Şimdi Ara

Teknosa Kasko Dolandırıcılığı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Efsane Cuma haftasından Marmara Park Teknosa dan Reeder marka tablet aldim 240 tl civariydi. Ürünü alırken kasiyer illa kasko yapalım diye tutturdu. Ücretinin 44 lira civarı olduğunu belirtti. Kesinlikle almak istemedim. Garantisi var dedim 2 yıl. Kasiyer, kasko ekran kırılsa dahi yarin getir ücretsiz olarak degistirelim dedi. Kaskonun amacı budur dedi. Kaskoyu yaptirdim. (Annem babam ve yeğenim de yanımdaydı)
    Ekran bir kaç gün sonra kırıldı ve kasko şirketini aradim, sipariş numarasını söyledim. Kaskonun yapılmadığını, 300 tl altında ki ürünlerde olmadığını söyledi. Ardından Marmara Park Teknosa yi aradım, "bana verdiğiniz evraklarda kaskonun olmadığını ve bir yıl ek garanti evragi olduğunu soyledim" telefondaki arkadaş ona gerek olmadığını, sipariş numaranız ile kaskonun yapıldığını iletti . Yalan söyledi!
    Sikayetler yazilan siteye durumu yazdim. Teknosa dan döndüler. Olayi izah ettim "Kasko yerine ek garanti" yaptıklarını söyledim. Mh ilgileneceklerini söyledi. Sonra magazadan dönüş yapıldı ve olay orada patladı! Kasiyer "ben size en sonda ek garanti olduğunu soylemistim zaten" dedi! Güya kendi bilmiyormus o ana kadar, müdürü söylemiş müşteriyi doğru bilgilendir diye!
    Kesinlikle yalan. Müdürün kendisine söylediğini biz duymadik, orada 4 kişiydik ürünü alirken. Bize herhangi bir şey söylenmedi. Müdür de arkadaşa doğrusunu söylemedi. Hatta beyaz gömlekli kişi müdür ise o da zorladi kasko yapin diye.
    Kamera kayıtlarını izleyin, orada haklı olacağımızı göreceksiniz diyorum. Ses kaydi yapmiyor kameralar diyor mağaza.
    Teknosa dan aradilar tekrar arkadaşlarımız sizi dogru bilgilendirmis diyorlar!

    Arkadaşlar sormak istediğim Teknosa tarafından kandirildim. Küçük bir miktar olduğunun farkındayım fakat onlarca kişiye ayni şeyler ile kasko yalani uydurulmus olabilir.
    Kendimi nasil hakli gösterebilir, nerelere şikayet edebilirim?
    Kusura bakmayın çok uzun yazi oldu.
    İyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avianca787 -- 10 Aralık 2019; 4:22:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.