Şimdi Ara

Telefon Tavsiyesi Ekim 2020

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Hem bana hem de forum içerisindeki birçok arkadaşa yararlı olabilecek bir tartışmayı açmak istiyorum.


    Devalüasyonu iliklerimize kadar hissettiğimiz ama maalesef kabul edilmeyen bu dönemde, tüm ihtiyaçlarda olduğu gibi telefon alımlarında da oldukça zorlanıyoruz. Şirket telefonu olarak bana verilen iphone 7 32gb hem pil olarak, hem hafıza olarak hem de artık kamera olarak yetmemeye başladı. Nokia xperia music, iphone 4, iphone 5, iphone 6 samsung galaxy s3, sony xperia z3 compact, iphone 6s, iphone 7 kullanmış birisi olarak tekrar android'e geçme planlarım var. En büyük nedeni uygulama ve oyun yapıyorum yan iş olarak, bunları denemekte oldukça zorlanıyorum.


    Gelelim bir telefondan neler bekliyoruz.. Öncelikle forumdan okuduklarım, tavsiyelere baktığım kadarıyla snapdragon'lu bir işlemci bekliyoruz. Niye? Hem pil tüketimi hem de performans açısından.. Bu şartlarda 730 735'i de eleyerek, 855 ve 865 bakmak en mantıklısı gibi duruyor. Kablosuz şarj hiç kullanmadım, kullanır mıyım meşhul. Bu yüzden kablosuz şarj olmasa da olur diyorum. Hafıza konusu ise biraz karışık. Yeni çıkan telefonların çoğu 128gb olarak geliyor zaten. Bazılarının SD kart yuvası var, bazılarının yok. 128 yeter mi? Bence yeter.. Kameradan beklentim açıkcası iPhone 7'den iyi olsun yeter. Zaten Lumix G85 fotoğraf makinem var.


    Tüm bunlara baktığımızda elimizde neler kalıyor?


    1- Her ne kadar exynos işlemci de olsa şu anda fiyat avantajı ve + özellikleriyle Samsung Galaxy S10+

    2- Snapdragon 855 işlemcisi ve pil performansıyla öne çıkan Samsung Galaxy S10 Lite

    3- Gözümü korkutan ama Snapdragon 865 işlemcisi ile acaba dedirten Poco F2 Pro. Not: 6.000TL sıfır fiyatı var 128'in. Sarı siteye geçtiğimde 256'sı 4.000 TL civarında. Sarı siteden almak ne kadar mantıklı? Gerçekten soru işareti.

    4- Ben yoruldum hayat, sizlerin tavsiyesini bekliyorum :)


    Birçok yeni telefon alacak arkadaş için hayırlı olmasını umuyorum. Bu arada hem eşime hem de kendime alacağım telefonu. Umarım hatalı bir alışveriş olmaz. Eşim de 4-5 yıldır iphone 6s 32 kullanmakta.


    Fiyat belirtmemişim. Aslında fiyata çok takılmamaya çalışıyorum. Tabii ki max bir bütçem var ama aldığım telefonu 4-5 sene kullanmak istiyorum. Max bütçe ne diye soracak olursanız 6.000TL günümüz koşullarında az, maaşa baktığımızda çok bile..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliverances outro -- 19 Ekim 2020; 11:46:4 >



  • 6 plus tan Xiaomi note 9s geçtim şimdi oppo reno4 lite geçtim note 9s ten iyi telefon

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Takipteyim gerçekten bir tavsiyeye ihtiyacımız var..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu an ben son kararımı oneplus 8’ten yana kullanacağım. Durumum müsait olmasa poco f2 pro alırdım. Şu an en mantıklı duran ürünler bunlar. İkisi de 12/256 tercih edilmeli(uzun süreli kullanım hedefleniyorsa benim gibi)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3500 liraya garantisiz poco f2 pro var. 6 128. Alınır mı acaba? Sıfırı ile arasındaki fiyat farkı çok yüksek.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.