Şimdi Ara

TEHDİT EDİLDİM BU ÜLKE YETTİ ARTIK (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
3
Favori
25.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
364 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mustafa Kemal Atatürk bugünlere kadar yaşasaydı bunların hiçbirini görmeyecektik.

    Bırak Türkiye'yi insanlar'dan, dünya'dan umudum kalmadı. Hiçbir şeyden umut kalmadı artık. Beklemiyorumda ne hikmetse tüm bunlara rağmen yaşıyoruz.

  • beyler çok fazla nezaket, çok fazla alttan alma Türkiye'de sizi "zayıf" konumuna sokar.


    benim boyum 1.65, bir o kadar da yerin altında yok gerçekten. böyle sert yapmaya kalkan, para isteyen, elinde balta abi çalışmaya geldik iş yok bi sakal at evimize gidelim falan olunca direk tersliyorum, gözlerimi belertiyorum, biz zengin miyiz para mı basıyoruz bilader çekiyorum. bugüne kadar hep işe yaradı.


    bu adamlar sistem adamı, hepsi bir düzen tutturmuş, maksimum etkileşim peşinde, günde 300 kişiye ayak çekseler, yarısından para alsalar 150*10tl=1500 günlük kâr, Allah bereket versin. siz de eşşek gibi çalışın... sizle uğraşmazlar hakaret etmediğiniz veya ezmediğiniz takdirde. dediğim gibi profesyonel çalışırlar adamlar genelde kızdan kadından istemezler.


    bir tek madde bağımlılarıyla uğraşmayın, elinde bali torbası olan, gözleri kan çanağı ya da konuşmakta zorluk çeken birini görürseniz tetikte olun ve yukarıdaki taktikleri denemeyin, zira kafa yerinde olmuyor ve "bu adamın neden iki gözü var ne ayak" diyerek bıçağı takabiliyorlar. o yüzden hemen ellerine bakın, mutlaka yüzününü dönün, 5 tl verin gidin uzatmayın. kendi başınaysa ve bela kaçınılmazsa mutlaka kararlı şekilde ilk darbeyi tüm gücünüzle suratına ekleyin, zira ayağa kalkamıyorlar tecrübe edilmiştir. eğer kalabalıklarsa topuklamayı deneyin arkanızdan koşamıyorlar bile zira ciğer falan kalmamış adamlarda, bu da tecrübe edilmiştir. ama sakın 2 kişi veya fazlarsa münakaşaya girmeyin, bela kaçınılmazsa cebinizde ne varsa saatiniz falan verin gitsin yerine konur. bi an sallayacakları bıçak bir organınıza denk gelir en iyi ihtimal engellilik baş gösterebilir veya canınızdan olursunuz.


    Sokakların harmanı İstanbul'dan bildirdi...





  • bu ülkede polislerin amacı ceza yazmak bilmiyor muydunuz : D

  • sıkıntı ülkede insanlarında değil size göre avrupada amerikada zaten böyle şeyler olamaz. 

  • canskru kullanıcısına yanıt

    polis savcımıki olayları çözüp hüküm versin kanunları düzenlesin.

  • Hayatın her anında insanın başına gelebilecek şeyler. 50 sene öncede tehdit vardı, 50 sene sonrada olacak. Her önüne gelen seni basit 2 lafla tehdit edip korkuyorsan bu iş olmaz. Polis hangibirini tutuklasın, çare bile değil. Adam senden parayı alır, kaybolur.


    Klavyede her türlü komandoluğu yapacaksın, çoluk-çocuğun rızkını 2 lafta başkasına vereceksin. Böyle yapanlar kendine erkek demeyi bıraksınlar.


    Ayrıca başka ülkelerde hiç bu tarz durumlar yokmu sanıyorsunuz, polis arandığı anda gelip her olaya mudahale ediyormu sanıyorsunuz. Zengin semtlerinde toz kondurmayan polisler fakir veya orta sınıf mahallelere uğramıyorlar bile...

  • alpalp84 kullanıcısına yanıt

    Kendime erkek demeyi bıraktım, teşekkürler tavsiyeniz için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolgakutukcu kullanıcısına yanıt

    180 yorumda benim gibi düşünen insan olduğunu görmek sevindirdi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o saatte ne işin vardı bir başına otogarda?



    derler bir şey olursa.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whippoorwill

    Bu ülkeden umudu olan kaldı mı?

    Benim umudum var

  • ben herhangi bir problem yasamamak icin disari cikmiyorum

  • Sinyalcilik olayları gene başlamış. Bende şahit oldum yakın zamanda hapisten çıktım işim yok ayakları yapıyorlar, allah versin kardeşim deyin çok israr ederlerse polisi aramakla tehdit edin uzarlar hemen.

  • Kimse kimseye karışmıyor görevliler de dahil aman canıma birşey olmasın diyerekten
  • Akapeye oy u babam vermedi...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: crow in cornfield

    csb değil. çorlu öyle leş bir yer ki. öyle bir tipi 15 gün önce gördüm. 4 kişiydik lafladı gitti . öyle tipler var li adam keleşi gömüp çorlu otogara gelmiş.

    çorlu trakya falan değil, koca bir güneydoğu olmuş.



