Şimdi Ara

Teknik SEO için Kullanabileceğiniz SEO Araçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Teknik SEO Araçları



    Bilindiği üzere SEO çalışmalarını site içi ve site dışı olmak üzere iki mecrada yürütülmektedir. Teknik SEO bu noktada site içi SEO düzenlemelerini kapsamaktadır. Site içi SEO çalışmalarında sitenin yazılım, tasarım ve içerik düzenlemeleri yapılmaktadır. Teknik SEO çalışmalarında neler yapıldığından uzun uzadıya bahsetmiyorum. Burada temel amacımız Teknik SEO’da çalışmalarından verim alabilmeniz için kullanabileceğiniz araçları sizlerle paylaşmak. Özellikle yoğun içeriğe sahip sitelerde SEO çalışması yaparken bu araçların çok işinize yarayacağını söyleyebiliriz. Teknik SEO’da gözden kaçırılmaması ve düzenlemesi gereken noktaları tek tek takip edemeyeceğiniz için bu araçlar daha hızlı site analizi yapmanıza yarayacaktır. İşlerimizi kolaylaştıracak SEO araçları nelermiş birlikte bakalım;

    Screaming Frog



    Screaming frog, tamamen ücretsiz bir araç değil maalesef 🙁 , Screming Frog masaüstü platformda hizmet vermektedir. Bilgisayarınıza kurulum yapmak isterseniz buradan indirerek SEO analizlerinizi yapmaya başlayabilirsiniz. Ücretsiz olarak sunmuş olduğu sürümde maksimum 500 sayfa analiz etmektedir. Bundan dolayı ücretsiz sürüm kullandığınız zaman küçük çaplı sitelerin analizini yapabileceğinizi belirtmek isteriz. Screming Frog arama motoru botları gibi sitenizi baştan sona tarayarak sizlere detaylı bir şekilde sunmaktadır.Sitenizdeki sayfaların URL, title ve description, keywords gibi SEO açısından önemli etiket düzenlemelerini sizlere tek seferde göstermektedir. Tüm sayfalara tek tek giriş yaparak kontrol etmek yerine Screaming Frog ile hepsini saniyeler içerisinde kontrol edebilirsiniz. Ücretsiz sürümü sizin için yeterli olmaz ve ücretli sürüm edinmek isterseniz Screaming Frog fiyatlarını buradan inceleyebilirsiniz.

    ISS SEO Toolkit



    Microsoft tarafından geliştirilmiş olan ISS SEO Toolkit masaüstü kurulumunu yapılarak kullanılan bir SEO aracıdır. Masaüstüne indirdiğiniz ISS SEO Toolkit sitenizi baştan sona tarar. ISS SEO Toolkit SEO aracını Screaming Frog dan ayıran özelliklerden bir tanesi de CSV formatında doküman sunmasıdır. Aynı zamanda sizlere SEO açısından zarar verecek sorunları da çıktı olarak sunduğundan dolayı hataları önceden görmenize fayda sağlayacaktır. Sitenizi detaylı bir şekilde taradığından ISS SEO Toolkit SEO çalışmalarına katkı sağlayacağını söyleyebiliriz.

    SEMrush Site Audit



    SEMrush olmazsa olmaz 🙂 SEMrush SEO çalışmalarında ciddi anlamda yük hafifleten bir araç olduğunu söyleyebiliriz. Dijital pazarlama çalışmalarınızda ihtiyacınız olan materyalleri SEMrush üzerinden bulabilirsiniz. SEO ve sosyal medya çalışmalarında size yarar sağlayacak donanıma sahip olan SEMrush üzerinden anahtar kelime araştırması, rekabet analizi, backlink analizi ve içerik pazarlamasında işinize yarayacak bilgileri bulabilirsiniz. SEO çalışmalarında önemli bir yere sahip olan içeriklerinizi geliştirmek adına SEMrush’dan faydalanabilirsiniz. Anahtar kelime analizlerinde başarılı olan SEMrush’dan aranma hacmi yüksek anahtar kelimeleri belirleyerek sektör ile alakalı zengin içerikler üretebilirsiniz. Farklı firmaları yönetebilmenizi ve verilerini saklayabilmeniz için proje oluşturma alanı bulunmaktadır. Ücretsiz üyelik aldığınız zaman yapacaklarınızın kısıtlı olduğunu üzülerek belirtmek isteriz L. Ücretsiz SEMrush üyeliğinde bir proje eklemesi yapabilirsiniz. Ücretli olarak aldığınız üyelik paketine göre 5 ile 200 proje arasında yönetim gerçekleştirebilirsiniz. Dijital pazarlama alanında çalışmalar yürütüyorsanız ve ciddi anlamda yükünüzü hafifletmek istiyorsanız ilk aşamada PRO paketini alarak denemenizi tavsiye ederiz. PRO ve diğer paketlerin fiyatlarını buradan inceleyebilirsiniz.

