Şimdi Ara

Teknobiyotik Ryzen 5 3600 kutusuz gönderim. Iade problemi. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
7.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Suppordle kullanıcısına yanıt
    İyi, güzel.

    Aynen böyle devam edin hönkürmeye, insan gibi medeni bi şekilde hakkınızı aramak yerine.

    Sana hayatta başarılar klavye ardında kendini ermiş sanan genç.
  • TURKISH-HANDERE T kullanıcısına yanıt
    Onu mu anladın benim yazdığımdan?
  • shruikan kullanıcısına yanıt
    Kardeşim boş yapmışsın cevabını almışsın. Daha da uzatma git şu konudan hadi

    Tray değilmiş bu arada işlemci sanırım, bu direkt art niyete girer zaten. Arkadaşların dediği gibi resmi kurumlar kesinlikle sizi haklı bulur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VulonViing kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada bakarsan dikkatli, kargoculara kusur bulduğumu anlarsın.

    Ama hata bende, göz-beyin var ve kullanabiliyorlar zannediyorum herkesi.

    Okumayı öğren. Bu aralar zoom'dan falan edebiyat dersleri veriyorlar ortaöğretime, tanıdık birinden oturum bilgilerini al katıl; faydası olur diye umuyorum.
  • kesinlikle bu sekilde demiyorum ama mesela rakip bir firma bir islemci alir, teknobiyotikten aldiginin faturasini resmini cekip gonderir.. pinleri yamultur buraya resmini atar.. atar mi atar.. yapar mi yapar...

    quote:

    Şimdi dostlar. Haberiniz olsun, teknobiyotik'ten herhangi bir şey alirken 2 kere düşünün.


    sirf bunu yazmak icin neden yapmasin? belki de islemciyi kendisi yanlis takti ve pinleri yamulttu ama kullanici hatasi sebebiyle iade alinmayacagindan korkuyor.. o yuzden ben bir konu olusturup ortaligi karistiririm teknobiyotik de korkar urunu iade alir seklinde dusunup, forumda iadenin yolunu da yapiyor olabilir..

    ha ben siz boyle yaptiniz mutlaka niyetiniz bozuktur falan demiyorum sadece ihtimaller uzerinde dusunuyorum ve sizi dogal olarak tanimiyorum siz de beni tanimiyorsunuz burasi forum ortami sonucta size neden inanayim neden guveneyim nicin sizin sozunuzle satin alma ya da almama karari vereyim?



    teknobiyotik surekli kullandigim bir site degil bugune kadar 3 tane urun aldim kendilerinden

    bir medya oynatici, bir psu ve bir adet fan kontrolcu.. ayrica bazen dise dokunur indirimler falan da oluyor.. mesela su an bilgisayarda kullandigim psu yu onlardan indirimli almistim ve cok memnun kaidim.. bu 3 urunu 6 yil icinde aldim. yani 6 yilda 3 alisverisim oldu ama ucunde de hicbir sorun yasamadim. hizli kargo, sifir urun ve sorun cikmadi.. bunun disinda baska yerlerden cok alisveris yaptim paketten bozuk cikan anakarta bile denk geldim ve iade etmek icin de cok ugrastim parami aldim fakat kullanilmis urun yamulmus pinlere falan hicbir yerde rastlamadim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 13 Eylül 2020; 22:59:45 >
  • Firmanın sitesinde işlemcinin tray olduğu yazmıyor, buna rağmen tray işlemci yolluyorlar ve üstelik sadece plastiğe sarmışlar. Satışından tutun paketlemesine kadar hata var burada. Hadi tamam tray yollayacaksın, plastikle işlemci yollamak nedir kardeşim? Kargoda her kutu sallanır, işlemci kadar küçük bir parçanın da kutuda hareket edeceğini düşünemeyene de bir şey anlatılmaz zaten. Bunu engellemek için işlemciyi o plastikle beraber en azından küçük bir kutuya koyman lazım.

    Sonuç olarak; kargoda sorun yok, suç yanlış paketlemedir.
  • Merhaba daha önce de bu karşılaştırmaya bakmıştım LGA daha iyi diyen de var PGA daha iyi diyen de. Bence de LGA daha iyi ama konuya pek hakim değilim. Neden PGA tercih ediliyor? (Tamir vs dışında)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeerNet* -- 13 Eylül 2020; 23:11:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PeerNet*

