Şimdi Ara

TELEFON ALIRKEN UZAK DURULMASI GEREKEN FİRMA YİNE N11.com MOBİLCELL/MOBİLECELL/CEPFİXX (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
3
Favori
7.719
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • n11 den 150-200 tl den fazla ürün almam

    geçen 100 liralık bir ürün almıştım onda bile mağdur oldum
  • N11 kesinlikle müşteriyi mağdur ediyor.OnNumara- birnumara isimli mağazadan telefon aldım ücretsiz kargo yazmasına rağmen 24 tl kargo ücreti ödedim. n11 sorun değil siz ödeyin kargo ücretini makbuzunu bize gönderin, biz para transferini erteliyoruz, sizin kargo tutarınız kesilerek mağazaya ödeme yapılacak, kargo ücretinin iadesi tarafımızdan size yapılacak diye belirttiler. 8 gündür hergün aradım canlı destekten yazdım. En sonunda, ödemeden önce bize haber verseydiniz çözerdik problemi şuan için yapacak bir şey yok dediler. Ve bugün mağazaya ödemenin tamamını aktararak alışverişi tamamlamışlar. N11- birnumara-on numara



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvador dali -- 11 Ocak 2017; 22:2:34 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: salvador dali

    N11 kesinlikle müşteriyi mağdur ediyor.OnNumara- birnumara isimli mağazadan telefon aldım ücretsiz kargo yazmasına rağmen 24 tl kargo ücreti ödedim. n11 sorun değil siz ödeyin kargo ücretini makbuzunu bize gönderin, biz para transferini erteliyoruz, sizin kargo tutarınız kesilerek mağazaya ödeme yapılacak, kargo ücretinin iadesi tarafımızdan size yapılacak diye belirttiler. 8 gündür hergün aradım canlı destekten yazdım. En sonunda, ödemeden önce bize haber verseydiniz çözerdik problemi şuan için yapacak bir şey yok dediler. Ve bugün mağazaya ödemenin tamamını aktararak alışverişi tamamlamışlar. N11- birnumara-on numara

    İşte böyle bir site bu N11.
    Birkaç yıl önce de bir satıcıdan işlemci almıştım. Faturası gelmedi. Fakat satıcıya inandılar. Beni mağdur ettiler.
    Burada yardım edeceklerini söyleyerek göz boyuyorlar sadece.




  • N11 ile şöyle alakası var. N11 sıkışınca Mobilcell artık satıcımiz değil dedi. Ne malum? Belki rumuz değiştirdi ve satışa devam ediyor. Veya baska vergi nosuyla yeniden n11 de dukkan acti. Ben bilemem. N11 bu adama mayistan araliga kadar satis yaptirdi. Son anda niyeyse isler degisti?

    X yerden almakla n11den ürün almak farkli olsun diye bekliyoruz.Bu yuzden n11 den aliyoruz.
    Bir dukkani tekrar gittiginizde yerinde bulamamak nasil bir ticaret anlayışıdır? N11 hesabimi kapattiracam.

    Icraya verince adreste yoktur diye sonuc donecek ve odeme yapmayacak. Ozetle Tabela şirket Batmanda.(vergi muafiyeti icin) Tahtakalede ise bi masa bi kasa buro var. N11in karsimiza cikardigi satici budur.
  • laserss kullanıcısına yanıt
    Siz N11'e ilk başvurduğunuzda bu Mağaza kapanmamıştı sanırım, değil mi?
  • 1,5 yıl önce hepsiburada.com dan farklı bir satıcıdan telefon aldım. Telefon asus türkiye garantili. Telefon arızalandı yetkili servise bıraktım 1 ay kadar bekledikten sonra değişim iade kararı çıktı. 20 işgünü yaklaşık 4-5 gün aşıldıktan sonra bu karar verilmişti. Her neyse değişim/iade kağıdını size yollayacaz siz satın aldığınız yerden paranızı yada yeni telefonu alın dediler. Dedim asus bey aldığım yer kapanmış paramı oradan alamam siz direk bana paramı gönderin. Yok bizde böyle bir prosedür yok. Neyse 1 hafta sonra kadar değişim/iade kağıdı kargoyla geldi. Asusu tekrar aradım durum böyle böyle aldığım yer tükkanı kapatmış ben paramı istiyorum diyorum yok şöyle yok böyle paramı vermiyorlar. Yaklaşık 1 hafta kadar sonra da tamam hadi size telefonun yenisini verelim diye onlar aradı. Kabul etmedim paramı istiyorum dedim yok beyfendi mümkün değil biz direk size iade ücretini gönderemeyiz dediler. Öylemi öyle.
    Gitiim tüketici hakem heyetine evrakları toplayıp verdim para iadesi için.10 gün falan oldu evrakları thh vereli henüz bir şey çıkmadı tabiki.
    Bu arada thh gittiğim gün bilkom ile iletişime geçtim. Durumu anlattım özür dileriz dediler ücret iadesi yapabileceklerini söylediler. pazartesi günü aradılar iban istediler verdim iade kağının orjinalini istediler yolladım. Tabi yollamadan önce fotokopisini aldım ve kargo gönderi kağıdınada içinde iade/değişim kağıdı olduğunu yazdım. Bugün aradım dedim bizi para noldu biz bankaya talimatı verdik dediler bugün yarın yatar dediler. Telefonu kapattım birkaç dakika sonra onlar aradı ibanımı söylediler baktım son hanesini yanlış yazmışlar sözde o yüzden para iadesi gerçekleşmemiş. Önümüzdeki hafta içi paranız hesabınıza mutlaka geçer dediler ama ben bunların hiçbirisine inanmadığım için zaten thh başvurmuştum. Şuan beklemedeyim. Telefonsuz kaldığım toplam süre 2 ayı geçti bu arada.

