Şimdi Ara

Tenki no Ko [Weathering With You] [ÇIKTI]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tenki no Ko [Weathering With You] [ÇIKTI]


    Makoto Shinkai'nin yeni anime filmi Tenki no Ko: Weathering With You (Weather Child: Weathering With You) resmi web sitesi Çarşamba günü ilk tanıtım videosunu yayınladı. Video, RADWIMPS'in film için hazırladığı “Ai ni Dekiru Koto wa Mada AruKai” isimli şarkıyı da içeriyor. 

    RADWIMPS, Shinkai'nin Kimi no Na wa (Your Name) filmi için de Japonca ve İngilizce şarkılar hazırlamıştı.





    Film 19 Temmuz'da gösterime girecek.

    Shinkai, filmin dünya çapında yayınlanacağını doğruladı ve yayın haklarının Kuzey Amerika, Avrupa, Asya ve Güney Amerika için çoktan verildiğini belirtti.

    Lise öğrencisi Hodaka, izole bir adada bulunan evini terk edip Tokyo'ya yerleşir ama çok geçmeden buna pişman olur. Günlerini herkesten soyutlanarak geçiren Hodaka, nihayet gizemli bir dergide yazarlık yapmaya başlar. İşine başladıktan sonra, hava günden güne giderek daha yağışlı bir hal alır . Kalabalık ve yoğun şehrin bir köşesinde, Hodaka, küçük kardeşi ile birlikte yaşayan, ancak neşeli ve azimli bir yaşam süren Hina adında genç bir kadınla tanışır. Hina' nın bir yeteneği bulunmaktadır: Yağmuru durdurma ve gökyüzünü temizleme gücü.

    Tenki no Ko [Weathering With You] [ÇIKTI]


    Tenki no Ko [Weathering With You] [ÇIKTI]


    Tenki no Ko [Weathering With You] [ÇIKTI]


    Filmde Kotaro Daigo, Hodaka Morishima'yı ve Nana Mori de Hina Amano'yu seslendirecek.

    Shinkai’nin Kimi no Na wa (Your Name) Filmi Ağustos 2016'da Japonya'da gösterilmiş ve Japonya'daki tüm zamanların dördüncü en yüksek hasılat yapan filmi, ikinci en yüksek hasılat yapan Japon filmi ve ikinci en yüksek hasılatlı anime filmi olarak, 25 milyar yen'den fazla kazanç sağlamıştı (yaklaşık 225 milyon ABD Doları). Your Name, dünya çapında tahminen 355 milyon ABD Dolarından fazla kazanmış en yüksek hasılata sahip anime filmidir. 


    animenewsnetwork

    MyAnimeList



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are You Hitting On Me -- 15 Ocak 2021; 2:49:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • makoto shinkai'nin bir sonraki işi. tekrar dönüp izlediğim çok nadir işler vardır bu adamın yaptığı işlerde o nadir işler arasında yer alıyor. your name, the garden of word ve 5 centimeters per second... gerek görsellik gerekse hikaye açısından your name de çıtayı çok yükseltti bu filmiyle de yine o kaliteyi yakalayabilirse yine on numara iş yapmış sayarım.aslında görsel açıdan o kaliteyi yeniden yakalayacağına eminim o yüzden vakit bulursam kesin sinemada izlemeyi planlıyorum. bir de adam da yağmur fetişi var sanırım her filminde illa o yağmur sahnelerine abanıyor.
  • Senin Adın'dan sonra izlediğim en iyi animelerden biriydi, keşke dvd'si satılsa da satın alsam
  • Film çıkılı baya oldu ama 'your name.' kadar bilinmiyor herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.