Şimdi Ara

Tehlikenin Farkında Mısınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Cok haklisiniz. Ope ope alacagimiz icin bindirdikce bindiriyorlar.
    Dolar zırvalaması var bir de, sanki populer yayinevlerinin daha az satan kaynaklara gore bile daha fazla fiyat koydugunu gormuyoruz. Bir yere kadar dolardan, eyvallah ama bir yerden sonra tamamen ticari kaygı.
    Cayir cayir somuru, baska bir sey degil. Bu yayinlarin yazarlarinin bindigi arabalara, kullandiklari telefonlara bir bakin. Kâr marjını siz dusunun.
    Ogrencilerin uzerinden ticaret yapilmaz. Ucretli egitim veren hocalardan bahsetmiyorum, birkaci haric uçuk fiyat goreni gormedim zaten.
    Bunlari yazan insan değil mi? Para kazanmayacak mi? Kazanacak tabii ki ama daha uygun fiyatlı kaynaklari yazanlar da tas yemiyor. Ki durust olalim cok az kaynak gecmis baskilarinin uzerine hatri sayilir sayida soru ekledi.
    PDF de bir yere kadar. Siyah beyaz gore gore insanin nevri donuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sistemin fırsat eşitliği hiç yok zaten . Parası olan temel liseye gidip kolayca yüksek ortalama yapabiliyor . Parası olan iyi bir kolejde eğitim görüp daha iyi hazirlanabiliyor özel ders vs alabiliyor . Hadi gene mi olmadı paran varsa sorun değil 190k ya da girsen hukuk okuyabilirsin nede olsa paran var ama paran yoksa ilk 30bine girmen lazım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yapacak bir şey yok bunu ileride değiştirebilirsek değiştiren yine biz olacağız o yüzden kendimizi yetiştirmeliyiz. Bunun için bir şekilde o üniversitelere gidip o diplomaları almamız gerek bu yüzden her ne kadar onaylamasam da ben de fotokopi kullanıyorum yeri geldiğinde. Kimi zaman geldi o lanet kitapları 1e 8 çıkarttırıp çözmeye çalıştım ve diyeceğim şu ki yapacak olan yolunu bulur diyemem ama biz bunu başarmak bir bunun bir yolunu bulmak zorundayız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arandiel kullanıcısına yanıt
    malum adam yeni araba almış hayırlı olsun canlı yayında yoruma yazıyolardı .
  • Bay Ernest kullanıcısına yanıt
    Hocam madem cok geliyor fiyat korsan mekanlar var benim arkadas 20 liraya cozuyor yeni basim cikmissada bi arkadasindan alip fotokopiciden cozuyor isi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.