan yaklasık yarım saat sonra hafif bir agarlık oluyor, ancak yememe engel degil. Ayrıca içtikten sonra uykum kacmıyor, uykusuzluk yaratmadı.

    Ben bütçesi olmayan arkadaslara önermiyorum, haplar bitince tekrar almayacagım. İçerisinde bol miktarda yeşil cay var, içebilen yeşil cay içsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Registered

    ben granade kullanıyorum, tavsiye üzerine aldım. SAbah kalkınca kahvaltıdan önce ve öğle yemeğinden 1saat önce.

    Almadan önce şöyle yorumlar vardı, tokluk hissi yaratıyor uykusuzluk yapıyor diye. Acıkcası bende aclık hissi yaratmadı, yine ne yiyorsam aynısı yiyorum. Hapı aldıktan yaklasık yarım saat sonra hafif bir agarlık oluyor, ancak yememe engel degil. Ayrıca içtikten sonra uykum kacmıyor, uykusuzluk yaratmadı.

    Ben bütçesi olmayan arkadaslara önermiyorum, haplar bitince tekrar almayacagım. İçerisinde bol miktarda yeşil cay var, içebilen yeşil cay içsin.

    Hocam bende Muscletech Hydroxycut Hardcore var satan kişi sabah kalkınca 2 adet ve akşam yemekten önce 2 adet şeklinde önerdi bende antremandan 30 dk önce içsem sıkıntı olurmu dedim yok olmaz dedi sizin yorumunuz nedir ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fazla yağlarınızdan kurtulmak istiyorsanız kalori sayacaksınız bu kadar basit.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer bir konuya yazdım.. burayada kopyalıyorum..


    1.5 sene içinde yağ yakıcı cla l-carnitin türevlerine en az 3bin tl para harcadım.
    Hiç bir numarası olmayan para tuzağının dik alası işler bunlar.
    Bodybuilding.com üzerinden yeni çıkan çok iyi diye yorum yapılan ne gördüysem getirtim.
    carnitinde en iyi hammadde olan carnipure kullanıyor diye weider markasının 3 kutusunu içtim bitirdim.

    Bu kadar masraf ve bilumum kimyasalı vucüda almış biri olarak diyorumki almayın, içmeyin..
    Peki ne yapacağız o zaman.. kıçımızdan ter akacak. kardiyo işini çok sıkı tutacağız.
    Bisiklet olur eliptik olur. koşu bandında koşamıyorsan hızlı tempoda 1 saat yürüme olur.
    Hiit cardiyo işini araştırın.
    1 dakika çok yavaş tempoda yürürken dakikanın sonunda 1 dakika boyunca çılgın gibi depar atın..
    sonra tekrar 1 dakika çok yumuşak tempoda yürüyerek kalp ritmini düşürün.
    Bu şekilde 7-8 defa depar attıktan sonra oluşan yorgunluk dökülen ter..

    işte tüm bunlar alacağınız tüm yağ yakıcılardan daha çok işe yarayacak emin olun..




  • l-karnitin bencede gereksiz bir supplement, onun yerine antremandan veya kardiyodan 1 saat önce sade nescafe ve yeşil çay için, spor esnasında metabolizmanızı hızlandırıp yağ yakımınızı hızlandıracaktır, zaten bu l-carnitinlerin içindede nescafe ve yeşil çay ekstreleri mevcut, ayriyeten antremana gitmeden önce yemeklere bol miktarda acı kırmızı toz biber katın, biberde metabolizmanızı uçuruyor tavsiye ederim.

    Cla farklı bir supplement, benim bel bölgemde bir türlü gitmeyen yağ tabakası vardı, 2 ay düzenli olarak Cla kullanmaya başladım, tabi diyetimde iyiydi, bu şekilde bel bölgesinde yağ mağ kalmadı , Cla'yı tavsiye ederim, BCAA ile birlikte tavsiye ettiğim 2 supplementtir, Cla yerine daha ucuzu kapsül şeklinde aspir yağıda kullanabilirsiniz
  • Acı biber, kafein gibi maddelerden aynı verimi alırsınız.

    Paranız cebinizde kalır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.