Şimdi Ara

Telefon ile takaslık Profosyonel Mikrofon Preampli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Telefon ile takaslık Profosyonel Mikrofon Preampli


    Cihaz Event EMP-1 model profosyonel bi mikrofon preamplisi dir.. Condencer ve dynamic tipte olan her mic ile kullanılabilir. Marka sektörde çok uzun zamandır yeralan ciddi cihazları ile tanınan ve sadece profosyonel studio cihazları üretmekte olan bir markadır.

    Evde mikrofon ile enstruman yada vokal kaydı yapan müzisyenlerin iyi netice almaları için preampli konusuna özen göstermeleri gerekmektedir. Bazı harici ses kartlarının üzerlerinde bulunan preamp lardan profosyonel bir netice beklenmemelidir. Yaptığı kayıtlarda kaliteyi arayan müzisyenler için bu tür cihazların ayrıca alınmaları gerekmekte.

    Linkte yeralan inceleme, profosyonel müzisyenlerin tanıdığı ve incelemelerini referans aldığı soundonsound dergisi tarafından yapılmıştır. Cihazın çıkış fiyatının 265 sterlin olduğu incelemede yazmakta.. Türk lirası ile 580 ytl.

    http://www.soundonsound.com/sos/jun98/articles/event.html

    Balanced XLR input ve Balanced XLR output yanısıra bir adette Trs output mevcut.

    Takaslık fiyatı 250 ytl dir. Dh li müzisyenlerden birine rastalamayı umarak temiz kullanılmış Nokia, S.E, Samsung marka telefonlardan biri ile takasa açıyorum.. Teklifleri değerlendireceğim, aklımda bir model yok şu an..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.