Şimdi Ara

Tekrardan Merhabalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Uzun bir süredir siteye girmiyordum. Bugün kafama esti, acaba bunlar ne yapıyor diye merak ettiğimden dolayı şu siteye bir göz atayım dedim, lakin beni bu eylemi gerçekleştirdiğime pişman ettiniz beni.
    Forumda değişen neredeyse hiçbir şey yok, hala aynı basitlikte konular; yok efendim tipim nasılmış, kız verir miymiş, yok şöyle büyük memeli kızlar vesaire. Arkadaş seviyeniz ne sizin ya? Hiç kişisel-kültürel gelişimde bulunmayı falan düşünüyor musunuz acaba? Koca koca adamların böyle boş boş işlerde bulunması mantıklı mı sizce?

    İşbu girinin bir avare tarafından atılmış olmasının bahsi geçen girinin anlamsızlığıyla ilişkilendirilmesi gerek etik gerek yasal açıdan uygun değildir.



  • Hocam sen ne dedin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

    Hocam sen ne dedin

    Kritisize ettiğim mesele şudur; gelecekte oldukça başarılı olması muhtemel onlarca genç, böyle basit meşgalelerle bir nevi kendi geleceklerini çürütüyorlar. Bu gençler sosyo-kültürel olarak kendilerini geliştirebilecek, gerek kariyer başarını daha üst düzeye taşıyabilecek eylemlerde bulunabilecek olmalarına rağmen, kendilerini tatmin etmeyen ve kişisel gelişimlerini engelleyecek eylemlerde bulunuyorlar. Ben de duyarlı bir insan olarak bu duruma tepki gösteriyorum sadece.
  • Öylesine yazmıştım ama en son dediğinizde haklısınız. Öncekini zaten anlamamıştım.
  • Okullar açılsın gideriz ne bu tafra anlamıyorum



































    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.