Şimdi Ara

telekom reklamları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ya bu telekom ne kadar utanmaz bi kurum ya tvde sürekli 30 mbit vdsl2 reklamları dönüyor .adsl2 yi aşmışmış telekom vdsl2 ye geçiomuş . tv yi kıracğım geldi böyle rezillik olurmu



  • Yahu gündüzleri yurtdışı internet sitelerini gezmek neredeyse imkansız.
    1024 bağlantı ile Youtube'den saniyede 15 kb veri aktarımı oluyor.

    Önce 2008 yılında 20 MBIT dediler şimdi de başımıza 30 MBIT çıktı.

    1 MBIT'i düzgün veremeyen adam 30 MBIT verse ne olacak.Sallamak parayla mı
  • Pek gidebileceğimi zannetmiyorum ama olurda CeBIT'e gidersem oradaki tanıtıma gidip, 30 Mbps 'yi 500 YTL 'ye verip, 5 GB kota mı koyacaksınız diye soracağım?

    Sonrada Siz giidn Cem yılmaz'a satın o 30 Mbps 'yi diyeceğim.

    Ben gidemezsem, birisi benim yerime desin lütfen.
  • reklam kokan hareket muhabbetleri...

    tt ilk önce adam gibi hizmet versin ondan sonra gelişimi tamamlasın(tamamlarsa!)...

    uydudan bağlantıya döndü nerdeyse...yağmur yağar bağlantı gider,,kuş uçar hat kopar...

    insanlarla dalga geçmek niyetindelerse biryere kadar hayır ses çıkmıyor diye kandırdıklarını sanıyolarsa güler geçerim...yapılan tarifeler, hizmetler, ortada dönen para...yazık!
  • vdsl uzun süredir avrupada kullanılmakta. TT önce adsl ini adam etsin
  • şu kota olayı kalksın başka birşey istemez..
  • inatla yurtdışı çıkışları arttırmıyorlar! Artık bunun bir açıklaması yok para var adamlarda yatırım da yapıyorlar ama nedense yurtdışı çıkışları artmıyor? İstemiyorlar galiba yurtdışı sitelere erişmemizi bi bakıma kısıtlamış oluyorlar böylece interneti...

    30 mbit reklamları tv de dönmeye başladı demişsiniz ben göremedim hangi kanalda? Veya youtube linki verebilecek olan varmı?
  • Ben de merak ettim bu reklamı . 30 mbit kurumlara verip, bizi 1 mbitle sokmazlar inşallah yeni yıla.
  • istiyorlarsa 100 M bit versinler..!

    4 M biti de gördük ne kadar yavaş bi bağlantı olduğunu..!

    Önce yurtdışı çıkışlarını normale getir sonra hızı arttır..!

    Daha çok off çekeriz biz bu elin gavurlarıyla
  • tt daha emeklemeden kosuo elbet yere dusucek...
  • Yau yine ben kınama yiyecem ama insanlar bence şükür etmeyi de öğrenmeli. Yani eğer TTNet gibi firma olmasaydı bu internet hizmetini kim getirecekti size; PTT mi? Yani bilemiyorum bir yanda adam 4Mbps ile haftada bilmem kaç TB -abartıyorum- indiriyorum diyor, hava atıyor. Diğer yanda TTNet'e bi karalama ki sormayın gitsin. Pek emin değilim ben İstanbul anadolu yakasındayım ve şimdiye kadar o kadar ağır bi sürünme ve seri kopma yaşamadım. Ki ağımız her zaman indirme halindedir -birader sağolsun. Yani demek istediğim anadolu illerinde ki altyapı yetersizlikleri nedeniyle bi takım sorunlar olabilir ama -ben kendi adıma- İstanbul'da durum iyi.

    Şimdi bi takım arkadaşlar çıkacak ben Şişli'de sürünüyorum, diğeri ben Üsküdar'da bitiyorum falan diyecek ama bana sorarsanız o kadarı da normal. Her zaman söylerim; TTNet bu, çatlar patlar ama durmaz. Hala -maalesef- gelişmekte olan bi ortadoğu ülkesinde yaşadığınızı unutmayın.
  • hadi kınamayalım; evet PTT getirecekti
    dialup en azından 52kpbsde stabildi...
  • TT kendine guvense mrtg raporlarinin oldugu sayfayi sifrelemezdi.. Netekim bu sayfanin yegane isi yurtdisi baglanti durumunu gostermek 2004`e kadar acik ve seffaf olan bu sayfa neden sifrelendi? Yahu yatirimi gectim bari duyuru yap sitenden yalan atiyosunda en azindan duzgun yalan at yurtdisi baglantimizda sorun var en kisa surede giderilecek gibi pembe bir yalan... VDSL imis te mis ta mus!!! Mutlaka bu forumlari okuyan bir telekom yetkilisi vardir. Sifre falan istemiyorum sikiysa koyun bakalim hafta ici mesai saatlerinde bir mrtg sayfasinin screenshotini gorelim "ADSL modemime virus mu bulasmis?"(Modeme bide pcye de degil) yoksa "Telefon hattimin kablolari mi oksitlenmis?" ...