    Türkiyede firmaların hepsi aynı al birini vur ötekine.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 11 Ocak 2017; 22:29:5 >




  • Yok öyle satıcimiz degil deyip kacmak

    komisyondan paralari cebe atip kac hemen yok yaw
  • guven35 G kullanıcısına yanıt
    Evet hep acikti. Tam da bugun kapandi.(bilemem nik degistirip devam ediyor da olabilir ?!?!)
  • Arkadaşlar n11 den gold teknoloji diye bi yerden LG G4 almıştım. Telefon geldi Gençpa garantili yazıyodu faturada falan gençpa yazıyodu. 2 ay önce bootloop oldu. Ritzy teknik servis garantiliymiş. Verdim ritzy e. Yasal süre olan 20 iş günü doldu ve hala parça bekleniyor diyor. Aradım para iadesi istiyorum diye. Telefonunuz keleş elektroniğe ait, bizde keleş elektronik ile anlaşmamızı feshettik dediler. Paranızı keleş elektronikten alın dediler. İnternette kaç tane keleş elektronik numarası bulduysam aradım açan olmadı. Herkes haklarında dolandırıcı falan yazmış. Tüketici Hakem Heyetine verdim ne olacak şimdi?
  • yigit_ozen kullanıcısına yanıt
    Merhaba yigit_ozen,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com Donanım Haber Ekibi
  • Aynı firmadan bende g4 aldım evet şu an hakem heyeti süreci devam ediyor karar çıksın bende icraya vericem, siz neden icraya versemde bi sonuç alamam düşüncesine kapıldınız bilmiyorum ama ben bu konuda paranızı alabileceğinizi düşünüyorum. N11 de mağaza adını değiştirip satışa devam edebilirler. Şirketi batıralım da ödemelerden kurtulalım düşüncesi benimde aklında var firma bunu yapar mı bilmiyorum ama ticaret bakanlığından ithalatçı belgesini alması zor diye buna kalkışmazlar dİye umuyorum. Fakat bu yönde hakem heyeti kararının da çok fazla olduğunu tahmin ediyorum.
    İnşallah siz de bende ücreti geri alırız. Gelişmeleri buradan yazarsanız takip edeceğim..
  • delta servis yenisini veremiyor mı*
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n11

    Merhaba yigit_ozen,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com Donanım Haber Ekibi

    Merhaba, PM'den tüm olayı detaylı şekilde anlattım, umarım yardımcı olursunuz. Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali222


    quote:

    Orijinalden alıntı: airarmada

    ben bu işin n11'le ne alakası var anlamadım. Dışardan x biyerden telefon aldınız, telefon 6 ay sonra bozuldu ,serviste yapamadı, o sırada x yer kapandı. E ne farkı var şimdi ?

    tamamen şans işi boşa n11 'e çamur atmayın. Ticaret bu adamlar ortadan kaybolabilir bu da bir risk. Bu tür riskleri göze almıyorsanız distribütör garantili alın.
    Bende delta garantili tel aldım , garantisi yok gibi düşündüm.


