Şimdi Ara

Tekrar dönmeye değer mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dönülür gibi , yeni mapler , artifact sistemi(tam kavrayamadım :D) , dh güzel olmuş.
  • Drenor u pre order yaptım akti ettim, oyuna dahi girmedim.

    Aşırı gelesim var takip.
  • bende düşünüyorum tekrar başlamayı hergün mmochampion wowhead
    en ucuza nereden temin edebiliriz acaba bilen varmı
  • Kendi edindigim tecrubeleri aktaracak olursak;

    PvP yapma niyetinde iseniz eger karsilasacaginiz tek zorluk honor talent kasma. Honor isini aradan cikardiginiz vakit onunuzde PvP yapmaya zorlayacak bir sey kalmiyor. Haftalik cap olmadigi icin ve gear cok onemsiz oldugu icin yapacaginiz tek sey rating kasmak. Elite gear ise 2.2k'dan sonra edinildigi icinde grind sizleri beklemekte.

    PvE yapacam ben diyorsaniz da onunuzde cok fazla sey var. Class Hall gelistirmesi, silah gelistirmesi, Suramar'da ki gorev zincirleri ve item level derken bir cok sey sizleri beklemekte. Raidler ve Mitik + dg'ler de geldigi icin bunlari da haftalik olarak duzenli yapmalisiniz.

    Yok ben casual takilacagim diyorsaniz da kusura bakmayin. Su an itibari ile oyun casual'a hitap etmemekte. PvP isteyenler arena/ rated bg farm, PvE isteyenler ise raid/dg farm yapmakta.

    Uzun lafin kisasi oyuna su an donus yaparsaniz eger, kendinizi buyuk bir hengamenin icinde bulacaksiniz. Belli bir seye kadar gunluk world q yapmak zorundasiniz. O hengame gectikten sonra ise sadece haftalik olarak yapmaniz gereken seyler kalmakta.

    Tavsiyem: Vaktiniz var ise donus yapin. Olaylara daha cabuk alisirsiniz. Yok ben gunde 1-2 saat anca ayirabiliyorum derseniz hic bulasmayin. 7.1'i bekleyin.
  • Ahmopasa kullanıcısına yanıt
    Ben de girmiyorum artık durum aynen böyle. Baydı gayri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tek benmi kafayı yedim bilmiyorum ama oyun iyice bağımlılık yaptı. Hafta sonları, akşamları full wow oynuyorum. Bu paket çok iyi olmuş yaa.. keşke biraz kötü olaydı da sıkılıp çıksaydm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pvp de ne değişebilir ki :D pvpciyim pve world quest sevmiyorum diyen wow oyuncusu ilk defa görüyorum neyin kafası niye wow oynuyosun git pvp oyunu oyna :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WhoIsYourSummoner W kullanıcısına yanıt
    Sen wow diye baska bir oyun yada live server diye pvp server'da mi oynattilar seni ?

    Hayir yani pvp yapan adam neden pve world quest yapma ihtiyaci hissetsin ki ? Ne tur bir katkisi olacaktir pve world q'larin pvp yapan adamlara ?

    Rica etsem aciklar misiniz ?
  • Bi ara burda pvpcileri wow oyuncusu saymayan dingilin biri vardı elemanı ona benzettim belki de bizzat kendisidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alt rogue kasiyorum. Azsunadaki questleri bitirdim stormheim a gectim sadece bg yaparak 106lvl oldum arada quest yapan ally leri kesiyorum. Yani PVP akarr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_KHA -- 3 Ekim 2016; 22:18:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben artık WoW'u çok büyütmüyorum gözümde. Aldım Legion'ı, istersem 1 ay oynayıp bırakırım dedim.
    Normal bir oyun 10-15 saat civarı sürerken WoW'da sırf leveling bile çok daha fazla sürüyor. Quest yapar senaryo odaklı oynarsın, sonra bir de demon hunter açıp o tadı alırsın olmadı bırakırsın. Her türlü parasını çıkarıyor zaten.
  • Bağımlılık yaptı bırakamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahmopasa

    Yok ben casual takilacagim diyorsaniz da kusura bakmayin. Su an itibari ile oyun casual'a hitap etmemekte.

