Şimdi Ara

Tehlikenin Farkında Mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son yamayla gelen Maw Of Malmortius adlı item tamamen tryndamere için yapılmış.Zaten bu haliyle bile yeterince tehlikeliydi ki bu item tryndamere'e ultisi açıkken 95 AD kazandırıyor.Tabii ki tryndamere counterlamak o kadar zor değil ama counterlanamadığı, aşırı feedlendiği durumlarda oyundaki OP'lerden biriyken neden riot hala tryndamere'i güçlendirmek için uğraşıyor anlamadım.



  • ben hiç tryndamare alan görmüyorum. levelin felan mı düşük çok karşına geliyor sanırım?
  • Bence o item daha çok off-tanklar için geldi.Adamlar alıyor Atmog'u sonra bi fm sonra bu itemi çıkıyorlar.Sen deyince baktımda cidden Tryn'da işe yarar ultiyle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Runato -- 2 Nisan 2012; 13:01:09 >
  • neyi op adama iki slow atiyorsun oldugu yerde yapisip kaliyor ayrica millete 3 atmasi icin bi ad carry gibi farm gerekiyor gidip feedliyorsunuz adamin %30 crit chance varken sag click savasi yapip kazanmayi umuyorsunuz 15. dakikada IE aliyor ondan sonra "TRONDOMIR OP PLAS NORF RIOT" diye aglaya aglaya geziyorsunuz. solo topta karsima ciksin istisnasiz her turlu yeniyorum. ayrica crit chancee abanmasi lazim tryndamerein ilk esyalari IE ve PD olmali MoM alirsa ad geliyor ama her vurdugu crit olmuyor. diger bir deyisle diger esyalarini geciktiriyor ondan sonra da BC LW BT derken ona vakit kalmiyor.
  • Tyranda mı? Tyranda ne arar bazarda? Gerçekten newbieler dışında alan görmedim. Zaten alanların çoğuda ultiyi kullanamıyor.
  • Sadece Tryndamere için yapılabilen bir item olmadığından olsa gerek, "Neden Riot hâlâ Tryndamere'ı güçlendirmek için uğraşıyor anlamadım." kısmından sonrasını okumadım.

    Sonrası yokmuş ki zaten. Yazı bitmiş orada.
  • Trynda zaten riot için özel bi champ tryndaya gelen nerf en fazla 1dir passivesi zaten hayvan gibi riot tryndaya özeniyor
  • Hala tryn OP diyen insanlar dolaşıyor forumda ne diyeyim ki

    Bak Tryn'ı neden OP görüyorsunuz sana küçük bir mantıkla açıklayayım. 25, hatta 26-27 level'a kadar oyunun amacı nerde olursan ol birbirini kesmektir. Kimse crep kesmekle uğraşmaz. Lanelerde sürekli çatışma olur. Zaten kimse hiçbir hero'yu counterlamayı bilmediği için oyunda kasmış her hero OP olur oyuncuların gözünde. Hele ki bu hero Tryn'sa. 10 kill almış singed'la 10 kill almış Tryn arasında doğal olarak fark vardır. Ki o bahsettiğim sürekli çatışmalı oyunlarda muhakkak her şart altında Tryn 10 kill alır yani feedlenir. Sonrasında da durduramazsınız. Tryn'ı counterlamak istiyorsan ölmeyeceksin bu kadar basit. Takımına da söyleyeceksin Tryn ulti haline geçince tüm CC'leri onun üzerinde kullanıcaksınız. Yeterli mi?
  • Hmm, aslinda bu item ciktigindan beri hicbir tryn in bu itemi aldigina sahitlik etmedim. Uyuyan yilani uyandirdin simdi forumda kesin deneyenler olur :D
  • ya bu bölümü hakikaten bırakıyorum, sadece actıgım skin ve champ. indirimleri bölümünü güncelleyecem.
  • Bence tam Garenlar için yapılmış atmog+mom acayip oluyor biraz önceki oyunda vardı bitane acayip dmg atıyordu
  • Ya bu ekimtan'da bi "twisted fate'i counterlayamıyorum omg omggggg!!!" diye konu açıyor, bi gelip "töröndamir'i kesemiyommm" diye konu açıyor anlamadım gitti bu elemanı ya.
  • Olafa daha hoş oluyor bence . Offtank build yapıldıgı zaman zaten pasifinden dolayı canı azaldıkca attack speed artıyor birde bunu alırsan + ad de geliyor degme keyfine .
  • Olaf icin yapilmis bi item bence hpsi %10 felan kalinca fena olur valla bide w acarsa durmaz kimse karsisinda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekimtan

    Son yamayla gelen Maw Of Malmortius adlı item tamamen tryndamere için yapılmış.Zaten bu haliyle bile yeterince tehlikeliydi ki bu item tryndamere'e ultisi açıkken 95 AD kazandırıyor.Tabii ki tryndamere counterlamak o kadar zor değil ama counterlanamadığı, aşırı feedlendiği durumlarda oyundaki OP'lerden biriyken neden riot hala tryndamere'i güçlendirmek için uğraşıyor anlamadım.

    ama adamlar şöyle düşünüyor (ben de) trynla 5 saniye ölümsüzlük varken thornmaili ap'yi boşver zaten adamlar kombo yaparken ulti açtıktan sonra adam kombosunu yapınca ölmezsin adama full ad kasarak 3 atarsın. ama çok sorun çekiyorsan al. bence tryn için değil olaf için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: r0yaL

    ben hiç tryndamare alan görmüyorum. levelin felan mı düşük çok karşına geliyor sanırım?

    Bunun Level ile alakası yok dostum tryndamare gayet kullanışlı bir hero solo top / jungle için ideal bence tryndamareyi ezmene gerek yok mutlaka düşük leveli herifler kullanmıyorki tryndamareyi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ates Karaboga

    Ya bu ekimtan'da bi "twisted fate'i counterlayamıyorum omg omggggg!!!" diye konu açıyor, bi gelip "töröndamir'i kesemiyommm" diye konu açıyor anlamadım gitti bu elemanı ya.

    Bence bu adamı her maçta kesiyolar sonra gelip yaptığı her maç için burda konu açıyo
  • Mundo için güzel oluyor.E skilli ile hayvan kadar ad oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sozar35

    quote:

    Orijinalden alıntı: r0yaL

    ben hiç tryndamare alan görmüyorum. levelin felan mı düşük çok karşına geliyor sanırım?

    Bunun Level ile alakası yok dostum tryndamare gayet kullanışlı bir hero solo top / jungle için ideal bence tryndamareyi ezmene gerek yok mutlaka düşük leveli herifler kullanmıyorki tryndamareyi

    senin gibi ulti basıp penta alıcam diyen adamlar mı kullanıyor peki?
  • Asıl tehlike o değil dostum.
    Asıl tehlike Riot Games Türkiye'ye gelince oyun noob dolucak.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.