Şimdi Ara

Telefon Direğinden Fiber (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benim demek istedigim fiber direk binaya kadar fiber buda turk telekomda yeni yapilan fiber agi tip 7 dolabi ile saglaniyor tip 7 dolabini bilirsiniz turkcell ve turknet firmalar ise sadece yatirimlari binaya kadar kapiyor ama burda benden daha iyi bilgilere sahip arkadaslarim varsa gelip aciklarsa daha iyi olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 27 Şubat 2022; 10:35:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Kahramanmaraş' ta şu anda planlamamız bulunmuyor ama ilçe ve mahalle bilginizi paylaşabilirseniz talebinizi proje ekibimize iletirim.
    D-Smart tan farklı bir iss ye geçiş yapma sürecindeyim fakat türkneti seçmeyişimin en büyük sebebi akşam saat 8 den sonra hiçbir şekilde ulaşılmaz olması müşteri hizmetleri yok neden akşam saat 8 den sonra müşteri hizmeti yok ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emre_3579 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetiniz üzerinden destek kaydı oluşturduğunuz zaman nöbetçi net uzmanlarımız dönüş sağlıyorlar.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    anladım yani turktelekoma binamıza hat çekmeleri için başvuru yapmamız gerekiyor. iyi de onlar altyapıyı çekip sizin fiberinizi kullanmam mümkün olacak mı? hattı çekerken turktelekom fiber abonesi olmam istenirse ne olacak?


    dediğim gibi toplu konutların arasında kalan binalar için özel başvuru yapmak gerekiyormuş. bu ekstra bir iş yani.

  • ben başvurusuz çektirdim sizde ekipleri yakalarsanız çektirebilirsiniz, ben bu kabloları çeken ekiplerin şeflerinden rica ettim binayı gösterdim acaba burayada çekebilir misiniz dedim,şefte müdürlüğe sorayım kabul ederlerse çekeriz dediler,ben hiç başvuru yapmadan fotoğrafını çekti binanın daire sayısını söyledim,şefte zaten maliyet olmayacağı için çekeriz büyük ihtimal dedi direk vardı bunun gibi benim evin önünde ordan çektiler sadece kablo ve kutu maliyeti oldu ne kazı ne başka bir şey

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, hizmetiniz üzerinden destek kaydı oluşturduğunuz zaman nöbetçi net uzmanlarımız dönüş sağlıyorlar.
    Neden destek kaydı oluşturup nöbetçi temsilcinin bize ulaşmasını bekleyelimki aradıgımızda neden anlık hizmet alamıyoruz onu anlamıyorum hizmet kalitesi anlık iletişimi gerektirir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • takami59 kullanıcısına yanıt
    Yerleşik operatörün fiber altyapısı üzerinden 100 Mbps' te kadar fiber hizmeti verebiliyoruz. Bunun için adresinize altyapının gelmesi gerekiyor. Eğer mevcutta da TurkNet aboneliğiniz varsa dönüşüm işlemi yapılabiliyor. Mevcutta bir çok abonemizin bu şekilde dönüşüm işlemini yaptık.
  • emre_3579 E kullanıcısına yanıt
    Dijital müşteri deneyimi ile sizlere hizmet veriyoruz ve oluşturulan kayda göre ilgili birimlerimiz net uzmanlarımız dönüş sağlıyor.
  • Buna kimsenin bir itirazı yok zaten. ama altyapının böyle bir tekel elinde olması iyi birşey değil benim anlatmaya çalıştığım bu. sene 2022 hala 100 üstü tarifeler çıkmadı tt tarafında.. Çıksa bile 150-200 try bandında olacak ki bu da alınabilir olmayacak. işte bu tekeli kötüye kullanmak oluyor. Diğer tarafta sol 1 gbit'e kadar bağlantı sunmaya başladı niye? kendi altyapısı döşüyor diye. Türknet 100 liraya simetrik vermeye başladı herkes gıpta ediyor helal olsun. Altyapısı olmayan al-sat yapan yüzlerce firma şimdi 100 üstü paket çıkarabilmek türk telekomun KEYFİYETİNİ bekliyor.

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    iyi hoşta örnek veriyorum bana 1 senelik taahhütlü internet paketi verirlerse? ben 1 sene turk telekom mu kullanmak zorundayım? bu biraz da sizin müşteri kaybetmenize neden olmayacak mı? turk telekom ile muhattap olmaktansa biz size başvuruda bulunsak,siz turk telekom ile muhattap olsanız olay daha hızlı çözülmez mi?


    aslında şunu da merak ediyorum. ben turk telekoma ne diye başvuru yapacağım? " bizim sokakta direklerden fiber kablo geçiyor, toplu konutlara hat çekildi fakat ben kendi 2 katlı apartmanımda yaşıyorum, bana da hat çekin " mi diyeceğim onu da bilmiyorum. ben bu istekte bulunduğumda onlar bana "turk telekom fiber internetini kullanacaksanız hattı çekebiliriz" demeyecekler mi?

  • takami59 kullanıcısına yanıt
    Kendi fiber altyapımız olsa talepleri proje ekibimiz ile paylaşıyoruz ama yerleşik operatörün fiber çalışmasına bir müdahalede bulamıyoruz.Talep üzerine işlem yapıyorlar mı bilgim yok ama adresinizin planları içerisinde olup olmadığını sorabilirsiniz.
  • Benim anlamadığım şey bu kabloların içinde cam yok mu? E cam varsa telefon kablosu gibi nasıl çekebiliyorlar? Hafif bir sarsıntıda içindeki camlar kırılmaz mı? Bir de elektrik direklerinin manyetik alanından etkilenmezler mi?


    Yeni taşınacağım yerde altyapı yok. Sadece telefon direkleri var. Ben de bunun gibi bir çözüm bulabilir miyim? Kablonun maliyeti neyse versek çekerler mi acaba?


    Hocam bu kabloyu çektikten sonra binanın içine kutu da koydular mı yoksa hazırda var mıydı? Galiba bu kabloyu telefon kutusuna çekiyorlar. @takami59

  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt

    arkadaşım işten döndüğünde sokakta görmüş. orada konuştuğu kişi yeni yapılan binalar için olduğunu söylemiş. siyah bir kutu koyacaklarmış. büyük ihtimal onu da direğe koyacaklarmış. arkadaşım da kendi evi için özellikle başvuru yapması gerekiyormuş çünkü ekstra maliyet çıkartıyorlarmış. ona sadece gidip başvuru yapmanız gerek demişler.


    uzun lafın kısası daha net bir şey yok. biz de bilmiyoruz. kutuyu nereye koyarlar, başvuru süreci nasıl olur,ne diye başvuru yapılacak, ne kadar sürede yaparlar hiç belli değil. direkten çekildiğini görünce ben de çok şaşırdım ama başka türlü geleceği yok. zamanla problem yaşanıp yaşanmayacağı belli olur.


    yani biz telekomu arayıp " evimin önündeki direklere fiber kablo çektiler ama benim binamda yok, biz tek aileyiz, bize de çekin " mi denecek bilmiyorum. çünkü toplu konutlar için çekiliyor şu an için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 28 Şubat 2022; 15:44:52 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.