Şimdi Ara

Temel Karamollaoğlu: İstiklal Mücadelesi, Sizden Kurtulmanın adı olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://www.youtube.com/watch?v=JK4qbfNxZ1s

    Tüm Konuşma:https://www.youtube.com/watch?v=_mOpy9atswo&t=1446s

    İSTİKLAL HARBİ SİZDEN KURTULMANIN ADI OLUR ANCAK

    Bahçeli’nin seçim çıkışını da değerlendiren Karamollaoğlu, “Ortaklık bozuldu mu yoksa yeni bir hüviyet mi kazanacak? Onu bugünlerde göreceğiz. Sayın Bahçeli’nin tarih vererek erken seçim veya baskın seçim de denebilir herkesi şaşırttı. Türkiye’nin gündemine bomba gibi düştü. Tabi oradaki gerekçeleri okuyunca dinleyince akıl tutulması var. Bugün sanki Türkiye işgal altındaymış gibi bunu İstiklal Harbi’ne benzetiyor. Ya mübarekler 15 yıldır Türkiye’yi siz yönetiyorsunuz. Eğer bugün İstiklal Harbi diye bir mefhum gündeme getirilirse bu sizden kurtulmanın mücadelesinin adı olur. 15 yıldır Türkiye’yi bu hale getireceksiniz şimdi Kurtuluş Savaşı’nı, Çanakkale’yi İstiklal Harbi’ni, Malazgirt’i gündeme getireceksiniz. Allah akıl fikir versin. Ben bu cümleyi çok kullanıyorum. Bizim için de kullananlar olursa amin diyorum. Çünkü akıl hepimize lazım, insanız biz” şeklinde konuştu.

    HAZIRLIKSIZ YAKALAMAK İSTİYENLER YANILACAKLAR

    Erken seçimin gündeme gelmesine şaşırmadığını söyleyen Karamollaoğlu, “Çünkü biz seçimi her an gündemimizde tuttuk. Bu yüzden ilk andan itibaren yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz. Erzurum’dan Edirne’ye, Diyarbakır’dan Sivas’a adım adım Anadolu’yu tarıyoruz. Ama Ağustos’ta ama Kasım’da… Hangi tarih olursa olsun herkes bilsin ki biz seçime hazırız. Türkiye’nin bir değişikliğe ihtiyacı olduğunu görüyoruz. Bu değişiklikten çıkmanın tek yolunun da seçim olduğunu idrak ediyoruz. Bir an önce seçim olsun ki elde kalan 3-5 fabrikayı belki kurtarırız ümidimiz de bu. Seçimi, baskına dönüştürerek muhalefeti hazırlıksız yakalamayı umanlar fena halde yanılacaklardır seçimden sonra. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki; bu seçimin anahtarı Saadet Partisi olacaktır. Çünkü Saadet Partisi bu toprakların özüdür, ruhudur, mayasıdır. Kardeşliğin, birlik ve beraberliğin teminatıdır. Hatta bugüne kadar bize hasmane duygular besleyenleri de kucaklayacak tek parti Saadet Partisi’dir” dedi.

    TOY BİR BAKANDAN ANCAK BU BEKLENİRDİ

    Enerji Bakanı Berat Albayrak’ın, “Mehmetçiğimiz cephede, Afrin’de savaşıyor. Şimdi bir Kurtuluş Savaşı’ndayız. Teşkilatlarımız da 2019’da bir seçim savaşına hazırlanıyor. 2019’daki bu seçim savaşına Başkomutanımızın liderliğinde hazır mıyız? Allah gazamızı mübarek eylesin” cümlelerine atıfta bulanan Karamollaoğlu, “Toy, tecrübesi hakikaten olmayan, zekası fışkıran ama kendi kabuğuna sığmayan bir bakandan da ancak bu beklenirdi. Seçimleri savaş gibi görürseniz bu ülkeye huzur ve refah getiremezsiniz. Ancak kaos ve kargaşa getirirler. Partiler birbirlerinin düşmanı değil sadece rakibidirler. Bu ülke bizim, bu ülke hepimizindir. Yarın seçimlerde hiç kimsenin şüphesi olmasın ki AK Parti gidecek ama devlet kalacaktır. Hakikaten akıl tutulması dememin sebebi burada yatıyor. 15 yıldır iktidarda bulunan bir partinin bugün içerisinde bulunduğumuz problemleri bu kadar büyütüp 15 yıl sonra kendi inşa ettikleri yapıyı çökertmek için İstiklal Harbi’ne gidiyoruz demek kadar saflık olmaz. Bu ülkeyi 15 yıldır bu hale siz getirdiniz” dedi.