    Netpeak Spider



    Netpeak spider ağlarını sitenize sarmak için hazır bekliyor. 🙂 Masaüstü bir yazılım olan SEO analiz aracınızı indirmek için burnetpeak spider logo - Teknik SEO için Kullanabileceğiniz SEO Araçlarıaya tıklayabilirsiniz. Basit bir şekilde kurulumunu gerçekleştirdikten sonra yolumuza devam edebiliriz. Netpeak Spider da tümüyle ücretsiz bir araç değil maalesef 🙁 Belli başlı temel teknik SEO kontrollerini yapabilmeniz için yeterli düzeyde olduğunu söyleyebiliriz. Analiz yapmak istediğiniz sitenizi girdiğinizde bir arama motoru botu edasıyla tüm sitenizi baştan sona tarar. Sayfalarını title, description, h1 etiketlerini tek tek görmenizi sağlar. Hangi sayfanın canonical URLsi var, 404’e düşmüş sayfanın hangi sayfaya yönlendiğini Netpeak Spider üzerinden inceleyebilirsiniz. Sayfada bulunan H1 etiketinin sayısını, ne olduğunu ve ne kadar uzunluğa sahip olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz. Netpeak Spider SEO paketlerini incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

    Deepcrawl



    Deepcrawl sitenizi derinlemesine inceleyen ve tarayıcı üzerinden çalışabilen bir SEO aracıdır. Deepcrawl için söylemek istediğim ancak burayı dolduracak o kadar çok özelliği var ki, bu yüzden şimdi kısa bir özet geçip ilerleyen günlerde daha detaylı bir yazı hazırlayacağız sizler için 🙂 Öncelikle burayı ziyaret ederek araca ulaşabilirsiniz. Deepcrawl sizlere yukarıda bahsettiğimiz araçların yaptığı her şeyi yapıyor diyebilirim. Sitenizdeki tüm sayfaları bir arama motoru botu gibi tarayarak tüm eksiklerin listelenmesini sağlar. SEO’nun temel yapı taşlarını inceleyerek bunları export etmenizi sağlar. Üye olduğunuz zaman size kısıtlı bir kredi tanımlayarak sitenizi analiz etmenizi sağlar. Bu kısıtlı üyeliğinizi verimli kullanarak sizin için yararlı olup olmadığını tespit etmelisiniz. Deepcrawl’dan memnun kalırsanız buradan fiyatlarını inceleyebilirsiniz.


    Site Analyzer



    Teknik SEO çalışmalarında kullanacağınız Site Analyzer sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Site Analyzer öncelikle sitenizi baştan sona tarar. Sayfa analizlerini yaparak SEO açısından sıkıntılı noktaları belirterek SEO iyileştirmelerinize katkı sağlar. Anahtar kelime sıralamalarını takip etmenize yardımcı olur. En iyi özelliklerinden bir tanesi de seçmiş olduğunuz sitelerin verilerini size karşılaştırmalı olarak sunmasıdır. Sektöre ve siteye göre değişen SEO stratejilerini geliştirmek için karşılaştırmalı ilerlemek faydalı olacaktır. Web üzerinden çalışan ücretli bir yazılım ancak tabiki Site Analyzer’da bize ücretsiz olarak deneme sürümünü sunuyor. Ücretli olarak satın almak isterseniz buradan fiyat bilgisine ulaşabilirsiniz.

    Xenu

    Xenu en çok Google Search hesabına erişim sağlayamadığımız sitelerde işimize yaramaktadır. Masaüstü platformda çalışan Xenu buradan indirebilirsiniz. Sitenizde bulunan tüm dahili bağlantıları tarayarak kırık linke düşenleri tespit etmektedir. Tarama sırasında sayfaların başlık ve açıklama etiketlerini de bizlere göstermektedir.

