Şimdi Ara

Tekrar düzeni nasıl olmalı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2022 Kpss ye başlayacağım ama 2020 ye çalışırken sadece konu çalıştım son haftalar da full deneme çözdüm. Tekrar etmediğim için oturtamadım bir türlü. Çalışma + tekrar düzeni nasıl olmalı?


    Mesela 1 ay konu çalışayım sonra deneme çözüp eksik konuları tekrar etsem olur mu? Son 2 ay da full soru çözsem. Mantıklı mı sizce?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bence tekrar düzeni her akşam mutlaka yarım saat özellikle tarihi tekrar etmek olmalı. Ezber oldugu ve cok konu oldugu için bir süre sonra unutuluyor.

    Süreyi 105 dk olarak hesaplayıp denemelerde ona göre zaman ayarlamak gerek.

    TR: 35

    Mat:40

    gk:20 dk gibi.

    son 2 ay her gün deneme cozmek bana mantıklı geliyor.

  • Konu anlatım detaylı olarak bir kere çalışılır. Ondan sonra yapmanız gereken önce bol bol soru çözmek daha sonra ise denemelere başlamak. Yanlış yaptığınız konulara tekrar yüzeysel olarak bakabilirsiniz. Pegemin kitaplarını çok faydalı buluyorum, yararlaanbilirsiniz.

  • Konuyu bitirip soru çözmeden pekismiyor bence o yüzden konuyu bitirince soru bankasından soruyu da çözüyorum ben. Daha sonra diğer konuya geçiyorum.Gerçi daha çok yeni başladım ama olsun. Akşam yatmadan ya da sabah kalkınca önce ufak bir tekrar yapmayi faydalı buluyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.