    Yok artık hocam OYun casual e hitap etmiyormu ? World questler HC dungeon dan fazla ilvl li item veriyor. ODa yetmedi Titanforged denk gelirse mythic DG seviyesinde item veriyor. Sen oyun şu haliyle casual e hitap etmiyormu diyorsun ? 5 tane hc yaptım . world Q yaptım 830 olup mythic farmladım. Bunları akşam işten eve gelince yapıyorum. ki herkes öyle yapıyor.
  • kvo35 kullanıcısına yanıt
    5 tane hc yaptim diyorsun. Onu gectim senin ilv'i 830'a cikartman icin hatiri sayilir wq yapman gerek. Hadi onu da gectim mitik farm yaptim diyorsun.

    Casual'den ne anladigini ogrenebilir miyim ?
  • item kasmak wod a gore asiri kolay. kesinlikle casual kesime de hitap ediyor bu paket

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmo 810ilvl ile Hc lere başlıyorsun. 830 olucam diye World Q beklersen 2 hafta sürer o iş :) HC den kaç ilvl düşüyor? titanforged atıyormu atmıyormu? Tabi her HC de titanforged atacak diye bir şey yok ama sonuçta 1-2 tane aldıgın Titanforged ilvl yükseltmende yardımcı oluyor. Unutmadan söyleyim world Q ları yaptın bir daha item veren world Q gelmez diye birşey yok. gün içinde tekrardan item veren questler geliyor.

    Son olarak Normal RAid seviyesi . bildigin MOP başı LFR seviyesinde(mythic gelmeden önceki raid sistemi). WOD normal bile PUG ları aglatırken Blizz bu sefer dengeyi güzel tutturmuş ve Casual adamları gene güzel düşünmüş. Normal raid seviyeside heleki guildin varsa hiç sekmeden bitecek seviyede.

    kısaca oyun gayet casual. Ha bunları zaten yapamıyorsan ve oyun casual kitleye hitap etmiyor diyorsan daha ne yapsın adamlar ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 6 Ekim 2016; 19:24:47 >
  • kvo35 kullanıcısına yanıt
    Oyun casual'a hitap ediyor diyorsunuz ama en temel yada herkesin rahatca ulasabildigi Patchfinder achivmenti normal mode ve ust mod'larda yapilabiliniyor sadece. Madem casual'e hitap ediyorsa insanlar neden normal mod raid kesmek zorunda ? Normal mod pug olayina da girmiyorum.

    Benim icin casual oyuna hitap etmek demek az bir zaman harcayarak ortalama bir gear'a sahip olmak, ortalama bir seyler basarmak demek. Hic bir adam gunde 1-2 saat takilarak ne ortalama gear'a sahip olur nede elle tutulur honor talente. Su anda mitik dg yapmadan ne raid'e girebilirsin nede wq'lari rahatlikla yapabilirsin.

    Uzun lafin kisasi bu oyunda, su anda, ne kadar cok zaman ayirirsaniz o kadar cok ilerleme kaydedersiniz seysi var.
  • Biraktiysan hic donme.2 tusla oyun oynar hale geldik ne denge var ne pvp var.

    Benim gibi Wow awakening baslayabilirsin.Vanilla , istedigin skilleri secme ozgurlugu, class yok ! , oldugunde itemlerinin bir kismi yere chest olarak dusuyor isteyen o itemleri alabiliyor yerden gibi gibi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmopasa kullanıcısına yanıt
    pve oynamayacaksan wowda ne işin var. nokta. neyini anlayamadın? adam gelmiş 100 e boostlamış karakterini sorsan horde kötüler ally iyiler diyecek, ünlü npcleri bilmeyecek kadar bilgisiz gelmiş pvp oynayıp pve nin sıkıcılıgından bahsediyor. az da degil bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WhoIsYourSummoner W kullanıcısına yanıt
    Zigot terk misin sen kardesim ?

    Ne demek PvE oynamayacaksan wow'da isin ne ???

    Sen ne curret ile bu cumleyi kurma cesaretine sahipsin ?

    Edit: Direkt cikisim icin kusura bakma kardes. Dostlugumuza gelsin buyrun :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmopasa -- 19 Ekim 2016; 22:44:44 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.