Şimdi Ara

★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.011
Cevap
181
Favori
521.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Henüz yorum yapmak için çok erken servis ağı ne durumda telefonların herhangi bir kronik sorunu var mı belli değil marka algısı olduğundan dolayı tereddüt ile yaklaşılacaktır. Üstelik modelleri MediaTek kullanıyor sizinle bu konu üzerinde bir çok kez MediaTek iyidir kötüdür hakkında tartıştık benim şahsen önermeyeceğim bir marka model.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Mediatek'in helio serisi dışında ki işlemcileri hep sorunlu yurtdışı yorumlarına bakmak lazım servis hizmetini kendi bünyelerinde vereceklermiş diye duydum yurtdışı incelemelerine bakmak lazım xiaomi de bu pazara girdiğinde sıklıkla mediatek işlemci kullanıyordu şimdi pazarda nerede biraz bekleyelim bakalım.
  • Max 1200 tl telefon önerilerini bekliyorum.Amaç:Günlük kullanım
    Discovery gm6 850 tl nasıldır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shrlckhlmss -- 12 Şubat 2019; 14:4:57 >
  • shrlckhlmss S kullanıcısına yanıt
    Onun yerine ;

    Motorola Moto G5S Plus

    Xiaomi Mi A2 Lite

    Xiaomi Redmi S2

    Modellerini tercih edebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modellere biraz bakma fırsatım oldu ;

    A3 Pro - 28 nm işlemci var içerisinde Snapdragon 430 civarında bir performans sunuyor ekranı 720P.

    One Pro - 16 nm P23 işlemcisi var ekranı yine 720p fiyatı bu özellikler için pahalı buldum. Snapdragon 660 içeren Mi A2 veya Mi 8 Lite tercih edilir bu klasmanda.

    Z2 Pro - Helio P60 12 nm işlemci kullanılmış ekran sonunda FHD+ ram miktarı batarya miktarı başarılı kamera kısmında kağıt üzerindeki verilerde tatminkar duruyor fakat performans olarak ne verir bilinmez. Fiyat olarak 2750 TL denilmiş komik bir fiyat yeni bir pazara açılan marka için TR de aynı hata 2 defa yapıldı Oppo ve Umidigi kullanıcıların pek tercih edeceği marka modeller olmayacaklardır. Bu fiyata Pocophone F1 alınabilir. LG V30 + keza tercih edilebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    A3 pro işlemciden kaybediyor bari a22 koysalardı helio serisi dışında ki işlemcilerinde aşırı güç tüketimi ve şebeke sorunları var diğer modellerin fiyatının düşeceğini düşünüyorum telefonun tasarımı fena değil kablosuz şarjı desteklemeleride iyi daha modellerinin tamamı gelmemiş.

    https://www.umidigi.com/page-phones.html
  • @RdvnKrca
    Hocam daha öncede size danıştim.henuz cihaz almadım.asus zenfone 5z şu an 2800 e düştü.ancak sizin yorumlarınızı bunu direk eledim.kaldim iki cihaz arasında.meizu 16 th ve Xiaomi mi8. Kamera çok önemli değil.cihazin güncel kalarak sorunsuz uzun vadede kullanılabilirliği önemli.sizce tercihim ne olmalı ve siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • must@fa M kullanıcısına yanıt
    Mi 8 almanızı öneririm hocam. Meizu kullanıcıları hangi modeli olursa olsun Flyme arayüzü hariç android güncellemesi gelmediğini söylüyorlar. Xiaomi modelleri ise çok daha uzun süre güncelleme veriyor kullanılabilirlik açısından Mi 8 daha iyi bu konuda ayrıca bataryasının yüksek olması da cabası , Meizu 16 TH de kötü bir telefon değil ses tarafında desteği gayet iyi çentiksiz ekran , ekrandan parmak izi okuma gibi özellikleri düşündürüyor 16 TH modeline özel bu güncellemeleri vermeme huyları biterse çok daha iyi olur ama şimdilik önerebileceğim model Mi 8 hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    redmia 6a için ne düşünüyorsunuz 1000 lira fiyat bandı için.
  • MediaTek işlemci barındıran herhangi bir marka modele karşı iyi düşüncelerim yok hocam önermemde. Bütçeniz 1000 TL önerisinde bulunabileceğim herhangi bir marka model ürün yok bu fiyatta fakat en fazla 200 TL bir arttırım ile aşağıdaki ürünleri alabilirsiniz çok daha uzun ömürlü ve sorunsuz olur. Garantisi sizin için önemli değilse Redmi Note 5 modelini de bulabilirsiniz 1000 TL ye