    Alıntıları Göster
    Önüne de geçemiyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlatim bozukluğu bir sorundur.
  • Kötü bir olay yaşamışsınız geçmiş olsun bir daha karşılaşmamanız dileğiyle. Ama bunu ülkeye vurmak bence biraz gereksiz çünkü Amerika'da, Fransa'daki suç olaylarına bakın. Bizden farkları yok. Fransa, Amerika bitmiş mi oluyor?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4BB9945F7 -- 26 Kasım 2020; 12:58:55 >
  • Translasyon kullanıcısına yanıt

    Ya şimdi hadi ordakileri anladım belki korktu vs vs, polis hiçbir şey yapmadı mı gerçekten??

  • Hocam 10 tl verip göndererek en iyisini yapmışsın.


    İt kopuğun birisinin gelip tehdit ederek para istemesinden ziyade burdaki asıl problem, bu ve bunun benzeri durumların toplumda yarattığı güvensizlik ve adaletsizlik hissiyatı. Toplumda genel davranış artık aman 3-5 kuruş vereyimde bulaşmasın şimdi pıçağı takar falan filan veya kavga dövüş hır gür çıkar, adam zaten it kopuk kaşarlanmış olan yine en fazla trafik cezası yiyen temiz düzgün vatandaşımın başına gelir ki öyle oluyor gerçekten.


    Bu durumlarda devletin en sert tepkiyi tereddütsüz göstermesi şart. Devletin caydırıcı olması gerekir. Bu tip bir eylem terör suçu ile bir tutulmalı çünkü toplumun moral değerlerini aynı terör gibi tehdit etmekte. (Türk ceza ve hukuk sistemi bu davranışa tepki verememesi aslında ekonomiye kadar bir çok alanda etkileri var oraya girmeyeceğim :) )



    Örnek senaryoları (haberler ve etraftan duyduğumuz bilgiler ışığında)


    1.Bu it kopuk seni bıçakladı öldün. Bitti. İçeri giren bu it kopuğa cezaevi zaten otel gibi. İyi halden 20-30 sene aldı.Sonra af geldi 15. senede çıktı. Muhtemelen Van Gogh olup tablo, heykel falan da yapmadın. Kimse adını bile hatırlamıyor artık sadece kemiklerin var.


    2. Bu it kopuk ile hır gür esnasında, it kopuğun ekmek bıçağı yanlışlıkla it kopuğa saplandı(çok film izliyorum evet). Sonuç nefsi müdafaaya girmedi.15-30 sene yattın.Senin şansına af falanda gelmedi.Mapustan çıktın yıl 2040 donanımhaber, https://www.nyan.cat// klonu olmuş. 65 yaşındasın Hayırlı olsun.


    3. Bu it kopuk seni bacağından bıçakladı çekti gitti. Güvenlik kamerası vs. yoksa bıçaklanan da ölmediyse bu it kopuk bulunamayacak, pıçak yediğinle kaldın. Ortamlarda izini gösterir hava atarsın.


    4.Bu it kopuk seni bacağından bıçakladı çekti gitti.Güvenlik kamerası var. Bulundu. Mahkemeye gittin geldin gittin geldin. İt kopuğun daha önce cezası yoksa hafif yaralamadan cezası para cezasına çevrilir bitti gitti.


    5.Bu it kopuğu bacağından bıçakladın.Mahkeme geldin gittin.Sonuç evet şanslısın.Hafif yaralamadan 1 sene aldın daha önce sabıka kaydın bulunmadığı için 3000 tl paraya çevrildi.(Yani suç işlemek lazım .Sistem bizi suça zorluyor yawww)


    6.Bu it kopuğu bacağından bıçakladın.Kaçtı gitti.Sen de az piskopat değilsin.Suça bulaşmamış bizim gibi sıradan vatandaş ise yukardaki ve bu madde muhtemelen gerçekleşmeyecek.


    7.Bu it kopuk ile tekme tokat tepik dövüştün. İt kopuk kaşarlanmış olduğu için senden önce cezacı oldu. Tabi sen adli tip olaylarını bilmediğin için olay sonrası gittiğin Adli Tıpta bir şeyim yok dedin. İt kopuk beyin sarsıntısı v.s. diyerek anlattı.Mahkemeye gittin geldin gittin geldin.Şanslıysan ceza almadın.Bitti gitti.


    8.Bu it kopuk ile dövüşe tutuştun.Sonra araya giren dayılar sizi ayırdı. Kimse davacı olmadı.Azıcık dudağın açıldı. Amazon.com.tr'den 30 tlye aldığın 42 numara slazenger ayakkabının bir teki yırtıldı, trenyoldan düşürdüğün 60 tl lee montun yırtıldı.Sonra ayakkabıyı amazona iade ettin fakat trendyol kabul etmedi.


    9.Bu it kopuğu hacamat ettin bir güzel çekti gitti.Erkekliğini gücünü tatmin ettin.Yargı dağıttın.Helalll be.


    10.3-5 kuruş verdin it kopuğu yolladın. Canın sıkıldı gece boyu.Kendini kötü hissettirdi.Gelip foruma konu açtın. Konuya sosyologlar ve siyaset bilimciler yorum yaptı.Neyse bu it kopuk bonzai aldı o parayla. O gece öldü gitti.


    Çok uzattım hocam bu senaryolar içersinde yapılacak en mantıklı seçimi yapmışsın. Daha da ürettiğimiz bu senaryoların sadece %8,5 mutlu sonla bitiyor. %30 ölümle , %22,7 si mapusla, %39 ise mahkemeyle geçiyor.





  • Siz bu ülkeyi ne saniyosunuz acaba?
    Bosuna kendinize vatan millet gazi vermeyin.

    Mal belli!
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.