    KARAMOLLAOĞLU, ERDOĞAN’I TV’DE TARTIŞMAYA DAVET ETTİ

    Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Şimdi birileri diyor ki, biz yatırımları durduracağız. Niyeymiş, yatırımlar üretmiyormuş. Göreve geldiğimizde 36 milyar dolar ihracat vardı, şimdi 160 milyar dolar. Üreten ekonomi yok diyenler gözünüze, dizinize dursun. Üreten ekonomi olmasa sen IMF’ye borcu ödeyebilir miydin?” sözlerine de cevap veren Karamollaoğlu şöyle devam etti: “Evet, biz sözümüzün arkasındayız, Halep oradaysa arşın burada. Sayın cumhurbaşkanına çağrıda bulunuyorum. Kendilerinin belirlediği bir kanalda, A Haber de olabilir. Türkiye üretiyor mu tüketiyor mu? Büyüyor mu küçülüyor mu? Güçleniyor mu zayıflıyor mu? Borç mu ödüyor yoksa borçlanıyor mu? Hepsini tartışalım. Kim haklı, kim haksız milletimiz karar versin.”

    İHRACATI KONUŞUYORSUNUZ, İTHALATI NEDEN KONUŞMUYORSUNUZ?

    “İhracatı söylüyorsunuz da ithalatı neden söylemiyorsunuz?” diye soran Karamollaoğlu şunları kaydetti: “2017 yılında ihracat 7.4 artmış, peki ithalat? yüzde 17.7! 2018’in ilk üç ayında ihracat yüzde 9.1 artmış. Peki ithalat? yüzde 22.7! Dünyada ithalatın en fazla arttığı ülke Türkiye! Neden bunlardan bahsetmiyorsunuz! IMF’ye borcu ödedik diyorsunuz da; 453 milyar dolara çıkardığınız dış borcu neden söylemiyorsunuz! Yüzde 63.5’e ulaşan dış ticaret açığını niye söylemiyorsunuz. Vatandaşın bankalara olan borcunun sizin döneminizde 70 kat arttığından niye bahsetmiyorsunuz.”



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quidditch06 -- 19 Nisan 2018; 16:5:30 >







  • Muhalefet partilerinin bu adamdan öğrenecek çok şeyi var. Bu kadar seviyeli ve lafı bu kadar gediğine oturtan çok az siyasetçi var. Alayı Erdoğan'a uymuş, birbirlerine kahve ortamındaymışçasına bağırıp çağırıp hamaset yapmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Bu adamda ise eski Türkiye siyasetinin naifliği var. İdeolojisini çok sevdiğimi söyleyemem açıkçası ama bu yönünü çok seviyorum.

    Eski tartışmaları açıp izleyebilirsiniz. Kibarlık ve zeka kokardı o tartışmalar. Siyasiler birbirlerini zekalarıyla alt etmeye çalışırlardı, çemkirerek değil. Bu güzel kültür de Akp dönemiyle birlikte tarihe karıştı ne yazık ki. Millet bundan anlıyor diye muhalefet de bu modaya uydu.
    Boş ses yapma. Birçok yerde teker teker yazdım bir tek kelime cevap veremedin. Şimdi de açtığım konuya gelmişsin.



    Saadete laf söylemem diyor. Sen partiye değil, liderinin söylediklerine cevap ver? Tabi varsa cevabın. Bak ilk mesajda metin de var. Oku da bir cevap ver hadi.



    Kuru kuruya savunma yapan, 30 tane adam çalıştırıyorum deyip, doların ekonomiye etkisi %10 diyen yani boş boş yorum yapan kişi.

    Not: Seçim 26 Haziran değil 24 Haziran da.
  • Iyi parti ile bu parti ittifak yapsa kayda değer bir oy alırlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhalefet partilerinin bu adamdan öğrenecek çok şeyi var. Bu kadar seviyeli ve lafı bu kadar gediğine oturtan çok az siyasetçi var. Alayı Erdoğan'a uymuş, birbirlerine kahve ortamındaymışçasına bağırıp çağırıp hamaset yapmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Bu adamda ise eski Türkiye siyasetinin naifliği var. İdeolojisini çok sevdiğimi söyleyemem açıkçası ama bu yönünü çok seviyorum.