    Redmi S2

    Mi A2 Lite

    Motorola Moto G5S Plus

    Modellerini daha çok öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RdvnKrca -- 12 Şubat 2019; 16:31:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Bana bataryası iyi giden cihaz lazım bu yüzden işlemci üretim teknolojisi olarak düşük nm'li cihaz tercih etmeyi düşünüyorum xiaomi kafama yatıyor ancak garanti durumu benim için önemli xiaomi bu konuda sabıkalı redmi s2'yi araştırdım yoğun kullanımda şarjı çabuk bitiyor.

    Bu resimde de görülüyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 12 Şubat 2019; 16:39:52 >
  • İçerisinde Snapdragon 625 olan 14 NM üretim teknolojisine sahip bir cihaz nasıl olurda bu grafiğe göre konuşmak gerekirse listenin en altında yer alır ? 625 platformunun batarya dostu bir işlemci olduğunu duymayan kalmadı sanırım bu grafiğin doğru olduğunu düşünmüyorum. Etrafımda bir çok kişide Xiaomi modeli var 625 işlemcisinden tutun 845 e kadar isterseniz hepsinden ekran açık kalma süresinin ekran görüntülerini isteyebilirim. En azından gerçek kullanıcılardan bu bilgileri almış olursunuz. Redmi Note 4X , 5 Plus , A2 Lite , Note 5 , Note 6 Pro , A2 , Mi 8 Lite , Mi 8 saydığım modellerin hepsi mevcut.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Moto g5s'in değerleri daha iyi mesela iş yazılımda da bitiyor kaynak güvenilir çok detaylı bir inceleme yapıyorlar ekran testi vs.

    https://www.notebookcheck.net/Xiaomi-Redmi-S2-Smartphone-Review.316524.0.html
  • Yapılan incelemenin batarya kısmı ile olan bölümü inceledim. Hocam cihaz 98 puan almış batarya kısmından ve 19 saat günlük kullanım sunuyor ekran süresi değil kullanım süresi bu cihazın bataryası 3080 mah, elbette yazılımla da alakası vardır bu pil performansının yapılan incelemede arka plan senkronizasyonu açık mı kapalı mı olduğuna dair bir şey göremedim Xiaomi modellerinde bir çok pil tasarrufu yapabileceğiniz ayar mevcut örneğin ayarlar - pil - pil tasarrufu modunda olan uygulamaların içerisine girip kısıtlama yaparsanız bu birinci yöntem oluyor ayrıca tekrar ayarlar - izinler bölümünde ki uygulamaların yeniden başlatılmasını arka planda çalışmasını sağlayan özellikleri de devre dışı bırakırsanız daha fazla pil performansı alırsınız. Sentetik testlere bu yüzden güvenmiyorum çünkü her kullanıcının kullanımı farklı kimisi oyun oynar , kimisi sosyal medya ağırlıklı kullanır , kimisi sadece film dizi izler , kimi kullanıcı da telefon görüşmelerini yapsın benim için tamam der burada yapılan testlerde nasıl bir günlük kullanım seneryosu olduğunu görmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar eşimin telefonu eskidiğinden ona benim iphone 7 yi bırakıp telefonu yenilemek istiyorum. İphone x ve üstüne malum fiyatlardan ulaşılamıyor.
    İstediğim özellikler:
    pil performansı iyi olsun 3500-4000 mah gibi.
    En az 64 gb olsun
    Kamerası iyi olsun
    Arayüzü kullanışlı stabil olsun donmasın
    Sosyal medya hesapları ve uygulamaları kullanılacak, banka uygulamaları, instagram, YouTube, whatsapp, biraz oyun- akşamları 30-40dk pubg mesela.

