Şimdi Ara

Teknobiyotik para iade sorunu ve yaşadıklarım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
7.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ben de migros'ta böyle bir sorun yaşadım mı bir ürün almıştım iade etmem gerekiyordu aynı günde iade etmediğim için kredi kartı ile aldığım için iadeler yeni düzenleme gereği kartı değil diye kopan olarak veriliyormuş diye bana kasiyer söyledi arkasını araştırmadım cidden burada görünce o olay aklıma geldi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kara listeye hoşgeldin Teknobiyotik.
  • Bende tam alışveriş yapacaktım almam o halde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • High power performans gd 600 önerenler nerede

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknobiyotik den ürün alırken 3 4 kere düşünün her türlü işi yokuşa sürüyolar uzadıkça uzuyor.Ben de havale yaptığım parayı 10 günde alabildim. Bide ukala ukala konuşuyolar.
  • Bu firmanın YouTube videolarını görünce kurumsallık kısmında sıkıntı olduğunu anlamıştım. Bu konularda İnventus çok iyiymiş diye duydum. Bir de satıcı hepsiburada olan ürünler tercih ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reanimate kullanıcısına yanıt
    Bu sabah tekrardan aradılar şikayetinizi neden kaldırmadınız diye bende geri ödeme ile ilgili bir işlem olmadı dedim , yine aynı şeyi tekrarladılar şikayeti silmezseniz geri ödeme yapamıyoruz dediler , bende mecburuyetten sildim. Şikayeti sildikten sonra iadeniz kısa süre sonra yapılacaktır diye mail geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Tehdite boyun eğmişsiniz. Tüketici hakem heyetinde para iadesini kesin alırdınız ancak bu süreç uzun sürerdi. Teknobiyotik de bunu bildiği için böyle davranıyor.
  • kurumsal olmayanları tercih etmiyorum online alışveriş yaparken
  • Halen (firma demeye bin şahit isteyen) bu yerin ve getirdiği ürünlerin linklerini atan kişiler iyi okusunlar böyle konuları.
  • Madem bu kadar erkeksin adamların kargo ücretini öde.beğenmedim iade ettim ne demek ? İki kilo domates mi bu? Kullanmayacaksan ne halt yemeye aldın ? Ben firmanın yerinde olsam seni süründürürüm ya da kargo parasını senden keserim.firmalarla yaşanılan en ufak sorunda bile konu açmayı da bırakın artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 de grafik tablet almıştım beğenmediğim için iade etmek istedim, depolarına elden götürdüm sıkıntısız iade almışlardı.
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    üründe arıza yoksa iade eden biri değilimdir öncelikle bunu söyleyeyim , ayrıca burası mağaza değil internet alışveriş sitesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Guardian Pro kasa aldım, B450 anakarta ARGB fanları bağlayamadım ve fanlarını beğenmedim. Ayrıca kontrolcüsü fanların anakart üzerinden hız kontrolüne izin vermiyordu. Bende zaten beğenmediğim için iade etmek istediğimi söyledim. İade kabul etmeyeceklerini ve kontrolcüyü kargolamamı istediler. Neyse ki kontrolcü ile yırttık. Ama artık kasadan ve teknobiyotik markasından tiksinti geldiği için ve zaten kasayı beğenmediğim için ikinci el olarak 200 lira zararla sattım ve kurtuldum. Alan arkadaş için iyi oldu tabi o fiyatlara kabul edilebilir bir kasa ama bir daha teknobiyotik mi? tövbe...

    Teknik servisinin halan daha telefonu bozuk olabilir...
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sakın şikayetinizi kaldırmayın, böyle böyle akıllanacaklar. Para iadesi yapsalar bile orada dursun şikayet, başkalarını mağdur ederken bir kez daha düşünürler!
  • Diaolog böyle ise tamamen saçmalık sen yorumu kaldirtmaya ne hakkın var para iadesi bile alsan yorum kalabilir sonuçta yaşadığın olumsuz deneyim başkalarına fikir verebilir. Firmaların anlamadığı şu müşteri memnuniyeti olayını ne zaman anlayacaklar acaba .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • REDSTONE kullanıcısına yanıt
    (High Power PSU tavsiye edenlerden biriyim ama başka siteler yoluyla)

    Dağıtıcısı Teknobiyotik sitesinin de sahibi olan Akortek'e rağmen; uzun yıllardır Tr piyasasının en çok ve memnuniyetle tercih ettiği PSU üreticilerinden High Power'a sayenizde kapı göründü.

    Örneğin Akortek'e göre daha fazla ürünün dağıtıcısı olan Vektron hakkında da azımsanmayacak müşteri şikayetleri var.

    https://akortek.com/markalarimiz/
    http://vektron.com.tr/kurumsal/hakkimizda

    Şikayetçi olunan diğer dağıtıcıları da, vakti ve merakı olan diğer kişiler eklesin ve bu ürünlerin hiçbirini almayalım. Bakalım piyasada neler bulabileceğiz.

    ***

    Koskoca Tr'de müşteri memnuniyetini esas alan firma sayısı 1 elin parmaklarını geçmezken, son kullanıcıya satış yapan bir site yüzünden istediğimiz bir ürünü alamayacak mıyız?

    Eğer seçtiğimiz uluslararası markalar düzgün bir şey ise şikayet mesajını yazınca buradakilerin kulağını çekmeyi de biliyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epirus -- 26 Ağustos 2020; 20:27:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Teknobiyotik mi! Aman aman...
  • Epirus kullanıcısına yanıt
    Vektron bana uzak olsun hic iyi anilarim yok bir power icin bir power parasi daha odedim oraya garantisi devam ediyordu 1 aylik powerin su ulkede tek sikinti yasadigim servistir digerleriyle her zaman isimi bi sekilde cozume kavusturdum bunlar tam nalet

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.