Şimdi Ara

Tehnici de transplant de par

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tehnici de transplant de păr, Este intitulat şi transplant de rădăcini de păr (grefe). Constă în colectarea rădăcinilor de păr de pe zonele nepredispuse la

    TEHNICA MANUEL FUE este procesul de extragere/eliminare a numărului maxim și a foliculilor de păr de înaltă calitate (grefă) unul câte unul fără a lăsa cicatrici în zona gâtului.înlăturați într-o manieră unică și destul de lentă. În acest fel, fiecare rădăcină este simțită și căderea părului nu este experimentată.


    TEHNICA PERCUTANĂ este tehnica de plasare a foliculilor de păr prelevați din zona donatoare pe ceafă, nu în lateral. incizii, dar în găuri rotunde deschise cu ace subțiri.


    În acest proces, ajută la obținerea celui mai natural aspect al părului cu unghiuri corecte și densitate corectă (densitatea rădăcinii pe cm²). În operațiile de transplant de păr, nu există cicatrice în zonele în care este luată și înrădăcinată cu tehnica de transplant percutan.


    Plantarea a 40-45-50 de rădăcini pe cm² poate fi realizată cu Tehnica Percutanată. În special în linia părului din față, unghiurile trebuie să fie naturale și distribuite omogen, iar numărul de păr pe cm2 să fie mare la determinarea densității.


    Succesul rezultatelor transplant de par este proporțional cu aplicarea corectă a acestor proceduri. Un proces de transplant de păr de succes se realizează prin utilizarea foliculilor de păr din zona donatoare cu eficiență deplină.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazsana -- 3 Nisan 2022; 11:41:9 >







  • oneblade philips güzel

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.