Şimdi Ara

Terim in futbolundan bıktım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu kadar iyi kadronun hala terimin futbol taktik zayifligi sebebi ile bu kadar kisir ve kotu oynamasina kimsenin ses cikarmamasi cok garip.

    Her mac marcao ve luyindama en az 5 defa teke tek kaliyor. Her mac kaptirilan her top buyuk tehlike.

    Bunca baski bunca ilerde kurulan defans yapiyorsun gol var mi? Yok. Forvet beceriksiz diyen cikar simdi. Bu alinanan risklere ragmen pozisyon var mi? Yok.

    Deplasmanda yada icerde bir B plani var mi? Yok. Yedekten gireceklerden bahsetmiyorum galatasarayin ilk 11 i kac adet farkli taktikle oynayabiliyor.

    Galatasraayin oyunun ozeti. Ilerde baski kur. Deli gibi kos. Ama gol tamamen bireysel yeteneklere kalmis.

    Attigimiz gollerin hicbiri bir sistem, taktik urunu degil. Feghili mariano uyumu tamamen kendilerinin terimden bagimsiz gelistirdikleri oyun.

    Feghuli mariano disinda galatasarayin 2 yada 3 kisi ile bir oyun gelistirmesi var mi? Yok. Onyekuru alip godecek jagne vuracak belhanda asist yapacak.

    Galatasarayin ne oynadigini ne yaptigini anlatan, yorumlayan var mi ekranda yada herhangi bir gazetede? Yok. Terimden ban yememek icin susan adamlar.

    Marcao ve luyindama her mac ama her mac neden bu kadar teke tek kaliyor. Yani teke tek kaliyorsan 10 kisi rakip sahadasin. E guzel atak futbol oynuyoruz. E nerde abi bu goller. Bu kadar risk aliyorsan neden gol atamiyoruz.

    Muslera marcao liyundama fernando dortlusu aykut kicamanin yada 2000 lerdeki lucescunun elinde olsa bu ligde 10 gol yemezler. 35 yasinda gekasin, biraz ayagi dizgun saat satan afrikalilarin sezonda 15 gol atabildigi lig bu ulke. Bu kadroyla bu kadar kisir oyananmaz.

    Hasan sas ve umit davala zaten ayri bir fiyasko. Terimin getir gotur islerine bakiyorlar. Iddia ediyorum galatasarayda terim ayrilsin tv de yorumculuk disinda hic bir is bulamazlar. Hasan sas ve umit davala 2 takim calistiramaz belki bir deli bunlara bir defa is verir ama 2. Bir deli cikmaz.

    Fatih terim acilen gitmeli. Sportif direktor falan olarak kalsin illa terimci arkadaslarin anilari falan varsa. Ama terimden td olmuyor.

    Sen bu kadroyla bu kadar onde oynayip hala erzurumu yenemiyorsun. Ikinci planin yok. Sifirsin. Tek plan bastirin.

    Marcao ve liyundama muslera fernando ndiaye bu ligin iki gomlek ustu olmasa galatasaray her mac 5 tane rahat gol yer. Su an oynanan antalya macinda bile defalarca teke tek kaldik dakika 60 skor hala 1 0.

    Kasimpasanin 20 gol attirdigi adama bir gol attiramiyorsan bariz sekilde adama topu getirebilecek bor sistemin dahi yoksa bunun adi hocalik falan degil.

    Futbol olarak galatasarayin maclari koca bir sifir ama bak heyexanli. Ama heyecan ilerde degil marcao luyindama ve rakip forvetler arasinda. Her an bomba patlayacak sekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Baştan sona yalan.

    13-14 sezonunda kulübe 40M zarar ettiren transferleri Terim değil Mancini yaptı. Sezon başında alınan Bruma’yı falan hesaba katacaksan o transferden kar ettik. Mancini’nin transferleri ise ne futbol oynadı ne de kar ettirdi. Tarık Çamdal’ın parasını hala ödüyoruz.

    Kovulma sebebi de iddia ettiğin gibi başarısız olması değil. Ünal Aysal defalarca kendi ağzıyla Terim’den sportif anlamda son derece memnun olduklarını söyledi.

    Terim eğer o dönemde ayılmasaydı Şenol Güneş o iki şampiyonluğu rüyasında bile göremezdi. İki sene sonra Terim geri geldi ve durum ortada. En sonunda ben oynamıyorum diye bırakıp gitti.

