Şimdi Ara

Tera Klasik Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam aleyküm cümleten, Nexus'ta GVG atmayı özlediniz mi? FW 3v3 ve dahası! bu server gerçekten çok kalabalık ve çok rağbet görüyor, NA ve EU dan en iyi guild liderlerini toplamış bu adamlar bir araya.

    çok başarılı bir ekip buldum bu ekip perfect world, lineage2, ve bazı diğer oyunlar ile beraber tera klasik açıyorlar şuanda, serverlerine girdim test ettim.

    Şöyle söyliyim gameforge ile nasıl anlaştılar bilmiyorum ama, şunu söyliyim bu ekip gerçekten profesyonel, bluehole bunların yanında halt etmiş.

    Klasik terada normalde bir dünya opt. sıkıntıları ve fps sorunları vardı, test serverine girdim bir oyun bu kadar güzelleştirilebilirdi, bu kadar harika olabilirdi.

    şuanda test serverinde bine yakın oyuncu var, hepsinden tek tek istek ve öneri alıp oyunu ona göre dizayn ediyorlar, sunucular hollandada, ping çok az ve oyun muhteşem akıcı. oyun pek yakında testten çıkıp resmiye geçiş yapacak, zannımca bu hafta.

    PVP ağırlıklı olacak oyun fakat pve içinde baya projeleri var, Fraywind Canyon özleyenler, 3v3e hasret duyanlar buyrun. gameforgede daha fazla kanser olmaya gerek yok. istenilen bütün özellikler var ve EN ÖNEMLİSİ DEDİĞİM GİBİ FPS VE OPTİMİZASYON SIKINTISI KESİNLİKLE YOK.

    saygımla.

    tera.comunidadzero.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.