Şimdi Ara

teknosa d-smart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, öncelikle yeni led tv aldım 3d ve full hd özellikli... Şimdi tv ye o kadar para verip de sd yayın izlemek istemiyorum. En uygun da su an da d smart gibi gördüm. Pek lig maçlarını takip etmiyorum. Ama belgesel kanallarını ve sinema kanallarını çok severim. Dün teknosada su paketi gördüm siz anlayan arkadaşlara sorup danışayım dedim

    http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/aksesuarlar/893/119960007/dsmart_hd_plus_uydu__hd_plus_abonelik_paketi







  • öncelikle hayırlı olsun arkadaşım. bende led 3d kullanıyorum ve kesinlikle hd yayın izlemek lazımmış iyi anladım:)

    kendi düşüncemi belirtmek isterim:

    şu anda d-smart kulalnıyorum. 2 ay ücretsiz kampanyadan.(teknosadan samsung tv almıştım yanında vermişlerdi). süresi bitince digitürk geçicem büyük ihtimal. nedeni ise: film kanallları giditürk e göre gerçekten zayıf. güncel filmler olmuyor. film konusunda insanların üstüne basa basa digitük demelerini daha iyi anladım. hd yayın kalitesine bişey diyemem. kanal d ve star ı hd olarak izlemek gerçekten güzel. normale dönmek istemiyorsun:) belgesel olarak da biliyosun neo kanalı digitürk de. discovery de var orda. bence ibreyi digitürkten yana çevirmende fayda olur diye düşünüyorum.
  • teşekkür ederim. Öncelikle aylık ödeme yapmak istemiyorum. Uygun fiyatlı bir kere ödeyip 2 yıl kullanmak güzel geldi. Aylık öyle elektrik su gibi ödemek pek güzel gelmedi nedense Bir de istemediğimde kapattırmanın cok zor olduğunu söylediler arkadaşlar Bildiğim kadarıyla digitürk ün de 2 yıllık öyle bir paketi yok yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar... O yuzden d-smart daha mantıklı geldi. Bilemedim şimdi
  • D-smart a giripde peşin ödeyip o rezil filmleri izlemektense, Digiturke geçip aylık ödemeyi bana 1000 kere bile sorsalar tercih ederdim. Digiturk ile D-smart arasındaki farkı dsmarta üye olunca anladım, film ya da adam gibi yabancı dizi izllemek istiyor isen geç digiturke hem belgesel kanalları da çok sağlam. Show TV kanalları ve TÜrk Max var, her gün şu sinemalardan sonraki türk komedi , dram ,romantik filmleri yayınlıyorlar. D-smart ta da Smart Sinetürk var orada da her gün 1970 lerin berbat görüntü düzeyindeki kalitesiz filmleri yayınlanıyor. Yani ortadaki kalite belli,yine de sen bilirsin ama dsmart a bulaşmış ve pişman olan insanlardan birisi olarak seni uyarmak istedim dostum, sonra çok pişman olursun. Eğer inanmıyorsan bana aç digiturkun sitesini şuan yayında olan ve olacak filmlerin listesine bak. Bir de D-smartın film listesine bak , farkı göreceksin. 3D ledin varmış eğer ondan verim almak istiyorsan geç digiturke. D-smart ta bir tane bile 3D film yayınlanmadı ancak 3D maç ve olimpiyat veriyorlar ki bu maçlar ve olimpiyatlar her akşam TRT HD de zaten yayınlanıyor. Digiturkte ise Tron, Piranha vb. vb. birçok 3D film yayınlanıyor.

    Taahhütüm bitince direk Digiturke geçmeyi düşünüyorum, sen sen ol d-smarttan uzak dur, yaptıkları reklamlara sakın ama sakın inanma, D-smart göründüğü gibi değil.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.