    SEO SiteCheckup



    SEO SiteCheckup ile siteniz hakkında genel olarak size bilgi vermektedir. Yanlış olan çalışmaları sizlere sunarak düzenlememize yardımcı olmaktadır. Genel olarak bir tarama gerçekleştiren SEO SiteCheckup meta, title kontrollerini yapar, sitede yoğun olarak geçen anahtar kelimeleri tespit eder, sitenizin yüklenme hızını tespit eder, sitenin mobil görüntüsünü sunar ve daha birçok teknik detayları bulabilirsiniz. Doğru ve yanlış yapılan çalışmaları bizlere sunarak düzenlemeleri daha rahat bir şekilde yapmamıza yardımcı olur. Genel bir teknik SEO raporu hazırlamanız için size yeterli olabilecek düzeyde olduğunuz söyleyebiliriz. Ücretsiz olarak üye olduğunuzda sizlere 15 sitenin SEO analizini yapmamıza imkan sağlamaktadır. SEO Site Checkup aracına buradan ulaşabilirsiniz.

    Copyscape



    Kopya içeriklere dikkat! Arama motorları içeriklerin kalitesine ve zenginliğine bir hayli önem gösteriyor. Hal böyle olunca bizimde sitemizde yayınlamış olduğumuz içeriklere azami dikkat göstermemiz gerekiyor. Çok sayfalı sitelerde tüm sayfaların içerik kontrollerini yapmak pek mümkün olmayacaktır. Bunun dolayı Copyscape aracını kullanarak sayfanızda bulunan kopya içerikleri tespit ederek sayfanın içerik düzenlemesini gerçekleştirebilirsiniz.

    Siteliner



    Siteline aracı Copyscape aracı ile benzerlik göstermektedir ancak Siteliner daha gelişmiş verileri bizlere sunmaktadır. Sitenizin sayfalarını tek tek inceleyerek kopya içerik bulunuyor mu? Kırık link var mı? Bunları tespit ederek sizlere sunmaktadır. Taradığı verileri diğer sitelere göre yüklenme hızına, sayfa sayısına, içerik yoğunluğu gibi farklı özelliklere göre karşılaştırmalı olarak bizlere sunuyor. Web üzerinden ücretsiz olarak çalışan Siteliner aracına buradan ulaşabilirsiniz.

    Pingdom



    Site hızı ölçüm aracı olan Pingdom site performansını düşüren etmenleri bulmamızda bize yardımcı olmaktadır. Pingdom tarayıcı üzerinden online olarak site hızınızı ölçmektedir. Pingdom ilk olarak size sitenizin performans notunu vermektedir. Sitenizin ne kadar sürede yüklendiğini ve anasayfanın ne kadar boyutta olduğunu bizlere sunmaktadır. Bize sunduğu dokümanı biraz daha incelediğimizde sitemizde bulunan dosyaların ne kadar yer kapladığını ve hangilerini optimize etmemiz gerektiğini bizlere bildirmektedir. Biliyorsunuz ki kullanıcı deneyimi açısından sitenin yüklenme hızı belli bir öneme sahiptir. Bu yüzden Pingdom site hızı ölçüm aracını kullanarak sitenizi yavaşlatan etmenleri tespit ederek optimize etmelisiniz.

    Builtwith



    Sitenin alt yapısının ne olduğunu mu merak ediyorsunuz? Site hangi yazılım kullanılarak tasarlanmış, hangi server kullanılıyor ve hangi firmadan alınmış tüm bu bilgileri Builtwith üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Sitede kullanılan eklentileri dahi görmenize imkan sağlayan Builtwith üzerinden sitenin görünmeyen tarafındaki verilere dahi erişim sağlayabilirsiniz. Sitesi üzerinden online olarak analize imkan sağlayan builtwith den sitenizi analiz etmek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

