Şimdi Ara

Teknik direktör önerileri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kimse kusura bakmasın bu kadro ile bizim rakiplerimizin çok önünde 1. sıra da bulunmamız gerekiyordu. Bu sezon tamamen teknik direktörün takımı nasıl kötü yöneteceğinin örneğini Ersun Yanal göstermiştir.

    Takım iyi giderken 3. hafta da gustavo yu direkt 11 e alması sonucu alanyaspor a karşı beklenen bir mağlubiyet aldık. O haftalar da uyarmıştık aslında... Ama hoca bildiğini okudu. Kruse formsuzken kesilip Zajc ın oynatılmaması, jailson ortasaha da gustavoyla iyi bir ikili olabilecekken stoperde taraftarın önüne yem olarak koyulması, Vedat yokken mevlüt yerine alperin tercih edilmesi, Ferdi nin formlu olduğu zaman moses ve rodrigues in formsuz olmasına rağmen tercih edilmesi ve bu ikisinden biri yoksa da tolganın kanatta kullanılması gibi sebepler takım da forma adaletinin olmadığını gösteriyordu. Sonuçta yedek kulübesinin katkısı da kısıtlı oldu.

    İstediğiniz kadar eleştirebilirsiniz Ersun hocanın transfer başarısızlığı ortadadır. Sezon başından beri şu takıma sol bek alın diye herkes yalvardı gidip gustavoya 6m para yatırıldı. Diğer alınıp yedek kalan adamlardan bahsetmiyorum bile.


    Benim görüşüm ersun yanal bizim takımı çalıştıracak kapasitede değildir. Türkiye de şampiyonluk mücadelesi veren bir takım kendini yıllardır geliştirememiş sabit futbol fikrine sahip böyle bir teknik direktörle çalışmaz.

    Taraftarlar stadyum da bir rüyayı gerçekleştirmek istedi ve başkan da kırmadı. Başkanı çok sevmeme rağmen en çok kızdığım hamlesi Ersun yanalı getirmesi oldu.

    Benim hoca önerilerim ise Erol bulut, Marius Sumudica ve Okan Buruk tur. Çağa uygun futbol izlemek istiyorsak çağa uygun futbol oynatacak adamları takımın başına getirmeliyiz.

    Ersun, aykut, daum vb adamlar artık futbolu çağa uygun yorumlayacak kapasite de değiller....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbyram -- 18 Şubat 2020; 17:20:3 >



  • Sumudica soytarının teki.Ligde çalışabileceği en iyi takımda çalışıyor zaten.
    Okan Buruk bize uymaz,bariz şekilde Galatasaray'a yakışıyor adam.Beşiktaş geçmişinden dolayı Okan'a cephe olanlar,Okan'ı Beşiktaş'a yakıştıranlar olsa da Fatih Terim sonrası uzun dönemli proje için Okan Buruk en iyi aday Gs için.

    Dediklerin içinden bir tek Erol Bulut bize uyar.Çok da güzel olur ama taraftarımızın iqsu jako papağanından 1-2 puan daha yüksek olduğu için sezon sonu 200 gol de atsak hücum futbolu isteriz,defansif oynatıyor diye sayıklarlar.Takımın başında görmeyi çok isterim bizim efsanemiz olabilir ama gelirse kendine yazık eder.İnşallah Avrupa'ya gider geçen sezon Fiorentina izlemeye gelmişti ama olmamıştı.Avrupa'ya giderse Simeone gibi bir hoca olabilir

    Benim yabancı adaylarım Jorge Jesus ve Spaletti,yerli adaylarım ise Erol Bulut ve İlhan Palut.Yabancı 2 isim de bize uyacaktır özellikle Jorge Jesus keşke 5-6 sene önce gelebilseydi.
    Yerlilerden de ligin en iyi 3 hocası Erol Bulut,Okan Buruk,İlhan Palut.Erol'u ve Okan'ı anlattık zaten.İlhan Palut'un önce Hatayda şimdi Göztepe'de yaptıkları ortada.Ben açıkçası sezon başı Göztepe'nin düşmesini bekliyordum takımı iyi toparladı gelince.İyi de oynatıyor elinden geldiği kadar.Ama henüz çok erken,birkaç sezon sonra çok daha iyi yerlerde görürsek şaşırmam
  • İzole Bant kullanıcısına yanıt
    Sumudica romen astra takımın başında cl nde mücadele etmiş bir hoca. Fazla küçük görmemek lazım yaşı da genç. Ersun dan daha iyi futbol oynatacağını düşünüyorum.

    Okan a teklif götürsek gelir mi bilemem ama ligde kalbur üstü bir teknik direktör. Şampiyon yapacak kapasitesi var.

