Şimdi Ara

Telefonuma format atmak istiyorum ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba sevgili forum kullanıcıları;öncelikle cihazımla ilgili bilgileri vererek yaşadığım problemi ve neden format atmak istediğimi belirtmek istiyorum.

    Cihazım Amerika Apple Store'dan alınma ATT kilitli cihazdır.Basebandım 01.59.00 ve şu anda kullanmakta olduğum ios 4.3.3 (8J2) sürümüdür. SSH Kayıtlarından 4.1 4.2.1 4.2b3 4.3.3 4.3.5 ve 5.0 sürümlerinin tümüne ait bilgisayarımda mevcut.Telefonum jailbreakli (mecburen kilitli cihaz olduğu için).

    Bu aralar yaşadığım sorun ise telefonum sessiz modda iken titreşimin aktif hale gelmemesi ve telefonumun tamamen sessiz bir şekilde çalması.Titreşim motorunda sorun olmadığını düşünüyorum çünkü telefonu sessize alırken butonu kullandığımda cihaz titriyor.ayrıca menüden titreşimi açıp kapadığımda herhangi bir sorun yaşamıyorum telefon yine titriyor fakat sessiz konumda veya normal modda iken hiçbir aramada cihazım titremiyor.Bu yüzden ios 4.3.3 sürümünü yükseltmeyerek telefonuma format atmak veya restore yapmak istiyorum.

    Öncelikle bana ne gibi uyarılarda ve tavsiyelerde bulunabilirsiniz format öncesi yedek alma işlemi için rehber,fotoğraf ve programlar için? Telefonumun içindeki cydia'dan yüklenen programların yedeğini alma imkanım var mı? veya itunes kullanarak yedek alma işlemi nasıl yapılır tam olarak?
    ikinci olarak ise nasıl format atabilirim baseband yükseltmeden.Bana detaylı olarak anlatabilecek veya herhangi bir link verecek olan olursa çok sevinirim.


    şimdiden ilgilenip okuyan ve yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.