    GTmetrix



    GTmetrix bir site hızı ve performansı ölçüm aracıdır. GTmetrix ile neler yapabilirim? Pingdom aracı ile benzer özelliğe sahip olduğunu öncelikle belirtmek isteriz. Ancak GTmetrix daha kapsamlı bir site ölçüm aracı olduğunu söyleyebiliriz. GTmetrix aracına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. GTmetrix öncelikle sitemize bir yüklenme hız puanı veriyor. İngilizce bir kaynak olmasına rağmen verileri rahat bir şekilde analiz edebilirsiniz. Optimize edilmesi gereken HTML, CSS, JS ve görsel dosyalarını bize sunarak işimizi kolaylaştırıyor. SEO açısından da önemli olan site yüklenme hızınızı GTmetrix üzerinden test ederek yavaşlatan etmenleri giderebilirsiniz. GTmetrix’den almış olduğunuz paket özelliklerine göre edinebileceğiniz özellikler zenginleşmektedir. GTmetrix SEO paketlerini incelemek ve satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

    Google Webmaster Tools



    Google’ın bize ücretsiz olarak sunduğu webmaster tools aracı sitemizin teknik anlamda analiz edilmesinde çok yardımcı olmaktadır. SEO çalışmalarında Google yönergelerine uygun hareket ettiğimizi düşündüğümüz zaman webmaster tools aracındaki hataların düzenlenmesi sıralamaları da olumlu yönde etkileyecektir. Arama trafiğinizi, Google dizin durumunu ve tarama hatalarını güncel olarak bize sunan Google webmaster tools üzerinden hatalarımızı hızlı bir şekilde inceleyerek sitenizi optimize edebilirsiniz.

    Reverse IP Lookup



    Sitenizin bulunduğu IP adresinde bulunan diğer web siteleri Reverse IP Lookup üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Diğer web sitelerini öğrenmeniz olası bir sorunların önüne geçmenizde size yardımcı olacaktır. Sitenizin bir arada bulunduğu diğer siteleri inceleyerek olası bir virüs bulaşma olayını engelleyebilirsiniz. Yaptığınız kontroller neticesinde riskli bir site tespit ettiğiniz zaman sitenizin sunucunu taşıyarak daha büyük sorunların önüne geçebilirsiniz.

    En iyi Araç Sizin Beyniniz!

    SEO çalışmalarında size hız kazandıracak teknik SEO araçlarını sizlerle paylaştık. Teknik SEO’da size yardımcı olacak bu araçları kullanarak çalışmalarınızdan daha fazla verim elde edebilirsiniz. Ancak unutmayın ki elde ettiğiniz veriler doğru stratejiler geliştirildiği sürece başarıya ulaşacaktır. Sizlerde teknik SEO çalışmalarında kullandığınız ve faydalı gördüğünüz SEO araçlarını bizlerle yorum kısmından paylaşır mısınız?

    Kaynak:https://www.stratejikseo.com/teknik-seo-icin-kullanabileceginiz-seo-araclari/







  • hocam chip.com.tr donanımhaber her yerden yazılarınızı paylaşıyorsunuz takip ediyorum
  • SEMrush kullanıyorum. Gerçekten olmazsa olmaz.
  • https://dijitalhedef.com/ sitesinin facebook reklamına denk geldim. çok iyi bir blog yazısı okudum bu işin fiyat arbitrajıyla alakalı bir meseleden bahsediyordu.


    gerçekten türk toplumu olarak yurtdışına böyle hizmetler satabilirsek, fiyat avantajından dolayı çok ciddi bir döviz kazanımı olur.

  • Faydalı bir seo başlığı olmuş, teşekkür ederiz efendim...

  • https://izmirseouzmani.net/cgi-sys/suspendedpage.cgi/

    Burda izmir seo uzmanımız t arafından çok aydınlatıcı bilgiler sürekli paylaşılmaltadır İnceleyebilirsiniz.

  • Genelde Screaming Frog'u çok sık kullanıyorum. Bunun dışında Semrush, Keyword Sheeter gibi araçları da kullanıyorum. Ama benim fikrimce teknik analiz için Scr Frog diğerlerine göre daha iyi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutcanhatay -- 16 Eylül 2022; 1:48:47 >
  • Forum Haber sitesinde SEO Uzmanı olarak görev alıyorum. Teknik SEO ve İÇ-DIŞ SEO konusunda "Semrush" aracını kullanıyorum.