    Merhaba daha önce de bu karşılaştırmaya bakmıştım LGA daha iyi diyen de var PGA daha iyi diyen de. Bence de LGA daha iyi ama konuya pek hakim değilim. Neden PGA tercih ediliyor? (Tamir vs dışında)
    performans farki yok. diger baslikta soyledigim gibi. intel pinleri yamulan islemcilerin donmesini istemedi. o yuzden lga olayina gecti. anakart ureticilerinden karsi cikanlar oldu ama birsey yapamadilar yoksa gecmisteki intel islemciler de pinli yapi kullaniyordu. amd boyle bir dayatma da bulunsaydi, bazi anakart ureticileri amd anakart uretmeyebilirlerdi. amd boyle bir riske giremedi dayatma yapacak durumda degildi pazar payi intelden dusuktu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 13 Eylül 2020; 23:38:18 >
  • Fortune 4 kullanıcısına yanıt
    Dediklerinizi biliyorum ama sorumun cevabı değil Yazan arkadaşın yorumundan sanki PGA'nın bariz bir üstünlüğü varmış gibi bir hava sezdim de o yüzden sordum
  • PeerNet* kullanıcısına yanıt
    PGA'yı kullanmak için teknoloji olarak daha önde olmanız gerekir. Çünkü PGA ile daha az pin kullanırsınız ve daha verimli enerji akışı olur, aynı şekilde aynı soketi yıllarca daha rahat kullanırsınız ve anakart maliyetleri de azalır. Üreticinin eline bakmazsınız yani

    AMD tarafı daha üst düzey işlemcilerde LGA kullanıyor, daha çok pine ihtiyaçları var çünkü
  • Epirus kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Gönderince nasıl bir uğraştırma ile karşılaşırım hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran Kartı, İşlemci, Anakart, Ram vs. ana parçaları buradan almayın. Acil durumlarda en fazla yan ürün alınabilir, kablo aksesuar vs.
  • işlemciyi alırlar servıse gonderırler 20 gun ellerınde kalır. 1 haftada kargo surecı calısır eder sıze 1 ay.

    serviste eğik parca düzeltilip size geri gönderilebilir. aynı durumu tekrar yaşarsınız ve 2 ayınız çöpe gider hıcbırsey elde edemeden.


    o sebeble olaya hıc ugrasmadan THH uzerınden devam edın.
  • Geçmiş olsun.
    Size gönderildiği gibi geri iade gönderin.
    Karşı taraf iadeyi kabul etmediğinde tüketici hakem heyetine başvurun.
  • Fortune 4 kullanıcısına yanıt
    Hocam size sipariş geçmişimi göstereyim. Teknobiyotigi sizden fazla kullandığımı ve bugüne kadar memnun olduğumu söyleyebilirim.

    Burada sizin dediğiniz belki işlemciyi kendi büktü ihtimalini konuşmussunuz, bu ihtimal evet var. Lakin hayatımda ilk defa işlemci görmüyorum, ilk defa da sistem yapmıyorum. Yine de bu ihtimal var evet belki ben büktüm bunu düşünebilirsiniz.

    AMA kesinlikle şurda haklıyım. KUTUSUZ işlemci gönderemezler. Satilirken bunu belirtmeden kutusuz işlemci göndermek zaten dolandırıcılık.

    KUTUSUZ işlemci plastige lastiklenip gönderilmez. Bir şeylere sarılır. Ben işlemciyi koskocaman kolinin dibinde, kasanın yanına sıkışmış buldum. Kutusuz ürün satın almış olsam dahi böyle gonderilmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acura07

    işlemciyi alırlar servıse gonderırler 20 gun ellerınde kalır. 1 haftada kargo surecı calısır eder sıze 1 ay.

    serviste eğik parca düzeltilip size geri gönderilebilir. aynı durumu tekrar yaşarsınız ve 2 ayınız çöpe gider hıcbırsey elde edemeden.


    o sebeble olaya hıc ugrasmadan THH uzerınden devam edın.
    Mantikli bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • he he tamam, de gec hocam sen, burda 4-5 tane teknobiyoktik calisaninin hesabi var, demek ki bu sayi artmis, öyle düsün. Sanki firma sütten cikmis kasik gibi konusuyor. Kesin demiyoruma ama %80 öyle arkadas :) surda ne teknobiyotik konulari gördüm. Böyle savunmak yürek yada cikar hesabi ister.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka yerden aynı işlemciyi aldığınız için bu ayıplı işlemciye artık ihtiyaç duymuyorsanız direkt cayma hakkınızı kullanarak iade edin.

    @acura07'nin de belirttiği gibi servis aşamasını kabul etmeyin.

    Tamam derlerse:

    İşlemciyi yapabileceğiniz en iyi paketleme ile gönderirseniz bunu görüp belki utanırlar (utanacaklarını zannetmiyorum).

    Tamam demezlerse:

    Önceden de belirtildiği gibi THH'ne e-Devlet üzerinden hızlıca başvuru yapabilirsiniz.

    Eş zamanlı olarak şikayet sitelerine de başlık açınca etkili oluyor. Pes ederlerse de şöyle dayatma yapıyorlar: "Şikayetinizi silerseniz paranızı göndeririz"



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epirus -- 14 Eylül 2020; 12:19:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.