Şimdi Ara

Tens aleti kullanan var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
85.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tens aleti genelde fizik tedavi amaçlı kullanılan birşeymiş ama karın kaslarını çalıştırma gibi egzersize yardımcı olma gibi bir özelliği de var araştırdığıma göre. Acaba kullanan veya memnun kalanlar var mı ?



  • hergün kullanıyorum
  • arkadaşlar hangi marka kullanıyorsunuz. yazarsanız.
    örnek
    Acura AC-833
    http://www.hepsiburada.com/acura-ac-833-profesyonel-fizik-tedavi-tens-cihazi/productDetails.aspx?CategoryId=332627&productId=sgacuraac833
    47 ytl.
    milletin çoğu beğenmiş.....
    XFT-320 Ağrı Giderici Tens Ve Akupunktur Cihazı
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=335282&Productid=sgdamxft320
    54 ytl.
    26 yorum var geneli beğenmiş.

    Acura mı XFT-320 mi?

     Tens aleti kullanan var mı ?

     Tens aleti kullanan var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 11 Şubat 2010; 0:59:34 >




  • Ben biraz baktım sanırım bunu alacağımhttp://www.hepsiburada.com/acura-ac-833-profesyonel-fizik-tedavi-tens-cihazi/productDetails.aspx?CategoryId=332627&productId=sgacuraac833



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûiji -- 12 Şubat 2010; 22:29:03 >
  • XFT-320 kullanıyorum, ağrı kesici kullanmıyorum artık şiddetle tavsiye ederim
  • Selam, arkadaşlar ben de bugün gittigidiyordan acura 833 tens aleti aldım, herhalde yarın elime ulaşır inşallah. (yorumlara bakılırsa 24 saati bulmuyormuş ulaşması.).
    http://urun.gittigidiyor.com/2010-ACURA-833-TENS-amp-FIZIK-TEDAVI-CIHAZI-FULL_W0QQidZZ24161331

    Boyun fıtığı olmuşum üstünüze afiyet. Cerrah ameliyat gergkli dedi. Acaba bu aletin bir faydası olur mu? Daha önce fıtık sebebiyle bu aleti kullanıp faydasını gören arkadaş var mıdır? Yada bana başka bir tavsiyesi olan arkadaş varsa tavsiyelerini dinlemekten memnun olurum.




  • Uzun vadede kullanıp faydasını gören var mı karın kasları için?
  • alali baya olmus fayda gordunuz mu acaba
  • TENS cihazı ile ağrı giderilebilir ve kaslar uyarılarak güçlendirme yapılabilir.Rehabilitasyon programlarında sık kullandığımız bir teknolojidir.
    Yalnız şikayetiniz varsa hekim veya fizyoterapistin belirlediği protokollerle kullanmanız gerekir.Yoksa doğru parametreler olmadığında ağrılarınız azalmayabilir,akomodasyon gelişebilir,kas kuvvetlerinizde dengesizlikler oluşabilir.Bilginiz olsun.
  • Ben de bir süre kullanmıştım karın kasları için, gerçekten baklavalar ortaya çıkmıştı, gerçi üstünde hala 3 cm yağ tabakası bulunduğu için pek beli olmuyordu :) kas geliştirme için kullanılabilir.
  • Bende bir ara kullandım zevkli bir alet.
    Benim ki yukardı resimleden 2. olan.terliği bile vardı çok rahatlatıcı bir cihaz.
    Kas gelişimi için sürekli kullanma yapmadım ama tahminice hgeliştirir.
    Zayıflamaya etkisi çok değil zannımca çünkü enerji kaybetmeden zayıflama olmuyor maalesef.
  • arkadaşlar, kısa bir süre önce bende acura ac-833 masaj setini aldım...sürekli sırt ve boyun ağrılarım olmakta...bu cihazı günde 1 sefer (15.dak) olmak üzere hergün kullanıma uygunmudur sağlık açısından?
    masabaşı bilgisayar karşısında sürekli iş yaptığımdan günlük ağrılarım olmakta hergün kullanıma uygunmudur sizce? cidden işede yarıyor yani...
  • Merhabalar,

    34,90TL ye şok kampanya yapmış yokyoksatar.com , fırsatı hemen yzmak istedim size. Acura tens cihazı Ac-833 hemde usb ile de çalışıyor.
    bakmadan ürün almayın derim. Annem kullanıyor cihazı, çok memnunuz. Tavsiye.
  • arkadaşlar bu aletlerde son durum nedir artık yavaş yavaş yaş kemale erince insan ister istemez böyle şeylere yönelmeye başlıyor
    kullanan memnun olna yada zararı olan varmı arkadaşlar iki tane almayı düşünüyorum
  • peki kıllı olan bölgede nasıl uygulama oluyor mesela sırt ve göbek
  • her yerde kullanabilirsin
  • mi yormu mesaj
  • Zararı olacağını sanmam. Bu aletlerin. Ben kullandım ama çok faydalı bir şeydir illaki kullanılmalı diyemiycem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihazı 1 aydır aldım kullanıyorum. Ben reklamcı firma tanıdığı falan değilim çok samimi içten konuşucam dinleyin.
    Ben bu ürünü 1 ay önce bi medikal deposundan satın aldım tanıdık olduğu için 80 tlye aldım. Allah inandırsın şuan terliği ayağımda :)
    Gerçekten de fizik tedavi merkezlerindeki gibi etkisi var çok rahatlatıyor benim belimde disk kayması var onun için kullanıyorum ve dizlerimde menisküs yırtığı olduğu için çok ağrılarım var. Bu cihaz gerçekten çok rahatlatıyor dindiriyor ağrılarıme. Mesela fizik tedavdeki kullanılan cihazlarla %75 %85 oranında aynı etkiyi veriyor aynı derecede iş görüyor birazcık daha fazla elektrik verse zaten dayanamayız ama bu yeterli bir cihaz. 1 aydır işimi görüyor yani yeterli bir cihaz. Acura markasını tansiyon aletlerinden bilindik bir marka mesela elimde şuan basit oyuncak gibi duruyor ama 3 4 defa düştü bozulmadı ses vermiyor benimkisi aynı cihaz ama sessiz. Gerçi sese ihtiyaç duymuyorsun yapıştırıyosun pedleri uzanıp rahatlıyorsun 15 dk süreyle çalışıyor bitince tekrar başlatıyorsun. Bu bence gayet iyi ve yeterli fiyat olarak da çok uygun kesinlikle tavsiye ediyorum brn kimseyi kandırmıyorum reklamcı değilim Allahtan korkarım kimsenin duygularıyla oynayacak değilim kullandığım için biliyorum. Alacaksanız Acura ac-833 yani videodaki cihazı alın ben kullanıyorum. F-Bosch markasıyla bunun arasında kaldım o daha mı iyi bilmiyorum ama bu denk geldi ucuzdu aldım gayet memnunum Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Allah şifalar versin internetten alabilirsiniz yada balatta aras kargonun tam karşısında küçük bi dükkan pro bilmemne diye ismi vardı dükkanın
     Tens aleti kullanan var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.