    Erol konusunda haklısın bizim taraftar kolay siler Erolu. Bende gelmesini istiyorum ama Ersun hoca kadar sabır gösterilmeyeceği kesin.
  • Tabiki de Yılmaz Vural.
    Plase Tayfun Korkut.
    Süpriz Tamer Tuna.
    Mucize Thomas Tuchel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurchik -- 18 Şubat 2020; 17:54:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nico kovac şuan ilk adaymış. İyi bir tercih olur bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılmaz vural adam üstüne para verir getirin bizde cağa uygun top izleyek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii ki Vitor Pereira. Avrupa'da eğitim görmüş, futbol konusunda Guardiola'ya bile taktik verecek kadar bilgili. Farklı liglerde çalışmış ve kendini kanıtlamış, şampiyonluklar yaşamış, Türkiye ligini ve Fenerbahçe camiasını tanıyor. Van Persie ve Caner gibi karakter sorunu olan topçu da yok takımımızda. Hoca da artık çok daha olgun, hazır virüs yüzünden Çin ligi süresiz ertelenmişken hocayı fırsat bu fırsat koparıp getirmek lazım.

    Bu sefer olacak, 4.yıldızı Vitor takacak bu camiaya. Bizim için en uygun aday şu anda, Erol Bulut evet potansiyelli ama kimse Abdullah Avcı gibi çıkmayacağını bilemez, baskı altında çalışmak çok farklı bir şey beyler öyle kolay değil. Vitor Pereira Fenerbahçe için en doğru, en risksiz seçenek.

    Hem Aykut, Cocu, Vitor ve Advocaat ile çalışan Josef bile ne demişti: ''Vitor Pereira çalıştığım en iyi hoca, o kalsaydı Fenerbahçe'de her şey farklı olurdu''

    Teknik direktör önerileri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 18 Şubat 2020; 20:56:14 >
  • Ersun giderse Alex olur hoca.evet takım çalıştırmadı ama performansı belli olmAz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknik direktör önerileri
  • Emre Belözoğlu,

    Geleceğini bilsem Vitor Pereira.
  • Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    Vitor da iyi hoca ama eski hocalara dönüp durmanın bir faydası yok.

    Nico kovac ismi şuan ön plan da. Bayern tecrübesi var. Kovac gelecekse benim için başka alternatife gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • august landmesser kullanıcısına yanıt
    Spaletti tecrübeli bir hoca ama zemandan sonra italyanlara karşı bir soğukluk var hocam. Verona nın hocası ıvan juric i mesela beğeniyorum. Benim tercihim genç bir hoca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mAcArTy41 kullanıcısına yanıt
    siz alın biz izleyek
  • Zeman Reyiz gelsin, yarım kalan hikayeyi tamamlamak için tam zamanı Gazetelerde başlıkları görebiliyorum..." Zeman'a Zaman Lazım"

    Teknik direktör önerileri
    Teknik direktör önerileri
    Teknik direktör önerileri
    Teknik direktör önerileri
    Teknik direktör önerileri
  • Eğer boştaysa Pochettino olsun isterdim ama o kalitede biri gelir mi bilmem. Muhtemelen yeni sezonda avrupa devlerinden birine gider.
  • Yabancı hoca olmuyor bu lige. En iyisi sene sonuna kadar Ersun Yanal ile devam edilip sene sonunda Erol Buluta teklif götürülmesi yeni hocalara ihtiyaç var
  • chameleon41 kullanıcısına yanıt
    Gelmez bence o juve nin başına geçmeyi hedefliyor olabilir. Juve sene sonu allegri yada pochettino dan birini takımın başına getirebilir.
  • Sezon sonuna kadar bu adam gelmeli, sonrası başarı durumuna göre kalır veya gider;



    Teknik direktör önerileri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faho kullanıcısına yanıt
    yarım kalan hangi hikaye hocam? yoksa pendiksporu eleyip üst tura çıkmak mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iloveAmsterdam

    Yabancı hoca olmuyor bu lige. En iyisi sene sonuna kadar Ersun Yanal ile devam edilip sene sonunda Erol Buluta teklif götürülmesi yeni hocalara ihtiyaç var
    Ersun ile sene sonuna kadar devam edilirse,Ersunboylar yazın olay çıkarır ve Ali Koç'u yaptıkları algı yönetimleri ile iki arada bir derede bıraktırıp görevde tutarlar Ersun'larını.

    Çünkü şu anki mevcut durumda Ersun'un hiçbir kabahati yok onlar için,tek suçlu Ali Koç ve dış mihraklar.Ersun hocaları saha içinde müthiş bir iş çıkardı şu ana kadar çünkü.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.