Şimdi Ara

Telefon için tavsiye-yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar haziran gibi yurtdışına çıkacak bir arkadaş dolayısıyla yeni bir telefon alacağım. Forumda 2 haftadır sayısız yazı tavsiye okudum ama hala net olarak emin olamıyorum. Şuan samsung s4 kullanıyorum ve basit oyunlar dışında oyun oynamayan internete girmekten başka çok birşey yapmayan biri olarak bile telefon bana illalah ettirdi. Telefonu aldığımda 1800 lira para verdim ve iphone alan arkadaşlarım hala sorun olmadan telefonlarını kullanıyorlar. Bu sebeple androide mesafeliyim çünkü nekadar iyi birşey alsamda 2 sene sonra güncelemeler kesilecek telefon yeniden kasmaya başlayacak. Bu sebeple iphone 5se düşünüyorum ekran boyutunun küçük olmasıda benim için daha iyi compact telefonlar daha çok hoşuma gidiyor o yüzden note serisi gibi telefonlar kesinlikle listemde değil. Stabil olsun kasmasın ve güncellemeleri alabileyim diye nexusları da inceledim fakat okuduğum yazılarda kullanıcılar oradada baya şikayetlerden bahsediyor ve almanyadan alacağım için necus alsam türkiyede garanti durumu ne olacak onuda bilmiyorum ama daha önce hiç ios kullanmadığım için iphonedan da çekiniyorum. Eğer yardımcı olabilirseniz tabsiyelerde bulunabilirseniz önerilere belirtiğim kriterler de çok sevinirim. Fiyat limitim de bu arada max 1900 lira.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 27 Nisan 2016; 20:15:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • sanssızlıgınız androıde samsungla baslamak olmus,arayuz sısmesı ve kasması malum,ben o butcede uzun sure gunellemede alması ıle z5compact oncelıgınız olsun,parmak ızı okuyucu suya dayanıklılık batarya suresı ve en onemlısı akıcı stabıl bır arayuz.
  • Teşekkür ederim ama farklı tavsiyeleri olanlar varsa yardımcı olabilirse sevinirim arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 29 Nisan 2016; 0:44:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple iPhone 5s 16 GB işinizi görür hocam
  • Iphone 5s
    Samsung alpha da olabilir..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android düşünüyorsanız 1900 Tl limitle yurtdışından htc 10 alabilirsiniz yaklaşık 2000 lira ile satışa sunulacak veya sunuldu bilmiyorum. Android de htc iyidir. Samsungun arayüzü berbat. (note 2 ve desire 500 kullanmış biri olarak söylüyorum. Note3,S4,S5 ile M7,M8 de kıyaslamaya tabidir. Diğer androidler lg,sony kullanmadığmdan kıyaslamak için fikir sahibi değilim.)
    İphone 5s 1-2 yıl sonra güncelleme alsa bile kasmaya başlar. İosta ise bence İphone SE kesinlikle tercih edilebilir bir cihaz. Her açıdan F/P ürünü. 6s den farkı ekran ebatı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbyram -- 29 Nisan 2016; 14:04:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fbyram

    Android düşünüyorsanız 1900 Tl limitle yurtdışından htc 10 alabilirsiniz yaklaşık 2000 lira ile satışa sunulacak veya sunuldu bilmiyorum. Android de htc iyidir. Samsungun arayüzü berbat. (note 2 ve desire 500 kullanmış biri olarak söylüyorum. Note3,S4,S5 ile M7,M8 de kıyaslamaya tabidir. Diğer androidler lg,sony kullanmadığmdan kıyaslamak için fikir sahibi değilim.)
    İphone 5s 1-2 yıl sonra güncelleme alsa bile kasmaya başlar. İosta ise bence İphone SE kesinlikle tercih edilebilir bir cihaz. Her açıdan F/P ürünü. 6s den farkı ekran ebatı.


    Hocam peki SE için sizce 64 gb gereksizmi olur almanyadan alacağım telefonu ve 64gb la 16gb arasında 300 lira gibi bir fark olacak 16 gb yeterli olurmu yoksa 64gb mı almalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durumunuz müsaitse 64 gblık alsanız daha iyi olur.
  • İphone 5s olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 29 Nisan 2016; 19:34:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.