    Terim’in o dönemde kovulması Türk futboluna rekabeti geri getirmiştir. Eğer Aysal- Terim ikilisi sorunsuz devam etseydi şu anda Türkiye’nin Bayern Münih’i olmuştuk.
  • Bak buraya bak bak aha tam alnının ortasına bloğu yapıştırdım. Trollü ciddiye alıp ta cevap vermeyin bloklayın geçin beslemeye gerek yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Narevu

    Bak buraya bak bak aha tam alnının ortasına bloğu yapıştırdım. Trollü ciddiye alıp ta cevap vermeyin bloklayın geçin beslemeye gerek yok.
    Senin gibi teollerin anladigi futboldan bahsetmiyorum ben. Hadi isine yallah hadi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimi istersin mesela lucescu ? milli takımı batırdı ? mustafa denizli ? hamza hoca,aykut hoca, yoksa zidanı mı getirelim, hoş konuşuyorsun ama boş konuşuyorsun
  • Terim'den TD olmuyor da kimden oluyor mesela? Kim gelsin istersin? Biraz gerçekçi ol ama. TD'ye verecek çok paramız yok, lig dandik olduğu için abartı hocalar da gelmez. Senin ütopik dünyanda Terim'den iyi olan ve bize gelebilme potansiyeli olan hoca kim birader?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar boş ve uydurma bir yazı olmuş ki okumayin zaman kaybetmeyin

    Tek katıldığım nokta hasan ümit

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hank Readen kardeşimi takımın başına getirin. 8 yılda 7 şampiyonluk kazanan teknik direktörden daha donanımlıymış kendisi.
  • Okumadım, okuma gereği de duymadım.
    Bıktıysanız aha orda fener var, beşiktaş var, başakşehir var . Onları tutabilirsiniz ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi sunları enter layıp enter layıp yazmayın okunmuyor
  • Troll değilse eğer her maç durum böyle olmuyor defansı önde kurmanız gerekir bu tip maaçlarda oyunu geniş alanda ama boyuda kısa oynarsınız .arkada boşluk mecburen olacak . Antalya maçıda böyleydi 2 3 bulamazsanız kalenizde golü görürsünüz çünkü defans neredeyse orta sahaya gelmiş oluyor bu oyunda Fatih hocalık bir durum yok Galatasarayımızın oyun kultürü zaten bu şekilde Clde yaslandık kontra bulduk gol pozisyonu bulduk ama değerlendiremedik sen böyle oyun istiyorsun eğer böyle oynarsak çoğu maç berabere yada 1 0 yarım sıfır biter . Fatih hoca en verimli sezonlarını yaşıyor bana göre kadromuz lig için yeterli olsada bu oyun için hala yetersiz Diagne gol atmaya başladı vs ama yetmez 3.forvet olması gerektiği açık gidip gol atmazsanız ya Muslera kahraman yada hain olur
  • Nedense bende bu tarz taraftarlardan bıktım. Artık 1980 lerdeki futbol yok ortalıkta, önüne gelene 5-6 attığın maç sayısı çok az. Milyar dolarlık kadrosu olan Real geçen hafta evinde 20 yaş ortalamasına sahip takımdan 4 tane yedi.

    Düşme hattı bundan 5 sene önce 20 puan civarındayken şimdi 40 puan bile kurtaramayabilir. Demek ki tüm takımlar canını dişine takarak oynuyor.

    Yok öyle içeride dışarıda 5-6 atayım. Bizim takımın tek sıkıntısı var iki tane arap onların vurdum duymaz oyunları bizi bozuyor.
  • Fatih Terim şampiyon olmasa bile takımın başında kalmalıdır. Nokta.

    Mancini, Prandelli, Rijkaard, Cocu, Del Bosque, vs... astronomik harcamalar yapıp bu ligde şampiyon olamadı. Fatih Terim transfer yasağı ile iki senedir şampiyonluğa oynuyor.

    Şenol Güneş’i göklere çıkardılar. Terim geldiğinden beri BJK’nin durumu ortada. Tek başarılı teknik direktör Abdullah Avcı. O da 5 senedir takımın başında. İstediği her transfer yapılıyor. Yönetim ve taraftar baskısı yok. Aynı başarıyı istiyorsan sen de sabredeceksin.

    Oynattığı futbolu ben de beğenmiyorum. Kendisi de beğenmiyor zaten. Eksiklerin farkında. Buna uygun kadroyu yavaş yavaş kuruyor. Cebinden 50m Euro veren başkanımız yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye standartlarında Terimim teknik direktörlüğü idare eder iyi kadro verirsen başarı getirir yoksa önceden olduğu gibi tekmeyi yiyerek kovulur. Avrupa standartlarında Terime teknik direktör bile denmez.
  • Terim'e sallayınca farklı falan olmuyorsunuz, bilgili veya düşünebilen biri de olmuyorsunuz aksine net bir bidon olduğunuz orataya çıkıyor. En boşundan.

    Adamın elinde çılgın kadro var da oynatamıyor sanki. Donk'un performansı Fernando'dan iyi şu an şu kadroda ne istiyorsun adamdan?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adjustik

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    amma heyecanlanmışsın adjustik sakin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uAslAnkara

    amma heyecanlanmışsın adjustik sakin.

    Alıntıları Göster
    heyecanlanan falan yok herkes haddini bilecek yerini bilecek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adjustik

    heyecanlanan falan yok herkes haddini bilecek yerini bilecek

    Alıntıları Göster
    Ne kadar komplekslisin gitmis sikayet etmis postu sildirmiş bir de zavalli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAslAnkara -- 13 Mart 2019; 16:36:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.