    Fiyat aralığım 3000-5000 arası. Kafamdaki modeller;
    1. Xiaomi mi8
    2. Huawei p20 pro
    3. Samsung s9 plus

    Bu telefonlardan hangisini niçin tercih etmeliyim. Bu telefonlar harici ne tavsiye edersiniz, üst limitin üzerine çıkmak istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Mi 8 öneririm. Birçok güncel teknolojiyi içinde barındırıyor ve fiyatı da diğer modellere göre uygun hatta Mi 8 Pro ve Mi Mix 3 modellerinde bakabilirsiniz.

    P20 Pro içindeki krin 970 işlemcisi yüzünden kaybediyor bu işlemci artık eskidi en basit olarak 4K 60 fps gibi bir kayıt alamıyor diğer rakiplere karşı geride başlamasına neden oluyor parasının hakkını verebilen bir işlemcisi yok.

    S9 + Tercih edilesi yüksek dursa da batarya ömrü açısından vasat , birde yeni gelen One arayüzü güncellemesini yaparsanız telefonun yanında şarj aleti gezdirmeniz gerekebilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RdvnKrca

    Hocam Mi 8 öneririm. Birçok güncel teknolojiyi içinde barındırıyor ve fiyatı da diğer modellere göre uygun hatta Mi 8 Pro ve Mi Mix 3 modellerinde bakabilirsiniz.

    P20 Pro içindeki krin 970 işlemcisi yüzünden kaybediyor bu işlemci artık eskidi en basit olarak 4K 60 fps gibi bir kayıt alamıyor diğer rakiplere karşı geride başlamasına neden oluyor parasının hakkını verebilen bir işlemcisi yok.

    S9 + Tercih edilesi yüksek dursa da batarya ömrü açısından vasat , birde yeni gelen One arayüzü güncellemesini yaparsanız telefonun yanında şarj aleti gezdirmeniz gerekebilir.
    Peki bu dediğiniz modelleri temin edebileceğim, görebileceğim yerler neresi? Nereden uyguna alınır?
    Migrosta mi8 3000 tl, mesela bu alınır mı ithalat garantisi sıkıntı olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İnternet üzerinden , Hepsiburada , N11 , GittiGidiyor , Trendyol , MIUI Türkiye Market ve Migros gibi sitelerden temin edebilirsiniz ufak bir fiyat araştırması yaparak Epey.comda fiyatları ve siteleri göstererek yaptığı bir sıralama var fakat güncel olmuyor her zaman.

    Mi 8 için konuşmak gerekirse 6/128 GB konfigürasyonlu model en uygun Migros marketlerde satılıyor.

    İncelemek için Teknosa genelde Xiaomi ürünlerini satıyor bu teknoloji mağazalarında inceleme yapabilirsiniz. İthalatçı garantisine gelirsek şahsi olarak bir telefon modelinin garantisini Apple veya Huawei vermiyorsa garantili olarak tercih etmem sadece bu iki firma müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı var. Fakat Mi 8 modelini KVK garantili olarak tercih ederseniz bir miktar daha kafanız rahat olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • meizu m5 note ve redmi 6 arasında kaldım , yakın zamanda alıcam ,hangisi daha iyi olur ? https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/67192-117770/meizu-m5-note_xiaomi-redmi-6/

    meizu m5 note = 900 TL ,, redmi 6 = 1030 TL ( hepsiburada.com fiyatları)

    1000 TL civarı başka öneri de alabilirim .
  • frier90 kullanıcısına yanıt
    Hocam iki modeli de önermem. Forumda eğer garantiden feragat ederseniz Redmi Note 5 satılıyor saydığınız modellerden çok daha iyidir. Ama iyi kötü bir garantisi olsun derseniz bütçe arttırmanız gerekebilir.

    Motorola Moto G5S Plus

    Xiaomi Redmi S2

    Xiaomi Mi A2 Lite

    Modellerini bütçe arttırımı yaparak alabilirsiniz saydığınız telefonlardan çok daha üstün modellerdir daha uzun süreli kullanırsınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.