    Eski tartışmaları açıp izleyebilirsiniz. Kibarlık ve zeka kokardı o tartışmalar. Siyasiler birbirlerini zekalarıyla alt etmeye çalışırlardı, çemkirerek değil. Bu güzel kültür de Akp dönemiyle birlikte tarihe karıştı ne yazık ki. Millet bundan anlıyor diye muhalefet de bu modaya uydu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 19 Nisan 2018; 20:42:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saadetin meclise girmesini istiyorum. Gereksiz bir yer lakin olsunlar. Kiminle olırsa olsun ittifak yapsınlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona buna laf atmaya çalışan,

    Kuru kuruya savunma yapan,

    Kendini dışarıya tamamen kapatan,

    Kendilerinden olmayanı vatan haini ilan eden



    Vs vs vs. kişiler gelip şu söylenenlere iki kelime edemiyorlar. Neyi savunduklarını kendileri bile bilmiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kkratoss kullanıcısına yanıt
    Güzel yazmışsınız hocam. Katılıyorum.
  • Bu karamollaoglu adam gibi adam iste ijsallah cumhurbaskani adayi olur yada kimle ittifak ya dava gibi bu secer. En azindan arka kapidan kacmamis ya o yeter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shifisitert S kullanıcısına yanıt
    Ana muhalefetten daha etkili konuşuyor. Sağlam ve etkili cümleler kuruyor. İdeolojik olarak aynı fikirde olmasamda her zaman doğruya doğru demek gerekir.
  • akp'nin içinden çıktığı kesim bile bunlara bu derece düşman olmuşlar bazıları hala reiste reis.Yazık cidden ya

    iyi parti ve saadet bir olursa alır götürür gibime geliyor.
  • İşte muhalefet olmak budur. Muhalefet olmak çıkıp sana parka göndereceğim demek değildir. Askerlik yapmayan oğlunu topluma göstererek ülke geleceği ile ilgili bir yorum yapmadan AKP'yi alt edemezsin.

    KK'nın şöyle etkili konuştuğu ve lafı gediğine oturttuğu bir konuşma hatırlamıyorum. Anca yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi birbirlerine çemkiriyorlar.

    Karamollaoğlu CHP'nin başına geçse (hayal) ciddi anlamda oy artışı sağlanır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sanjayra

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    bu kadar erken seçimi kimse beklemiyordu , olağanüstü şeyler kısa zamanlarda olabilir bilemeyiz.
  • Son zamanlardaki konuşmaları tamda istediğim gibi.

    Bu secimde ilk defa saadet partisine oy vereceğim.

    Herkes İyi partiye odaklanıyor.

    Karamollaoğlu Akşenerden cok daha iyi bir siyasetci.
  • Hiç bozulmadan rahmetli Erbakan ın izinden gidiyorlar helal olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oylar temel beye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • idris-tolar kullanıcısına yanıt
    ne kadar iyi olursa olsun iyi partiyle birlik olmadığı sürece kazanamaz ama.
  • Duruş sahibi insan
    Taktir ediyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Meclise girmen lazim Temel Reis.iktidarin da muhalefetin de senden ögrenecegi cok sey var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanjayra S kullanıcısına yanıt
    Olmaz diye birşey yok hocam. Halktan gelen talepleri görüyorlardır. Umarım halkı dinlerler. İyi Parti ve Saadet ittifaki en güçlü muhalefet adayı olacaktır. Söylem ve duruş olarak iki parti lideride çok iyi. Bu güç iktidarı da getirebilir. Zaman kısa bir an önce görüşürler illaki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saadet partisi hakkında olumlu yada olumsuz bir şey söylemem lakin inşallah chp,hdp,ip,saadet v.s ne kadar muhalefet partisi varsa cumhur ittifakının karşısına birleşip çıkarlar.ve boylarının ölçüsünü alırlar.bu aralarda önüne gelen konuşup duruyor.bunlara bir şok şart oldu.nasıl kalp krizi geçiren hastaya şok cihazı uygulanır hayat kurtarır.bu şokta 26 haziranda yapılacak seçimlerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: operadakises

    Saadet partisi hakkında olumlu yada olumsuz bir şey söylemem lakin inşallah chp,hdp,ip,saadet v.s ne kadar muhalefet partisi varsa cumhur ittifakının karşısına birleşip çıkarlar.ve boylarının ölçüsünü alırlar.bu aralarda önüne gelen konuşup duruyor.bunlara bir şok şart oldu.nasıl kalp krizi geçiren hastaya şok cihazı uygulanır hayat kurtarır.bu şokta 26 haziranda yapılacak seçimlerdir.
    Boş ses yapma. Birçok yerde teker teker yazdım bir tek kelime cevap veremedin. Şimdi de açtığım konuya gelmişsin.



    Saadete laf söylemem diyor. Sen partiye değil, liderinin söylediklerine cevap ver? Tabi varsa cevabın. Bak ilk mesajda metin de var. Oku da bir cevap ver hadi.



    Kuru kuruya savunma yapan, 30 tane adam çalıştırıyorum deyip, doların ekonomiye etkisi %10 diyen yani boş boş yorum yapan kişi.

    Not: Seçim 26 Haziran değil 24 Haziran da.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quidditch06 -- 20 Nisan 2018; 0:1:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.