Şimdi Ara

Termal macun değişimi sonra arıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,intel dh61ww anakart ve intel i5 3340 işlemcim var. Bilgisayarda hiç bir sorun yokkken termal macunu değiştirdim. Ne yaptıysam geri çalıştıramadım. Bios ekranı dahi gelmiyor monitör tepkimeye girmiyor.Fazla termal macun sürüp taşma sorunu yok yıllardır kendim değiştiririm acemi değilim. Ramları değiştirdim psu yu değiştirdim gene aynı, elimde yedek anakart ve işlemci olmadıgı için sorunun nereden oldugunu anlayamadım. jumper ile bios sıfırladım gene de acılmadı. daha önce aynı durumu yaşamış olan varmı ? Varsa nasıl çözdü yardımlarınızı bekliyorum.



  • Kasa hiç çalışmıyorsa sorun anakarta veya psudadır hocam. Psu da 2 tane kablo oluyor genelde birisi geniş birisi de dikdörtgen şeklinde bunları iyi bir şekilde takılı olduğuna emin ol. Gerçi psuyuda değiştirdim diyorsun. anakart ı da bir test et derim. Belli olmaz ama hiç elektirik alamıyorsan fişi taktığın prizi de kontrol etsen iyi olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Islemciniz düzgün yerleşmemiş olabilir. Sonuçta görüntü hiç yoksa ve oynadığınız parca işlemci ise sorunu başka yerde aramayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu bulamıyorsanız ve denemek için yedek parçanız yoksa her parçayı dikkatli bir şekilde çıkarıp çok zorlamadan güzelce slota oturtarak yeniden takın. bir temassızlık varsa bu şekilde hallolur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.