    Delta ozel servislerin icinde en iyisi yine. Yani distributor garantisisiz tel alinityrsa delta garantili olmali hic olmassa

    Gelinen durum şu Delta telefonumun bozuk halini bile geri vermiyor.
    @Mr.Mezarci




  • quote:

    Orijinalden alıntı: laserss

    10 gün önce n11.com'da satış yapan iletişim kuran firma bugün yok oldu. İzine rastlanmıyor. Kimse ulaşamıyor. Böyle birşey olabilir mi. Acilen platform oluşturup HİZMET VEREN'e(N11.com) alışverişlerden sorumluluk yükleyen kanun çıkartmak gerekiyor. Bunlar önlerine geleni satıcı yaparak sisteme dahil ediyorlar. Sonra batak/kaçak/göçek adamlarla biz uğraşıyoruz.Bu siteler çok ciddi cirolar yapıyorlar. Bunun sorumluluğunu almaları lazım.

    Milyar Dolarlık Ciro 30.000 Mağaza !!!
    Ne güzel !!!
    http://kurumsal.n11.com/basin-bultenleri/milyar-dolara-giden-yolda-bayrak-degisimi-n11-com-un-yeni-ceo-su-won-yong-jo

    sorumlu tutuldugu anda ne n11 kalir ne de gittigidiyor. hepsiburada da avm tarafini kapatir.




  • Çok teşekkürler paylaşım için.. Ben de N11'den telefon bakıyordum..Bu yazıdan sonra hayatta almam, riske atamam...
  • Bu arda Delta nin isin icinden siyrilmasi sacma degil mi ? garanti veren yer ithalatci firmanin is ortagi veya dogrudan kendisidir , haliyle saticiya ulasamiyorsa ithalatcidan cozulmesi gerekli mevzunun. garanti boyle durumlarda dogrudan yeni urunu getirtip musteriye verir. adam gibi servisler boyle calisirdilar. delta konusunda ciddi bir kotu un var zaten. uzak durulmasi gereken ithalatcilar arasinda kendileri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: laserss

    N11 ile şöyle alakası var. N11 sıkışınca Mobilcell artık satıcımiz değil dedi. Ne malum? Belki rumuz değiştirdi ve satışa devam ediyor. Veya baska vergi nosuyla yeniden n11 de dukkan acti. Ben bilemem. N11 bu adama mayistan araliga kadar satis yaptirdi. Son anda niyeyse isler degisti?

    X yerden almakla n11den ürün almak farkli olsun diye bekliyoruz.Bu yuzden n11 den aliyoruz.
    Bir dukkani tekrar gittiginizde yerinde bulamamak nasil bir ticaret anlayışıdır? N11 hesabimi kapattiracam.

    Icraya verince adreste yoktur diye sonuc donecek ve odeme yapmayacak. Ozetle Tabela şirket Batmanda.(vergi muafiyeti icin) Tahtakalede ise bi masa bi kasa buro var. N11in karsimiza cikardigi satici budur.

    arkadaşım n11'de satsa ne olacak. N11 ne zamandan beri şirketin kendi iç işlerine karışır oldu. Yahu saçmalama. Farzı mahal n11 den sana telefon sattım mesafeli satış sözleşmesine uydum , sende onayladın 6 ay sonra telefon patladı , bende dükkanımı n11 de kapattım ya da hala açık
    N11 ne diyecek bu adamın parasını ödemezsen senin dükkanı kapatıyorum mu diyecek ? TEKRAR YAZIYORUM SAÇMALIYOSUN

    n11'in güvencesi 14 gün içinde iade hakkının olmasıdır başkada ekstrası yoktur. Sen git dandik paralel ithalat telefon al sonrada koştur. Bu kadar güvenli yer arıyorsan gidiceksin zincir mağazayada yada operatöre alacaksın telefonunu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: laserss


    quote:

    Orijinalden alıntı: ali222


    quote:

    Orijinalden alıntı: airarmada

    ben bu işin n11'le ne alakası var anlamadım. Dışardan x biyerden telefon aldınız, telefon 6 ay sonra bozuldu ,serviste yapamadı, o sırada x yer kapandı. E ne farkı var şimdi ?

    tamamen şans işi boşa n11 'e çamur atmayın. Ticaret bu adamlar ortadan kaybolabilir bu da bir risk. Bu tür riskleri göze almıyorsanız distribütör garantili alın.
    Bende delta garantili tel aldım , garantisi yok gibi düşündüm.


    Delta ozel servislerin icinde en iyisi yine. Yani distributor garantisisiz tel alinityrsa delta garantili olmali hic olmassa

    Gelinen durum şu Delta telefonumun bozuk halini bile geri vermiyor.
    @Mr.Mezarci

    Anladim hocam haklisiniz. Durum rezalet




  • Bence bu firmalar n11 de ggidiyorda isim degistirip devam ediyorlar. İki gun once tel siparis ettim. Yorumlarda batmandan gonderildigi imei sorgulayinca model tutmadigi, fatura olmadigi vb yaziyordu. Hemen iptal ettim. Belki de ayni firma
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.