  • Bodrum'un Profesyonel Tozsuz Lamine Parke Sistre Cila Hizmeti

    Otel, Restoran, Cafe, Avm, Konut ve Hertürlü işyerinde tozsuz olması, hızlı kuruması ve kaliteli görünüm sunması sayesinde tercih edilen sistre cila her türlü konutta rahatlıkla uygulanabilmektedir. Ahşap mekânlarda renklendirme işlemleri de yapılabilir. Parke türüne göre kaç kat cila sürüleceği belirlenir. Parke cilaların kullanım standartları bir kat astarın ardından iki kat cila sürülmesidir. Cila maksimum dört kat şeklinde uygulanabilir. Parke bakımları bitmiş zeminlerin uzun ömürlü olması için minimum 48 saat sonra kullanılması uygun olacaktır. Parke üzerleri kapatılarak karton mukavva yardımıyla kaplanmaktadır. Sistre cila işlemleri alınırken dikkat edilmesi gereken noktalardan biri cilanın ambalajının açılmamış olmasıdır. Ağzı açık kalan ürünler güvenlik açısından tehdit oluşturduğundan işleme devam edilmemelidir.

    Bodrum'da Tozsuz Sistre Cilanın yoğun olarak tercih edilmesinin sebepleri arasında neredeyse tamamen tozsuz olarak gerçekleştirilmesi, süreklilik sağlaması, yıpranma ve çizikleri gidermesi ve köşelerde ve yan kısımlarda da rahatlıkla kullanılmasıdır. Bodrum Sistre Cila'nın Profesyonel ekstra uygulama teknikleri ile parke ve ahşap yüzeylerin her birinde uzun süreli kalıcılık sağlanır. Yüzeylerin kısa sürede aşınmasını ve deforme olmasını önler. Sürekli kullanılan ve dokunulan yüzeyler zaman içinde yıpranarak eski ve yıpranmış görünüm kazanırlar. Buna benzer ağır sürtünmelere ve doğal dış etkenlere maruz kalan yüzeylerde aşınmaların meydana gelmesi kaçınılmazdır. Sistre cila'nın en önemli avantajları arasında bu olumsuzlukların önüne geçmesi vardır. Merdivenlerde de uygulanabilen sistre cila işlemleri, parke döşeli merdivenlerde köşe ve yan kısımların giderek yıpranmasından kaynaklı sorunları tek uygula ile çözebilmektedir. Sistre cilalama işlemi ile çizilme ve aşınmalar en iyi şekilde giderilerek yeniden oluşmaları engellemektedir.

    Neden Tozsuz Sistre Cila Tercih etmelisiniz?

    Sistre cila zamanla deforme olmuş ve yıpranmış ahşap kaplamaların temizlenip, zımparalanıp ve cilanalarak ilk günkü gibi olmasını sağlayan en etkili yöntemdir. Sistre cilalama yapılacak alanda öncelikle parkeler de tamir yapılması gereken yerler belirlenir, su sızıntısı gibi zarar verici etkenler tespit edilir. Sistre cilanın ilk aşaması parkenin birinci kat zımpara aşamasıdır. ikinci aşamada yapılan zımpara birinci kat zımparanın tam tersi istikametinde yapılıp bir önceki zımparalamadan kalan izlerin ve gözden kaçmış olan çiziklerin yok edilmesi için yapılır. Üçünü aşama, macun aşamasıdır. Macun işlemi ile parkelerdeki ara boşlukları doldurmak amaçlanır. Dördüncü aşamaya kenar alma aşaması denir.Bu aşamada kenar alma makinesi ile ahşapda iz burakmadan kenarda kalan eski cila kazınarak yok edilmektedir. beşinci aşamada sistrenin son işlemidir. Bu aşamada macunun fazlalıklarının ahşabın üzerinden almasıdır. Bu aşama ahşabın dokusunu ve muaazzam görünümünü tamamıyla ortaya çıkartmaktadır. Altıncı aşama astar aşamasıdır. Astar uygulanmadan önce zemin iyice temizlenir, ahşaba vurulacak astar, böceklenme ve kurtlanmayı önler. Yedinci aşamada astar zımparalanır. Sekizinci aşamada seçilen cila uygulanır. Bu işlem cila türüne göre bir veya iki kez uygulanır. Tozsuz parke Sistre Cila uygulamasında makinelerimizin son teknoloji olması parkenin son görünümü ve daire içi temizliğinin sağlanabilmesi açısından çok önemlidir. Eşyalı dairelerde makinelerimiz Tozsuz Sistre ve Cila yapım esnasında parke yüzeyinde, pencere, duvar ve eşyalarınızda kesinlikle parke tozu oluşturmaz. Sistre Cila sonucunda Bodrum Sistre olarak %100 müşteri memnuniyeti ile çalışmaktayız. Genelde Sistre Cila uygulaması standart bir işlemdir. Bodrum Sistre olarak bizler son teknoloji makinalarımız ve profesyonel işçilik kalitemiz ile piyasa standartlarının çok üzerinde bir parke görselliği sunmaktayız. Ayrıca Masif ve Lamine parkelerinizin renginden sıkıldıysanız talebiniz halinde ahşap boyası ile parkelerinize istediğiniz rengi veriyoruz, ağacın dokusuna zarar vermeden muhteşem görünümler sunuyoruz. Parkelerinizi son teknoloji makinalarımız ve en kaliteli ahşap boyalarıyla beyaz, krem, maun, ceviz, gül vb. renklere çevirebiliriz.





