Şimdi Ara

Tek Oyunculu Macera Oyunu Potion Permit, 22 Eylül'de Çıkış Yapacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
8
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı PQube ve geliştirici MassHive Media, yaşam simülasyonu rol yapma macera oyunu Potion Permit'in 22 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun fiziksel sürümleri PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için yayınlanacak. Ayrıca oyunun şu anda Steam üzerinden PC için bir demosu mevcut.
     
    Moonbury halkı şifa arıyor ve etraftaki en iyi kimyager sensin! Bu açık uçlu simülasyon RYO'da güvenilir araçların, bir kazan ve köpek yardımcınla semptomları teşhis etmen, malzemeler toplaman, iksirler hazırlaman ve hastalıkları tedavi etmen gerekiyor.
     
    Moonbury'nin yaklaşık 30 sakini var ve bunlar ara sıra hasta olup senin yardımına ihtiyaç duyuyor. Hasta kişiler yatakta sağlıklarına kavuşurken programları bölünecek. 
     
    Steam sayfası
     
     
    Fragman videosu
     
     




  • Demosunu her ne kadar sınav dönemime denk geldiği için fazla oynayamasam da biraz denedim ve çok beğendim. Stardew valley, graveyard keeper tarzı oyunları siz de benim gibi çok seviyorsanız oyunu da seveceksinizdir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.