Şimdi Ara

teknosadan aldığım xbox controllerın seri numarası tanınmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • geçen ay teknosadan aldığım xbox controllerin lb ve rb tuşları arızalı çıktı değiştirmek istediğimi söylediğimde teknik servise göndermeleri gerekriğini söylediler 20 gün servisde durdu almaya gittiğimde xbox ürünlerine bir şey yapamadıklarını microsoft üzerinden iade değişim talebinde bulunmamı söylediler bunun için ürünü kaydetmem gerekiyormuş seri numarasını girdiğimde tanınmadığını söylüyor bu yüzden arıza talebinde bulunamıyorum ne müşteri temsilcisine ulaşabiliyorum ne internet üzerinden iletişime geçebiliyorum parasını vererek faturaslı ve garantili bir şekilde aldığım ürünün değişimi bu kadar zor olmamalı.




  • emirozkan3478 E kullanıcısına yanıt
    20 günlük serviste senin orijinal kolu çakmayla mı değişmişler ne yapmışlar. En başından microsofta göndermeliydiniz neden teknosaya verdiniz anlamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 22 Kasım 2021; 15:13:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teknosa ile muhattap olmayın. Telefon ile Microsoft'u arayın.

  • Microsoft'un sistemi Xbox One gamepadindeki seri numarasını tanımıyor, sadece Xbox Series gamepadinin seri numarasını girebiliyorsunuz. Microsoft'u arayın.

  • Teknosa servis değildir ürünü satın aldığınız yerden servis hizmeti bekleyemezsiniz. 10 sene önce teknosanın yaptığı şeyi anlatayım X marka android cep telefonu almıştım bu forumdan arkadaşlarla cihazı arıza yapanlar oldu ben dahil bir kısmımız teknosaya gönderip cihaz tutarı kadar teknosadan hediye çeki kazandı bir kısmıda doğrudan servise gönderip tutarın tamamını hesabına geri aldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ihracatçı garantili sıfır aldığım konsoldaki kol rb den arızalanınca dün sisteme taradım ve aynı gün ups ile aldılar. Muhtemelen haftaya elimde olur.

    2 kod var alttakini girmen lazım hocam rakamla başlayan


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.