  • E-Ticaret Fikirleri

    E-ticaret işletmeleri, e-ticaret fikirleri ve çevrimiçi para kazanmanın en iyi yolları hakkında değerli bilgiler sağlayan bir bloguz. Bu blogda kendi başarılı işinizi nasıl kuracağınız, satılacak ürünleri nasıl bulacağınız, pazarlama ve reklamcılık ipuçları, ortaya çıkan sosyal medya pazarlama sırları ve diğer pek çok faydalı makale hakkında birçok bilgi bulacaksınız.


    E-Ticaret İş Fikirleri


    Bir e-ticaret işine başlamak için kullanabileceğiniz çeşitli e-ticaret iş fikirleri vardır.

    İlk tip, yeni girişimcilerin başlamasını kolaylaştıran düşük riskli bir model olan Dropshipping modelidir. Bu modelde envanter konusunda endişelenmenize gerek yok, sadece bir tedarikçi bulmanız ve ürünlerini sitenizde listelemeniz yeterli. Müşteri sipariş verdiğinde, doğrudan tedarikçiden gönderilecektir. Bu, siparişleri yerine getirme veya envanter stoklama konusunda endişelenmenize gerek olmadığı anlamına gelir. Tek yapmanız gereken bir tedarikçi bulup ürünlerini sitenizde listelemek ve müşterilerin onlardan sipariş vermesini beklemek.

    Başka bir e-ticaret iş fikri türü, perakende mağazalardan ürün satın almayı ve bunları kar için çevrimiçi olarak yeniden satmayı içeren Perakende arbitrajıdır. Bu strateji, herhangi bir ön yatırım veya ürün geliştirme gerektirmez çünkü tüm ürünler halihazırda ülke çapındaki mağaza raflarında mevcuttur. İhtiyaç duyulan tek şey, çevrimiçi bir platformdur.


    E-Ticaret Ürün Fikirleri


    İnternet çok büyük bir pazar yeri ve hızla büyüyor. E-ticaretin yükselişiyle birlikte, giderek daha fazla insan geleneksel tuğla ve harç mağazalarının aksine çevrimiçi alışverişe yöneliyor. Bu da online satış için ürünlere olan talebin artmasına neden oldu.

    E-ticaret ürün fikirleri, diğer mağazalarda neyin iyi sattığına bakarak veya ekibinizle beyin fırtınası yaparak üretilebilir. Tedarikçi veya üretici aramaya başlamadan önce bir e-ticaret ürün fikirleri listesi oluşturmanız gerekecektir.





  • Termalim.com olarak sizlere Türkiye bölgesinde yer alan termal otel, kaplıca, villa olanaklarını özellikle Türkiye’nin termal başkenti olan Afyonkarahisar ilimizin şifalı termal suyunu siz değerli misafirlerimize en ince detayına kadar anlatarak uzman ekibimiz tarafından konforlu bir termal tatil deneyimi sunuyoruz.


    Termal Otel Termalim Afyonkarahisar Termal




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlamam22 -- 5 Aralık 2022; 20:10:31 >




  • Marangozlar, mobilya, kapı, dolap, merdiven gibi ahşap yapıları ve araç gereçleri yaparlar. Marangozlar, dizayn, ölçüm, kesim, yerleştirme, düzenleme ve boyama gibi birçok farklı işlemi gerçekleştirebilirler. Bu meslek, ustalaşmış beceriler ve deneyim gerektirir.

