Şimdi Ara

Telefon için usb-c bellek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Kullandığım Huawei Mate 20 lite telefon için bir usb-c bellek almak istiyorum. Bilmeyenler için telefonun type-c girişi var. Bilgisayarım var ama bazen ulaşamıyorum ve bazı dosyaları acil açmam gerekiyor. Bu sebeple bir usb-c bellek mantıklı olur diye düşündüm.

    İlk olarak sorum bildiğim kadarıyla usb-c belleği telefona taktığım takdirde görüyor olması gerektiği, öyle biliyorum. Görmüyorsa lütfen belirtin

    İkinci olarak önerebileceğiniz bir bellek var mı? Samsung duo modeline baktım. Bende samsung bar plus var ve memnunum. Fakat 3-4 ay önce 140 liraya 128 gb bar plus aldığım zaman duo modelinin ücreti 20-25 tl kadar fazlaydı. Şuan duo modelinin 32 gb modeli için 100 küsür hatta 150 tl isteyen yerler var. Duo modeli de bar plus gibi sağlam ve güçlüyse 64-128 gb bir bellek de ondan almak istiyorum. Eğer başka bir model öneriniz varsa (aktarım hızı yüksek modeller, usb3.0-3.1 olmalı) tavsiyelere açığım.

    Yardımlarınız için teşekkürler.







  • Harici bellekleri USB ile TV ve telefona bağlayarak kullanmayı önermiyorum. TV ve telefona bagladiktan sonra kaybolan verileri kurtarmak için gelen diskler oldu . Dikkate almanızı öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.