    VDSL verirsiniz 30mbiti abanirim downloada 2 gun sonra haber vermeden 256kbite dusurursunuz hizimi demi... Ne guzel servis saglayici be!

    2 Senelik omurunuz kaldi ufak tefek tamamen kendi altyapisini kuran babayigitler ortaya cikmaya basladi 'stanbulda pilot bolgelerde coktan kendi ADSL2+ hizmeti vermeye basladilar WIMAX testlerini bile tamamladilar. Bulundugum yere hizmet getirsinler yemin ediyorum bir daha arkama bakmadan telekomu birakacam. Eminim bunun gibi milyonlar vardir. Biktirdiniz be!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.paprat -- 30 Eylül 2007; 4:42:30 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Joe_Feyzullah

    hadi kınamayalım; evet PTT getirecekti
    dialup en azından 52kpbsde stabildi...


    Dial-up da TTNet hizmeti unutma. PTT sana en fazla telgraf getirirdi. Yani şu an bu ADSL muhabetini yapmak yerine mors alfabesini öğreniyor olurdun.

    ..-...-.-..-..-...-... > Gibi...
  • 1024'ü sağlam veremezken 30 mbit zor be


    Ah telekom ah nerede o eski günler :D
  • yaf bende reklamı gördümde deliye döndüm resmen. adamlar öyle janjanlı bi reklam yapmış ki :) elbet yapacaklar bu hizmetleri rekabet gelsin hele evinize çay kahve bile yollarlar ama telekom bunun farkında deli gibi yatırım yaptığını düşünüyorum şu an gelecek açısından ama şu an müşterilerinin yaşadığı sıkıntılar umurlarında değil çünkü müşterinin başka alternatifi yok. Yani alternatif gelinceye kadar belki bu şekilde devam edecek ama alternatif geldiği zaman da telekom çok güçlü bir altyapıyla karşısında olacak. tabi o zaman call center da bıdı bıdı ötmeyecek adamlar kalite artacak. ha ben ne olursa olsun telekom hiçbir zaman kullanmamayı düşünüyorum o ayrı.

    turk telekomun düşünmediği tek insan tipi benim gibi kinciler sanırım :) bana çektirdiğiniz eziyeti hiçbir zaman unutmayacağım ve hiçbir zaman seçimim turk telekom olmayacak. yeter ki alternatif olsun.
  • EĞER TÜRK TELEKOM OLMASAYDI, EĞER TTNET OLMASAYDI ..

    Böyle başlayan cümlelere sinir oluyorum. Eğer Türk telekom olmasaydı şu anda internetsiz olurduk cümlesi çok yanlış, çünkü eğer Türk telekom olmasaydı XXX Telekom ile birlikte YYY Telekom ve ZZZ Telekom olurdu bunlar rekabet ederdi alt yapılarını sağlam yaparlardı, çünkü bozuk alt yapısı olanı değil sağlam alt yapısı olanı seçerdik, fiyatları uygun olurdu çünkü ucuz olanı seçerdik, kotaları olmazdı çünkü kotasız olanı seçerdik.

    Eğer Türk Telekom olmasaydı ev telefonlarına sabit ücret ödemiyor olurduk ya da ödediğimiz sabit ücretin karşılığını alırdık.

    Tükoder'in şikayeti sonucu Mahkeme kararıyla 8,1 kuruştan 7,2 kuruşa inen şehir içi telefonla görüşme ücretini sanki kendileri indirim yapmış gibi göstererek halkı her fırsatta kandıran bir şirketin elindeyiz.

    Eğer Türk telekom olmasaydı bizi kandırmayan başka bir şirkete geçerdik.
  • Eğer telekom olmasaydı, insanlar 4Mbps ile şu kadar veri indirdim diye başlık açmazlardı, çünkü herkes o kadar veri indirebiliyor olurdu.
    Hatta indirmesine gerek olmazdı, Türkiyede çok fazla sunucu bilgisayar olurdu zaten internetteki tüm verileri kendi verimiz gibi kullanırdık, hattın her hangi bir zaman kesilmeyeceğinden emin olurduk indirmemize gerek kalmazdı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MaviAteş

    Pek gidebileceğimi zannetmiyorum ama olurda CeBIT'e gidersem oradaki tanıtıma gidip, 30 Mbps 'yi 500 YTL 'ye verip, 5 GB kota mı koyacaksınız diye soracağım?

    Sonrada Siz giidn Cem yılmaz'a satın o 30 Mbps 'yi diyeceğim.

    Ben gidemezsem, birisi benim yerime desin lütfen.

    mankenlere deme ama bunu yetkili birini iste konuş medeni bi şekilde arada lafınıda takarsın etkisi fazla olacaktır
  • Hep cek'li cak'lı şeyler söylüyorlar. İcraat ise sıfır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.