    Tuzla Marangoz Hizmetleri

    Turak Mobilya olarak Tuzla Marangoz hizmetlerimiz, ahşap yapıların üretimi ve onarımı için sunulan hizmetlerdir. Bu hizmetler arasından bazıları şunlardır:

    1. Mutfak Dolabı: Mutfak dolabının tasarımını özel olarak müşterinin isteklerine göre yapabiliriz. Tuzla Marangoz olarak mutfak dolabının montajını ve kurulumunu gerçekleştirerek müşteriye teslim ederiz.
    2. Banyo Dolabı: Tuzla Marangoz olarak suya ve nemlere dayanıklı malzemeler kullanarak yapılan işlemlerimizin bütünüdür. Banyo dolabının tasarımını özel olarak müşterinin isteklerine göre yapılır. Tuzla Marangoz banyo dolabının montajını ve kurulumunu gerçekleştirerek müşteriye teslim ederiz.
    3. Gardırop : Tuzla Marangoz olarak seçilmiş dayanıklı ahşap malzemeler kullanarak yapılan işlemlerimizn bütünüdür. Gardırop dolabının tasarımını özel olarak müşterinin isteklerine göre yapabiliriz. Tuzla Marangoz olarak gardırop dolabının montajını ve kurulumunu gerçekleştirerek müşteriye teslim ederiz.
    4. Portmanto : Tuzla Marangoz olarak seçilmiş dayanıklı ahşap malzemeler kullanarak yapılan işlemlerimizn bütünüdür. Portmanto dolabının tasarımını özel olarak müşterinin isteklerine göre yapabiliriz. Tuzla Marangoz olarak portmanto dolabının montajını ve kurulumunu gerçekleştirerek müşteriye teslim ederiz.
    5. TV Ünitesi : Tuzla Marangoz olarak seçilmiş dayanıklı ahşap malzemeler kullanarak yapılan işlemlerimizn bütünüdür. TV Ünitesi dolabının tasarımını özel olarak müşterinin isteklerine göre yapabiliriz. Tuzla Marangoz olarak tv ünitesi dolabının montajını ve kurulumunu gerçekleştirerek müşteriye teslim ederiz.
    6. Çok Amaçlı Dolap : Tuzla Marangoz olarak seçilmiş dayanıklı ahşap malzemeler kullanarak yapılan işlemlerimizn bütünüdür. Çok Amaçlı Dolap dolabının tasarımını özel olarak müşterinin isteklerine göre yapabiliriz. Tuzla Marangoz olarak çok amamçlı dolap dolabının montajını ve kurulumunu gerçekleştirerek müşteriye teslim ederiz.
    7. Kapı : Sizin ihtiyaçlarınızı karşılamak için üretilmiştir, kaliteli malzeme kullanılarak üretilmiştir. Kapılarımız, güvenlik ve görünüm açısından sizin için mükemmel seçim olacaktır. Kapılarımız, uzun ömürlü ve dayanıklıdır, kurulum ve montaj hizmeti de sunmaktayız.


    Tuzla Mobilya

    Tuzla Marangoz





  • Hocam benim önerim website auditor'u kullanmanız hem içerikler hatalar hem de teknik hataları raporluyor. Ücresiz versiyonu biraz kısıtlı ama paraya kıyıp ücretlisini alacak olursanız kafanız rahat eder

  • Dijital pazarlama ajansı konusuyla alakalı faydalı bir içerik bırakayım izninizle, tek amaç backlink bu arada. :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirakkgunn -- 30 Ekim 2023; 19:43:46 >
  • Forum üzerinden boşuna backlink alma zahmetine girmeyin arkadaşlar, hiçbir faydası olmayacaktır.


    DH, harici bağlantılarda "ara sayfa" kullanır ve bunu robots.txt ile engeller.

  • trustrank kullanıcısına yanıt

    +1 Katılıyorum.

  • Öğrenci Gündemi tarafından verilen aydınlatıcı bilgileri okuyabilirsiniz.


    öğrenci gündemi
    Öğrenci Gündemi - Eğitim Bilgi Platformu
    https://ogrencigundemi.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.